LMA Miruna ! Floricele de liliac mai-iun ! (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Roxanici, eu n-am mai simtit ejectia laptelui de nici nu mai stiu cand... Daca stau sa ma gandesc, doar in primele luni simteam, de-asta am fost si hiperstresata si m-am indopat tot timpul cu suplimente pentru lactatie; despre sani plini, nu mai zic - n-am crescut nici macar cu un numar la sutien, da' in tot "raul" si-un bine, ca-mi arata tzitzi fix ca inainte de sarcina . Adelina ar suge mai nou non stop, ma trage de bluza toata ziua si face ca trenu' daca nu-i dau. De cand s-a nascut a supt super des, insa acum de-a dreptul exagereaza . Daca vine bebe doi, cred ca o sa ii alaptez pe amandoi simultan , ca am de gand sa o las sa se intarce singura (n-am suflet altfel...)

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Nana, succes iti doresc, daca si tu iti doresti, sa ajungi la alaptat in tandem. Personal, nu cunosc decit o mamica ce imparte lapticul intre cei 2 pui ai ei, aflati la o distanta de aproximativ 2 ani - si spune ca e greu, dar si frumos.
Si eu sincer ma intreb ce e de facut cu alaptatulul/intarcat nostru. Ne e bine asa, ne place amindurora, ne dorim sa valorificam beneficiile laptelui matern, cit mai mult timp - dar cit de mult timp, inseamna timpul potrivit??? La cit de atasat este de sin ... pare ca ar vrea sa suga pina la 7 ani... or, desi citesc mult si ma stradui sa ma relaxez... nu ma simt confortabil la ideea ca dupa 2 ani (atit am in intentie sa il alaptez) vom intimpina dificultati majore cu intarcatul...
Intarcat natural nu exosta la 2 ani... asa ca: chiar e greu:).

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

intrebare pt fetele care alapteaza inca: voi mai simtiti ca atunci cand suge mai declanseaza reflexul ala de eliberare a laptelui? ca io nu si am impresia ca suge in gol.....el stie ce face acolo, cert e ca nu renunta....

sanatate si petreceri frumoase floricelelor ce se sarbatoresc!

mama lu' R (23 martie) & H (21 iunie)

eu inca simt acei... "circei" (daca i-as putea descrie asa), urmati de incalzirea tricoului, la ejectia laptelui - mai cu seama in timpul noptii.
Cind suntem in miscare, nu o data traiesc cu impresia ca Mateo nu se satura... tocmai pentru ca nu sunt destul de relaxata nici eu, dar nici el, asa incit sa suga bine.

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Mary : sunt ochelari de soare cu protectie 400% la H&M ... i-am luat Sofiei dar nu ii suporta ... poate cand mai creste

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Sa va traiasca H&M-ul - noi nici de asta nu avem:D...
Magazinul Chicco nu a primit nici saptamina asta:P... dar nici soarele nu ne arde inca...

Si ca tot veni vorba: citeam ca iunie va fi canicular - si brusc imi amintesc de canicula de anul trecut si mi se taie picioarele...

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinettero

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE SAPTAMANA ASTA! Sa cresteti sanatosi si frumosi si sa va bucurati parintii!
Onana merci pt rapuns, intr-adevar cand am vazut cat mananca Tudorul tau parca nu mi se mai pare ca al meu manaca putin, insa ma chinui sa ii dau, el asa singur mananca vreo 10 lingurite, pana terminam mai tb stimulente (jucarii, cantece etc.)
Madamar, ai inteles gresit, manaca mancare gatita la pranz. De la 7 luni pana la 11,5 cam borsulet cu carne/ficat/ou a mancat la pranz. De la 11.5 am inceput sa adaug sare in mancare si ii fac mai diversificat dar tot gatit, adica orez, paste, tocanite, borsuri. Biscuti mancanca cam doi pe zi cand suntem in parc si nu vrea sa il pun carut, il pacalesc cu un biscuite, iar pufuleti cred ca a mancat de 3 ori pana acum. Biscuitii care ii pun in fruct sunt facuti de mine si macinati.
Despte mot mai vb, ideea nu e rea.
Pup toate mamicile si floricele de liliac!

mamica fericita de Tudor Andrei (24.04.2010)

Alina, hai ca noi ne stim - si imi poti spune pe nume;).
Mea culpa, daca am inteles gresit!!!
Stiu ca tu esti preocupata de subiectul alimentatiei lui bebe, dintotdeauna mai profund decit mine:) - ce-o fi fost cu mine sa ma etalez cu sfaturi:))?
Pupici - si sper ca pina pe 19 sa ne auzim la un telefon;).

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Sunteti invitate sa dansati cateva secunde cu Sebi(doar cateva secunde,ca daca vede camera vine sa mi-o i-a)

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Pupici mai SEBI DANSARET;).
Sa cresti mare, Denis;)

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Vroiam sa va intreb ceva: ieri i-am introdus Evei in alimentatie kiwi (cu tot cu semnite). Si a facut 6 kk, insa cu aspect normal, nu moale. De obicei face 3 - 4 / zi, maximum 5. Sa fie semn de alergie daca a facut kk de atatea ori? Alte semne nu am observat inca (bubite etc.) Sa ii scot kiwi-ul?

