Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 57 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aruam nu stiu de ce i-a dat raspunul ala sorei tale. am o prietena care avea mari probleme cu tiroida, s-a operat si abia dupa a facut FIV, cu tratament de substitutie hormonala in paralel. de trombofilie nu s-a mai cautat. dupa 6IA nereusite, a reusit cu FIV din prima si acum are o fetita scumpa foc.
iar dintre fetele noastre, acum fericite mamicute, uita-te la Ruxandrada - si cu trombofilie si cu prob cu tiroida si cu baietel voinicel.
deci se poate, nu dispera !
tu ai o mutatie MTHFR homozigota, care e ceva mai uratica decat sora ei heterozigota, dar, ca sa vezi partea plina, bine ca nu ai si PAI homozigot. mai mult ca sigur o sa ai tratamet de pregatire - cam ce vezi pe la noi in semnatura - si cand incepi stimularea pt FIV o sa incepi si injectiile cu anticoagulant. in timpul sarcinii o sa faci monitorizari ceva mai des decat la o sarcina normala si daca cumva ceva scartaie se mai ajusteaza tratamentul.
dupa nastere, daca o sa ai anestezie rahi, o sa mai continui injectiile cu anticoagulant inca 6 luni.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

danezza dr U i-a recomandat si sotului meu Q10 si vit E, fara sa ii vada vreo spermograma care, in paralel fie spus, la vremea aceea erau normale, dar a zis ca sunt pt confortul nostru psihic.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

QiaoBing asta e trebuie sa accept situatia si sa incep tratamentul . Intr-un fel este mai bine ca am aflat acum si nu mai tarziu cand poate ramaneam insarcinata si pierdeam sarcina ca atunci ar fi fost mult mai greu de suportat.Parca asa ai patit tu nu? Ai aflat de muatii dupa ce ai pirdut sarcina?
Trebuie sa mergem mai departe sa ne vedem visul cu ochii .

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

aruam eu astept sa treaca timpul, sa strangem banutii si in 1-2 luni sa facem FIV. nu mai fac IA ca fac degeaba. eu am fost la dr. Uscatescu la Fundeni
QiaoBing imi pare rau sincer nu ma asteptam sa nu reusesti, tu ai ramas si naturaliar sansele cu IA dubla erau mari

legat de spermograma la noi spermotrendul si-a facut efectul, dupa 3
luni de tratament am ajuns la normospermie

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikado

aruam eu astept sa treaca timpul, sa strangem banutii si in 1-2 luni sa facem FIV. nu mai fac IA ca fac degeaba. eu am fost la dr. Uscatescu la Fundeni
QiaoBing imi pare rau sincer nu ma asteptam sa nu reusesti, tu ai ramas si naturaliar sansele cu IA dubla erau mari

legat de spermograma la noi spermotrendul si-a facut efectul, dupa 3
luni de tratament am ajuns la normospermie

papa bun

poti sa-mi spui si mie de unde ai luat spermotrendul? si cat a costat?
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

aha, am inteles .. deci lucram si la partea psihica! bun asa!

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

danezza dr U i-a recomandat si sotului meu Q10 si vit E, fara sa ii vada vreo spermograma care, in paralel fie spus, la vremea aceea erau normale, dar a zis ca sunt pt confortul nostru psihic.

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

aruam eu am aflat de mutatii chiar in timpul sarcinii, am inceput imediat tratamentul dar chiar in saptama aceea s-a oprit.
mikado adevarul este ca si eu eram cam 80% sigura ca reusim si uite ca nu s-a agatat nici macar putin. am avut beta < 1.2. acum facem si noi calcule sa vedem ce facem pasul urmator. nu am ajuns inca la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Fetele mele dragi. Nu am mai intrat de ceva timp pt ca bebele vrea sa stau numai la orizontala si pt ca nu am de ales...trebuie sa execut. Port sarcina jos si cum stau pe scaun, incepe de se misca destul de neplacut pt mine. In rest intram acus in 26 sapt, avem 930 grame si asteptam sa vina ziua cea mareeeeee, desi mai este mult :)
M-au trimis la un examen complet la cardiologie pt ca dupa testul cu hollter-ul cardiologic, mi-au iesit si 139 batai de puls...daca zic bine :). I-am povestit dnei dr. ca am facut moldamin acum vreo 5 ani pt ca am avut ceva dureri la incheieturile bratelor, se instalase un reumatism se pare si a facut ea ceva legatura cu inima (nu ma pricep prea mult) si vrea sa stie daca aa avea reumatism sau altceva l ainima, pt ca i-am spus ca uneori ma inteapa inima si mai sunt si ceva palpitatii.
Va pup dulce pe toate si va dores sa vi se implineasca toate dorintele si multa sanatate bebelusilor nascuti.
Pup

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 25+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

QiaoBingsucces! de data asta sa fie cu ochisor! de la ce firma ai luat Maca si cum o iei?
Gliana pupici pentru voi

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

QiaoBing, ma intrebam acum cateva luni daca sa iau Medrol, desi nu mi s-a recomandat. Doar ca nu stiu ce riscuri implica daca il iau pur si simplu...Ti-a zis dr. U sa iei sau doar te-a intrebat?

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput