Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -
Raspunsuri - Pagina 21
danezza spune:
scuze de off topic
pentru stari de agitatie, palpitatii sau puls instabil sa stii ca este foarte bun magneb6. Mie mi-a fost recomandat in sarcina de medicul ginecolog si de alti dr cand mai ajungeam pe la urgenta cu palpitatii si atacuri de panica si alta stari nasoale .. e foarte bun si e chiar recomandat si in trombofilie 
Sanatate maxima tie si bebelusului.
si speram sa te urmam curand.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gliana Fetele mele dragi. Nu am mai intrat de ceva timp pt ca bebele vrea sa stau numai la orizontala si pt ca nu am de ales...trebuie sa execut. Port sarcina jos si cum stau pe scaun, incepe de se misca destul de neplacut pt mine. In rest intram acus in 26 sapt, avem 930 grame si asteptam sa vina ziua cea mareeeeee, desi mai este mult :) M-au trimis la un examen complet la cardiologie pt ca dupa testul cu hollter-ul cardiologic, mi-au iesit si 139 batai de puls...daca zic bine :). I-am povestit dnei dr. ca am facut moldamin acum vreo 5 ani pt ca am avut ceva dureri la incheieturile bratelor, se instalase un reumatism se pare si a facut ea ceva legatura cu inima (nu ma pricep prea mult) si vrea sa stie daca aa avea reumatism sau altceva l ainima, pt ca i-am spus ca uneori ma inteapa inima si mai sunt si ceva palpitatii. Va pup dulce pe toate si va dores sa vi se implineasca toate dorintele si multa sanatate bebelusilor nascuti. Pup ![]() ![]() ![]() mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani. Acum sarcina in evolutie 25+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,] O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun. |
MTHFR C677 Homozigot
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing salutare, sunt intr-o mare ceata, i-am scris ieri d-nei dr U sa ii zic ca nu am reusit la IA si sa ii cer parerea daca fac fiv pe ciclu natural cand sa incep clexanul. s-a mirat toata ca nu am reusit si m-a intrebat daca am luat medrol. am tot auzit de el pe aici, dar nu i-am dat importanta pt ca eu nu il aveam pe lista, imi poate explica si mie cineva, pls, pt ce se ia ? --------------------------------------------- |
MEDROL SAU MEDIPRED fac parte din categoria tratamentelor cu prednison, fiecare organism are anticorpii care reactioneaza intr-un fel sau altul, sunt mai activi sau mai putin, in momentul in care ei detecteaza un corp strain(embrionul) se aduna si incep sa-l nimiceasca si nu-i dau voie sa evolueze, medrol este folosit mai des in momentul in care se face FIV fiindca se introduce embrionul iar organismul nu-l recunoaste si atunci se pacaleste cu acest MEDROL.
Scuzama te rog "modul de-a explica" sunt in brate cu bombonica care vrea "latusca cea urata" si peticheta(eticheta)
Parea mea mai asteapta cu FIV , mai incearca o luna doua ca nu a intrat zilele in sac, se intampla minunea atunci cand ne asteptam mai putin.

FETELOR VA PUPICESC

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
QiaoBing spune:
denisa multumesc mult de lamuriri. inca ne mai gandim ce sa facem, nu am ajuns nici la dr, astept sa imi vina cm ... aidca sunt nici asa, nici asa.
pt cele 2 denise
MeAlex doar m-a intrebat daca am luat
Gliana
fata si burtica. sa stai cumintica. intreaba daca nu te ajuta MagneB6. durerile erau reumatice sau de la streptococ ? stiu ca sotului i-a iesit acum cativa ani ASLO prost si avea un streptococ pe care daca nu il trata se ducea in incheieturi si pana la urma si la inima.
sunt cam pe fuga. pana acum am facut calculele cat m-a costat IA, cat ma costa tratamentul lunar dat de dr U ... chestii administrative. m-am ingrozit cati bani am lasat de un an incoace prin policlinci si farmacii - ca volum si ca procent din cheltuieli. de, imi plac cifrele si lucrurile concrete, masurabile. pentru mine A+B trebuie sa fie = C. de asta imi vine mai greu sa inteleg de ce daca am problema A si aplic tratamentul B nu iese rezultatul C

gata, am aberat destul
noapte buna si vise placute
restul fetelor, burticilor si piticilor
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Gliana spune:
Dragele mele, voi lua in calcul ce mi-ati spus, voi vb si cu medicul.Marti ma duc la cardiolog, unul si mai bun si -i voi povesti si lui problema cu durerile de coate (incheieturile mainilor) ca acolo ma durea de numa...si daca-mi aduc aminte era de la un streptococ care din cate am inteles se formeaza , se localizeaza acest reumatism prin diverse locuri. Nu-mi mai amintesc de acea analiza care probabil am facut-o la momentul respectiv. Stiu ca am bagat ceva moldamin atunci (poate vreo 10 injectii) nu mai retin. Qiao, banii se cheltuiesc intradevar si sunt multi cheltuiti , sa dea Dzeu sa aud ca esti mamica si nimic parca nu mai conteaza.
Va pup dulce fete dragi! 

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 25+
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
donna79 spune:
Buna dimineata!
Revin si eu cu o oferta mai veche: mai am 12 Clexane de 0.2, daca aveti nevoie vi le dau absolut gratuit, doar sa imi trimiteti un PM
O zi buna!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
QiaoBing spune:
Neata
Eu aleg ceiutul !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
MeAlex spune:
Neata fetelor, eu merg pe cafelutaaaa!
Gliana, QiaoBing, este vorba de streptococ B-hemolitic. Am avut si eu si l-am tratat cu Moldamin 6 luni, dar nu asa am scapat de el...dupa 6 luni aveam iar si am facut tratament cu Cexyl (pastile) si s-a vindecat, au trecut vreo 6 ani si ASLO iese OK.
Important este sa ne vedem cu bebel in brate, chiar daca am "cotizat" atata...
Pup fetele, sa aveti o zi frumoasa!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru
elbereth spune:
Buna fetelor!
Intru si eu in randurile "mutantelor" cu MTHFR - C677T homozigot.
Am si eu nevoie de cateva informatii de la cele care ati fost la dr Uscatescu. As vrea sa ajung si eu la Fundeni, dar am un serviciu destul de sever ca program si nu stiu cat dureaza totul. Adica nu stiu daca sa-mi iau liber o zi intreaga sau doar cateva ore. Va rog frumos sa-mi explicati si mie cum decurg lucrurile la Fundeni. Iar daca ati facut analize acolo, se plateste ceva? Sa stiu sa ma "inarmez" si eu cu cele necesare ![]()
Multumesc!
Va pup si va doresc sanatate multa, bebei frumosi si sanatosi si numai ganduri bune!