Diana, mamica Evei (18.05.2010)

La fel am patit si noi cu capsunii. Nu i-am mai dat cam o luna, si ieri am incercat din nou, i-am mai dat si azi dimineata, iar pana acum niciun kk in plus. Sa vedem in restul zilei...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Moamaaaa - 3-4/zi, este nr uzual:)?
Al meu e econom rau, la scutece: are 1 scaun, in mod uzual, si exceptional 2-3...:)
Nu ma bag la treaba cu semintele, ca nu stiu...

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Dragos Andrei

ce pasta de dinti folositi?

eu am folosit nenedent pana acum ,mai am din ea, dar ma pregatesc sa cumpar altceva deja si nu am idee

crema solara folosim deja +50 protectie spray pt copii sau + 20 nivea ....deja Antonia e bronzata o prinde repede soarele ,daca plec de acasa intr-o zi inorata si da soarele un pic ne intoarcem bronzate

Nikol
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Noi inca ne spalam fara pasta - mai e cineva ca noi? Si asa e cu repercusiuni dupa medicatie si nu deschide gura....:(
Am recomandari bune pentru pasta de dinti Weleda, ca de altfel pentru toata gama...
Foloseste cineva?

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Vero - sper sa vii cu detalii si sa nu fie nicio pb.
Lui Mateo, cind era micut ii tremura barbita - nu mai stiu in ce context... dar se intimpla. A trecut cu timpul.

Alina, eu numai prima apa o arunc, nu vad sa fie nimic rau, sa continui la fel...

Ale: sanatate!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

La multi ani Dragos Andrei !

Noi absentam motivat. Cele 15000 de carti sunt aici si fiecare cere atentie.

Bilica, felicitari ptr primul dintisor al Suryei!

Ale, multa sanatate.
Am avut si noi insa pediatrul nu ne-a tratat cu nimic. Bubitele trec singure in 24-48 de ore.
M-am uitat acum pe prospect la zyrtec si, de ex, in sarcina nu e indicat. Pe mine doar asta si m-ar convinge sa nu ii dau.

Cris, e teribil Sebi dansatorul!!!

Ochelari de soare nu m-am gandit sa ii iau.
Crema de plaja o sa o cautam www.burtsbees.com/" target="_blank">aici.

Bia, un chirias care e stabil si plateste la timp e f bun la casa proprietarului.
Eu zic sa il lasi in pace ca doar nu ai tu cum sa il schimbi pe el. Iar vecinii nemultumiti sa sune la politie daca asa de deranjati sunt.

Vero, un consult pediatric iti recomand si eu. Mergi la spital daca nu poti sa iti iei programare curand la altul.

Cris
Meniul de ieri si azi:
spanac cu legume la cuptor
galusti de gris cu carne si cu susan
fructe
supa crema de legume cu bucati de avocado
pilaf cu legume
cus-cus
branza de casa cu marar

(diferite cantitati la diferite ore)

Corina, multam de info despre broaste!

Nana, daca voi acolo aveti preocupari super feminine la noi....
Sabina de 2 zile joaca...hockey!!!
Are un stick de jucarie de-al baietilor, cu o minge mica si alearga dupa minge, o loveste, iar alearga si tot asa.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Ce bine ca ati dat si voi un semn! Urma sa va scriu ca am vz filmul si ca e dementiala: iar eu eram sigura ca joaca golf;))...Ru-si-ni-ca:D

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

si eu sunt in pana de idei cu meniul, desi damian nu e prea mofturos de felul lui. adica daca i-as pune in fata 2 rosii, o ridiche, un castravete, 2 bucatele de branza, 2 masline ar fi super incantat.
dar pentru ca faza asta am facut-o mai pe la pranz, trebuia sa schimb ceva.
asa ca pt seara i-am facut niste paste fainoase cu lapte (indulcit cu cateva picaturi de stevia), am adaugat o jumatate de lingurita de germeni si una de tarate, plus cam 1/3 de banana. a iesit ceva foarte bun, piciul a fost multumit.

pt maine o sa incerc niste peste cu legume, dar trebuie sa am si plan de rezerva, ca pestele nu prea e agreat. si tare rau imi pare.
zilele trecute am avut si pilaf cu carne (dar s-a cam constipat), ciorba de loboda, mamaliga cu iaurt si branzica, supa cu galuste, legume la tigaie...si cam astea imi amintesc acum.

Traiesc in Orasul Alandala

Ati luat-o cu mincaruri elevate si pe noi ne-ati pierdut;)... al meu e mare amator de supe/ciorbe - si de-astea "baga" zilnic... ce e mai solid... greu il convinge sa deschida gura/mina/pumnul. Sa fie de lene???:(
Azi a primit clatita, pentru ca cerea disperat... si nu s-a dat in vint, dupa ce a primit...

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput