LMA Miruna ! Floricele de liliac mai-iun ! (60)
Raspunsuri - Pagina 18
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy O intrebare : are cineva scaun auto ca cel de jos ? Ma tenteaza si la fel ca si Cordelia nu ma pricep .... ce ziceti, e bun sau nu ??? http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=158 R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
io zic ca e f bun
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Vivela spune:
salutare
n-am nici timp si parca nici nu-s in the good mood sa scriu ceva. asa ca momentan sunt de acord cu toata lumea
.
vroiam doar sa ii spun Cordeliei ca piciul meu mananca app. jumatate din meniul scris.
dar nu-mi fac probleme - are 11 kg si jumatate, si asta de la 8 luni! deci in 3 luni nu a mai luat aproape deloc in greutate, doar s-a mai lungit. el pare fericit asa, cu portii minuscule. oricum, laptele de tziti e inca la putere (dar recunosc cu mana pe inima ca abia astept sa-l intarc, sa pot si eu sa-l iau in brate normal, fara sa ma traga de bluza sa ma caute de tzitzi. ma musca in disperare de ma p.s pe mine, parca frate-su nu facea chiar asa).
dar empatizez f tare cu mamele de copii mofturosi - cel mare abia acum a inceput sa mai frunzareasca prin mancare, se face luna de cand nu pune gura pe altceva decat lapte (si are 3 ani si 8 luni!). in perioadele de criza (ale mele, desigur), zau ca-mi venea sa-l bat ca sa manance, asa de disperata ajunsesem. dar cum ratiunea invinge, mi-am zis ca oricum nu rezolv nimic asa si chiar i-am zis ca eu nici nu-i mai pun masa, daca vrea el ceva, sa-mi zica. si abia-abia daca ciuguleste din mancare (de-ar manca atat cat mananca Dragos al Discordiei, as zice ca mananca foarte bine).
pute un scutec sub nasul meu, trebuie sa iau viteza ![]()
Traiesc in Orasul Alandala
arturicii spune:
Vivela, pfii, lapte de-o luna! Da chiar ca ai nervi tari.
Eu turbez cand vad ca ar manca inghetata non stop insa la supa cu galusti (suuuper strecurata nu cumva sa fie vreun firicel de morcov pe acolo) se stramba.
Si la noi au aparut muscaturile insa cand adoarme. De bluza nu ma trage.
Acu' doarme pe mine si mi-e ca daca o las jos in 20' e treaza.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Cordelia spune:
| citat din mesajul lui Vivela salutare n-am nici timp si parca nici nu-s in the good mood sa scriu ceva. asa ca momentan sunt de acord cu toata lumea vroiam doar sa ii spun Cordeliei ca piciul meu mananca app. jumatate din meniul scris. dar nu-mi fac probleme - are 11 kg si jumatate, si asta de la 8 luni! deci in 3 luni nu a mai luat aproape deloc in greutate, doar s-a mai lungit. el pare fericit asa, cu portii minuscule. oricum, laptele de tziti e inca la putere (dar recunosc cu mana pe inima ca abia astept sa-l intarc, sa pot si eu sa-l iau in brate normal, fara sa ma traga de bluza sa ma caute de tzitzi. ma musca in disperare de ma p.s pe mine, parca frate-su nu facea chiar asa). dar empatizez f tare cu mamele de copii mofturosi - cel mare abia acum a inceput sa mai frunzareasca prin mancare, se face luna de cand nu pune gura pe altceva decat lapte (si are 3 ani si 8 luni!). in perioadele de criza (ale mele, desigur), zau ca-mi venea sa-l bat ca sa manance, asa de disperata ajunsesem. dar cum ratiunea invinge, mi-am zis ca oricum nu rezolv nimic asa si chiar i-am zis ca eu nici nu-i mai pun masa, daca vrea el ceva, sa-mi zica. si abia-abia daca ciuguleste din mancare (de-ar manca atat cat mananca Dragos al Discordiei, as zice ca mananca foarte bine). pute un scutec sub nasul meu, trebuie sa iau viteza Traiesc in Orasul Alandala |
Asa si eu, cand se apropia ora mesei si incepea sa se zvarcoleasca de la prima lingura imi venesa sa fug in lume; parca acum este mai bine de ceva vreme, deschide gura si inghite, ceea ce ptr mine este aur
Am o prietene cu 2 baietei, gemeni, aproape 2 anisori in vara, si se chinuie cu masa de cand s-au nascut, a ajuns la un momentdat in pragul depresiei ba chiar a aruncat castronelul p ejos cu mancare cu tto si o inteleg, este groaznic; acum mananca 1 borcanel amandoi toata ziua....deci este f rau pentru mama! Macar ca sunt sanatosi si veseli si asta conteaza. Aa si au cate 1 saptamana cu preferinta, o data saptamana morcovului, alta a stafidelor si tot asa:)
Asta este, incerci sa te adaptezi
Cordelia spune:
| citat din mesajul lui arturicii Neata! Am pus la posta un pachet cu o ditai raza de soare ptr voi! L-am expediat in regim de urgenta si se pare ca de www.weather.com/weather/tenday/ROXX0003" target="_blank">maine o sa fie un pic mai bine. ![]() Alinutza, sa treaca ziua repede si far' de catarari pe pereti. Acum vreun an au inceput baietii nostri sa se catere la propriu pe pereti. O sa caut o poza sa va arat...Rocsy, cum e cu cabinetul? Ai dechis, e totul ok? Mult spor in tot ce faci ![]() Crissy, bun revenit! E superba Patricia!!!!! ![]() Cordelia, nici noi nu am depasit 10kg. Pe 18 mai mergem iar la vaccin (am refuzat ultima data sa ii faca 3 de-odata) si-s curioasa cum mai stam cu silueta. Nicoleta, spor in toate! ![]() Alinettero, Felicitari ptr primii pasi!!! Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Da nici eu n-am fost ok cu vaccinari multiple in acelasi timp; astazi si eu am refuzat sa faca 2 o data si il vom face pe al2lea peste 1 luna.
Cat despre kg, nu vreau sa ma mai stresez si ma bucur sa vad ca mai sunt si alti bebei care nu se incadreaza in garficele standard bla, bla, dar care sunt foarte sanatosi si fericiti:).
Mi se parea ca numai al meu e slab si costeliv si fara berneveci si tot ce intalnema in parcuri/ rude, aveau bebelusi grasunei si care mancau portii de invidiat
.Acum m-am relaxat si resemnat

Cordelia spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Neata! Bem o www.bucataras.ro/uploads/image/BucatarasHaiHui/Atena/DSCN2624.JPG" target="_blank">cafea impreuna? Sorana ce replici haioase are Matei ![]() Despre mancare...nici Sebi nu mananca prea bine,dar traieste cu apa ![]() La multi ani cu sanatate Miruna! Sa ai o viata lunga si frumoasa cu mult noroc si fericire! Ana,multa putere si credinta! Va pupam! Pupam,sa avem o saptamana frumoasa ![]() Edit:Taty-ana,cand Sebi da din cap ca nu mai vrea lingurita,ii dau un pic de apa si apoi mai mananca un pic,cam un sfert din cat mancase pana atunci.Incearca si asa ![]() Cris ,mami de Sebi ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David |
Si la mine merge treaba cu putina apa, o mica pauza si apoi mai mananca putin. Cred ca i se usuca gurita
aleesicoo spune:
Eu cand vad ca se plictiseste si nu mai are rabdare sa stea sa pape, ma prefac k ii dau sa bea apa si deskide gura si pac vine lingurita:)))
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Eu cand vad ca se plictiseste si nu mai are rabdare sa stea sa pape, ma prefac k ii dau sa bea apa si deskide gura si pac vine lingurita:))) ALE in mandra de KARINA(01.06.2010) |

Cris
,mami de Sebi
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
Vivela spune:
si eu cred ca mai bine 6 mese cu mai putina mancare decat 5 mese lungite, cu joaca, pacaleli si amageli.
zic ca e mai bine pt ca am incercat si varianta cealalta. acum, patita fiind, nu vreau sa mai repet greseala.
de ex., i-am pus acum vreo 15 min lui damian un castron cu vreo 10 capsune in fata (cu tot cu codita). pentru ca nu prea a mancat la pranz cine stie ce, le-a mancat pe toate. e interesant ca a pus grupate frumos toate coditele, langa castron, nu le-a mancat. desteptu' lu' mama
.
Traiesc in Orasul Alandala
Reallaura spune:
Mai fetelor, si eu ma consolez ca mai sunt altii precum Ilinca. Eu am intarcat-o si in ideea ca nu papa nimic, dar ea tot lapte prefera, numai ca din pacate de data asta nu mai e asa natural, e din biberon
A mea niciodata nu a mancat constient, ii dau mecanic, fug dupa ea cu lingurita, ea nu sta la masa ci fuge de colo colo, e un calvar si nici pentru ea nu cred ca e bine, dar nu reusim altfel.
Vivela wow, le-a scos coditele si nu le-a mancat? jos palaria!
Sorana foarte simpatic Matei cu perlele lui!!

sa treaca ziua repede si far' de catarari pe pereti. Acum vreun an au inceput baietii nostri sa se catere la propriu pe pereti. O sa caut o poza sa va arat...
in
mandra de
KARINA(01.06.2010)