LMA Miruna ! Floricele de liliac mai-iun ! (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna fetelor!
LA MULTI ANI DRAGOS ANDREI!
Si mie mi-a spus dr de familie sa nu ii dau anul asta capsuni, sa mai astept cu albusul, iar din kiwi sa ii fac suc, eu nu dau suc de fructe la copil deci cred ca am sa ii dau kiwi fara seminte la inceput.
Vreau sa va intreb ceva, voi cand fierbeti carnea pt mancarea copilului aruncati prima apa, iar la ficat primele doua ape, eu inca le mai arunc, oare sa ma opresc sau sa continui asa, mai ales ca am inceput si pt mancarea noastra sa procedez la fel.
Noi inca nu folosim paste de dinti, stergem dintisorii cu glicerina boraxata cu un tifon steril, sta la sters ca ii mai sterg si gingiile si il manaca saracutul.
Crema de protectie avem una cu 50 FPS de la Garnier, ca noi suntem blondut si ne prinde repede soarele, deja are niste manute negre, e bronzat ca tractoristul. Intrbare: daca dam cu crema 50+ mai beneficiaza de vit D de la soare?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Vroiam sa va intreb ceva: ieri i-am introdus Evei in alimentatie kiwi (cu tot cu semnite). Si a facut 6 kk, insa cu aspect normal, nu moale. De obicei face 3 - 4 / zi, maximum 5. Sa fie semn de alergie daca a facut kk de atatea ori? Alte semne nu am observat inca (bubite etc.) Sa ii scot kiwi-ul?

La fel am patit si noi cu capsunii. Nu i-am mai dat cam o luna, si ieri am incercat din nou, i-am mai dat si azi dimineata, iar pana acum niciun kk in plus. Sa vedem in restul zilei...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

In cazul asta o sa-l scot cu totul. Eu oricum nu sunt fun kiwi, dar nu gasisem la magazin nici un alt fruct care sa arate mai acceptabil. Cu capsunii mai stau pana face un anisor. Au aparut si cele romansti? Nu i-as da din cele straine ca mi se par plasticoase rau. Am citit undeva ca alergia la capsuni este provocata de o substanta care da culoarea fructului, nu de semnite, asa cum se crede. Si cica daca le prelucrezi termic (adica daca le incalzasti) nu mai sunt alergenice decat foarte putin. Poate ati vazut si voi prin magazine ca se gasesc borcanele cu capsuni de la 6 luni sau chiar mai putin. Cica asta ar fi explicatia. Bineinteles, odata fierte capsunile isi pierd si din vitamine.

Nikol si Eva s-a bronzat pe manute. Sunt negre fata de restul corpului, ca ea e brunetica si o prinde soarele imediat.
Pasta de dinti nu am incaput inca sa folosim.

Nana voi deja folositi pasta de dinti? Abia ce aparura dintisorii! Asa igiena dentara mai zic si eu, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

multumim de tratatie. Eu insa am nevoie de o cafea tareeeee
Un bucata pitic care nu a prea dormit azi noapte contribuie la senzatia acuta depe care o am. In plus m-a sunat mama ca a sunat soacra ca a sunat seful de scara de la apt din Bv cum ca una pereche chiriasi fac galagie: mai precis se bat, aia urla dupa ajutor el o da cu capul de pereti si o alearga in jurul blocului sau invers. In fine le expira contractu' acu in iunie problema e ca imi dau banii la timp si nu au stricat nimic in casa. E greu sa gasesc alti chiriasi mai ales in Brasov si in perioada verii. Cum naiba sa pun problema?! Soacra-mea: ii dam afara si cautam altii: usor de zis mai greu de facut. Mama: te duci in vizita si-i potolesti tu cumva....Aveti vre-o idee?

Alex acu doarme ca de el poate eu nu. Capsuni eu o sa-i dau mai ales ca are buni o gramada in curte.
Crema de soare am una de la Eucerin cu factor 50+
Na mult a dormit 30 min

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Ioana CT maseaua i-a aparut un pic nu au rasarit colturile inca se vede o gaura de 3 mm ,fata de dinti muntele gingiei e mult mai mare ca o umflatura

la baiat i-a dat si sangele ,asa ca sa nu va speriati ,eu am mers la dentist cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna ziua!
Urez din tot sufletul un calduros LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din aceste zile
Nu stiu daca se mai tine cont de ordinea in care apar dintii cert este ca noua ne da o masea
avem o umflatura de toata frumusetea iar"donsoara" maseluta isi face aparitia jos unde avem 2 dinti
si mai nou colac peste pupaza se pare ca ne-am ales si cu o rubeola de sambata a facut febra 38.cu 2 cu 4 si azi am vazut ca are toata burtica plina de bubite si pe frunte si pe gat , la ora 3 ne ducem "in vizita" la pediatra.
Off toata bulele rele in c...l babii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele

Multumim frumos tuturor pentru urari....noi am fost plecati la mare si abia ce ne-am intors de aceea am lipsit de pe forum

am sa incerc sa recuperez cu cititul insa azi nu cred ca o sa reusesc

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani Dragos Andrei!

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

Dragos Andrei

Bia, . te si vad cum ii potolesti tu pe aia...nu stiu ce sfat sa-ti dau, in mod normal nu e problema ta. fiecare raspunde pt el, daca deranjeaza pe ceilalti, n-au decat sa cheme politia si sa-i amendeze pt tulburarea linistii. dar tu ca proprietar nu esti obligata sa-i calmezi sau sa le garantezi vecinilor liniste si pace.

Ale, imi pare rau ca v-ati procopsit cu rubeola. da' tot raul e spre bine, fiind fata e chiar un "noroc" sa faca boala cat e mica si nu in timpul fertilitatii. recuperare usoara .

Cris, ce tare e Sebi . copiii astia au ritmul in sange .
si al meu danseaza de rupe podeaua, se tine de pat, de masa, de orice si isi batzaie fundul. uneori uita si isi da drumul la maini, sta 2 secunde si aterizeaza pe air-bag (aka scutec). ca damian inca nu merge singur. dar nici mult nu mai are, ca ma seaca toata ziua sa-l tin de mana sa mearga. si pana la urma l-am tinut doar de haine - din spate- si vad ca o ia la sanatoasa. cand isi da seama ca nu-l sustine nimeni, din instinct da cu mainile sa se prinda de ceva si neavand de ce, se tine de propriul cap!!! e tare haios.

eu de vreo 3 zile sunt zombi, damian nu doarme nici ziua nici noaptea. azi de ex, s-a trezit pe la 9 (in conditiile in care a tot fragmentat noaptea) si acum nu pare deloc obosit. ieri n-a dormit DELOC in timpul zilei, iar la 11 seara era intr-o verva de parca bause redbull. si el si frate-su, era o joaca pe ei si tot un raset, ei radeau si eu picoteam.

am fost in we la un botez, damian a mancat cot la cot cu lumea, i-am pus de pe tavita ce era potrivit pt el si toata lumea se minuna cum scotea tacticos samburii de la masline si rosioarele de pe scobitoare.

referitor la samburoase, i-am dat si eu kiwi (cu tot cu seminte) si - nu stiu daca a fost coinidenta sau nu - s-a oparit f tare la fundulet si nu i-am mai dat atunci. am revenit dupa o luna si nu s-a mai intamplat nimic. a mancat si capsune, si albus de ou, nu prea l-am ferit de cele "interziste pana la un an". mierea insa am ocolit-o, nu ma impac eu cu ideea de miere cumparata, n-am incredere. cand oi gasi o sursa 100% sigura o sa ii dau.

creme solare...hmmm, eu am rezervele mele. eu incerc pe cat posibil sa tin copiii acoperiti chiar si vara (cu haine lungi, mai largi, din materiale naturale). cremele pt protectie au in compozitia lor niste particule de oxid de titan si parca si de aluminiu care fac sa se reflecte razele UV. cu cat e factorul mai mare, cu atat sunt mai multe particule de genul asta in crema. deci - vorba aia - "scapi de dracu', dai de tac-su". mai sunt uleiurile naturale (de nuci de macadamia sau de catina de ex.) sau untul de shea - care actioneaza si ca bariera pt ultraviolete. nu stiu insa daca suficient de mult, dar cel putin sunt naturale. plus umbra, multa umbra.
ca rezerva, am insa si o crema de la gerovital cu 50F, mi se pare ok.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

mamici am nevoie de un sfat!!!!
de cateva zile am observat ca lui M ii tremura barita atunci cand il spal la fundulet, sau cand se trezeste si casca/rade
sunt destul de speriata desi, in primul rand, ma gandesc la o lipsa de calciu
voi ati avut astfel de experiente?
eu nu i-am dat deloc calciu lui M, nici nu stiu ce tip[ e recomandat
ii dau susan, migdale insa poate nu reuseste organismul sa sintetizeze
lactatele le are scoase(din cauza unei alergi)
dr de fam e in concediu...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

mamici am nevoie de un sfat!!!!
de cateva zile am observat ca lui M ii tremura barita atunci cand il spal la fundulet, sau cand se trezeste si casca/rade
sunt destul de speriata desi, in primul rand, ma gandesc la o lipsa de calciu
voi ati avut astfel de experiente?
eu nu i-am dat deloc calciu lui M, nici nu stiu ce tip[ e recomandat
ii dau susan, migdale insa poate nu reuseste organismul sa sintetizeze
lactatele le are scoase(din cauza unei alergi)
dr de fam e in concediu...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

du-te la pediatru; sincer, eu am zero barat incredere in medicii de familie, rar gasesti unul sa fie in stare de mai multe decat sa scrie bilete de trimitere si retete de antibiotic...
poate e lipsa de calciu, insa trebuie facute analize pentru a stii sigur - oricum la un an se face un set de analize de bilant, asa ca pica la tanc

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput