LMA Miruna ! Floricele de liliac mai-iun ! (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Buna seara mamici
multumesc tuturor ce ne-au urat sanatate
dat fiind ca nu aveam nici un raspuns am evitat sa mai postez
acum am un raspuns:D
dat fiind ca tremuratul barbitei nu e mai lung de o secunda si nu ii mai tremura si alte parti il declaram sanatos
niste magne b6 buvabil as putea sa ii dau..ma mai gandesc
adevarat e ca la noi in casa e tare rece de cand cu vremea urata
poate ii un fior de frig
oricum il tin sub observatie
in rest
phiu...maine implineste un anisor..mi se pare de-a dreptul incredibil
sunt f recunoscatoare lui Dumnezeu pentru copilul acesta absolut minunat

urez la multi ani cu multa, multa sanatate bebicilor pe care i-am omis, cu scuzele de rigoare
Miruna

Matei, Patricia, Sabina, Sebi-dansatorul, si Damian

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Ofer cafelutza caci pare a iesi soarele pe cer! (altfel nu!)

Rocsy- ceva similar spre identic avem si noi, dar e o marca poloneza si sunt foarte incantata de scaun!
Artu- multam, dar as mai vrea niste timp. Astept cu disperare sa se faca vremea frumoasa sa plece cel mic cu ai mei la tara si sa ma apuc de invatat!

Imi pare rau, dar nu pot vizualiza youtube la serviciu, iar acasa nu am timp si nici nu stiu daca mai am net, suge al meu la firul de net in veselie. Cracii de la stecher si piciorusul de la cablul de net sunt cei mai buni prieteni ai lui fi-miu!

Al meu zici ca-i pui de neamt, numai Nein, Nein, Nein striga cand vrea ceva si nu obtine si se umfla si ridica ambele brate cu pumnii inclestati in sus. (Bine ca nu ridica numai unul, ca daca ii puneam si o mustata......)
Cand e vesel si incantat de ce face striga numai tata, cand e suparat o baga si pe ma-sa in seama, dar la genul: ai ma, ai mama
Cam atat despre noi! Cu mancarea, depinde de zi, de soarele de pe cer si alte constelatii, dar nu-mi fac griji, caci e beton, 11 kg!

Mergi la inceput

Matei Sebastian!

Sanatate, noroc, fericire si tot ce-ti doresti tu cand vei fi mare puiule, sa devina realitate!

Mergi la inceput

Rocsy- eu am luat scaunul auto de pe buburuza punct ro
este un santino 2011 coletto. Vad ca au mai redus preturile fata de cat am dat eu pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

La multi ani Miruna Andreea !

La multi ani Matei Sebastian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Am citit ieri si incerc sa scriu azi ce imi aduc aminte
Tatyana te inteleg perfect, si la noi au fost perioade similare cu mancarea, dar nasoale rau, adica Alexandru urla numai cand il puneam in scaun , deja stia ca vine mancarea si am renuntat cred ca vreo 2 sapt a mancat numai lapte si si ala in cantitati reduse, maxim 150-160 ml la o masa.
Nu puteam sa il fortez pt ca era pur si simplu traumatizat, plangea cu suspine.
De vreo 2 luni mananca bine zic eu, ii dau 3 mese solide si 2 de lapte.
Si noi ne lungim uneori tare rau seara, ai mei se trezesc abia la 9-9,30 si beau laptele si ultima masa pe la 22.30-23.00.
Am incercat si sa le dau doar 4 mese si am observat ca mananca cantitativ mai mult la o masa daca intervalul e de 4 ore in loc de 3 ore, dar parca ma mustra constiinta ca le dau asa putine mese.
De exemplu ieri le-am dat 4 mese si au mancat asa :
9.30 - 230 ml lp
13.30 - 260 gr ghiveci
17.30 - 250 gr cereale iaurt fructe
22.00 - 250 ml lp
In total intreaga zi au mancat cat altadata la 5 mese.

Acum avand in vedere ca vine vara si vreau sa putem iesi mai mult as ramane la 4 mese caci cu interval de 3 ore intre mese (5 mese/zi) nici nu apucam sa plecam ca trebuie sa ne intoarcem.

Cu greutatea mai ales la Alexandru stam cam pe loc , adica in ultimele 3 luni abia a luat intre 130-200 gr / luna, desi mananca cat Maria ia mai putin in greutate, dar el de o luna de cand umbla singur nu sta o clipa , strabate casa in lung si in lat si ma gandeam ca de aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Matei Sebastian!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neata!

Matei Sebastian
Sa fii sanatos si fericit, sa aduci numai zambete pe chipul parintilor tai!

Artu, multumim!

Daca tot n-am mai intrat de mult, voiam sa mai spun:
Mary, multumesc pt pontul cu pantofii sport Sketchers , nu stiam ca sunt adusi in Ro de Officeshoes! Mi-am luat o pereche, mai ales ca au si reducere 25% in mai, acum ramane sa vad daca si functioneaza!
Vivela, multu pt pontul cu extractul de stevie rebaudiana , imi place chiar mai mult decat zaharul pt ca pastreaza gustul cafelei mai bine!
Ioanact, nu stiu dc ti-a raspuns cineva legat de granule, eu ii dau tot cate 3-4, dizolvate intr-o seringa de 2 ml cu apa.
Nicoleta, foarte tare neamtul tau, ce-am mai ras!

Fetelor, voi pe unde serbati ziua copiilor? Sunt in cautare de o terasa draguta cu mancare buna si servire ca lumea, mi-a placut mult Il Saraceno unde am facut botezul (Virgi), dar parca as incerca un loc nou...

Mergi la inceput