LMA Miruna ! Floricele de liliac mai-iun ! (60)
Raspunsuri - Pagina 13
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cordelia Buna seara, va multumim tuturor din inima pentru urarile primite ![]() ![]() si va uram si noi tuturor sanatate si mult noroc in vietisoara abia inceputa![]() !Sambata avem si noi aniversarea, iar ieri am fost foarte melancolica....nu-mi vine sa cred ca are 1 an, ca nu mai este bebelus deja, ca e baietel...mi-e dor de el mic, mi-e dor de el in burtica cand il simteam ca se miscoteste si mi-e dor de momentele alea dar sunt si foarte fericita sa-l vad maricel asa. A fost o zi emotionanta ptr mine ieri, am tot retrait momentul nasterii, nu unul foarte usor... Ce trece timpul ![]() In rest suntem, bine, va citesc cat de des pot, mai greu cu scrisul, dar sunt aici. Avem 7 dintisori, nu mai stiu ce greutate/ kg mergem la dr zilele astea, dar suntem lung si cam slabut, nu merge singur deloc ceea ce ma cam supara. Se pune in fund si se deplaseaza in 4 labute, daca il tin de manute merge, dar pana se plictiseste si se pune in fund...:( Sper sa-si dea drumul cat de curand. va las, sunt franta de oboseala va pupam, seara buna, noi |
inca o data LA MULTI ANI.
si eu retraiesc in fiecare zi, momente din sarcina/nastere/dupa nastere/instalarea lactatiei, etc. Nimic n-a fost simplu, dar a fost teribil de frumos, de asta a si trecut asa de repede.SI eu regret ca timpul fuge si asa ce ma supar pe el... dar el nu se poate supara, sa treaca mai incet... si uite-asa, continuam reciproc lupta: el un rid, noi un copil mare;)....
Sa nu crezi ca esti singura melancolica;)

cit despre mers: e asa de dulce de-a busilea!!! NU te grabi tu, ca el te va surprinde!:)
Mary,
lui
Mateo,
Madamar spune:
| citat din mesajul lui bubu30 Salutare! Si noi ne dorim tare sa facem rubeola cat mai repede sa scapam de vaccin. Are sotul un coleg cu fetita mica plina de bubite si asteptam sa vina de la medic sa vedem daca e rubeola sa punem de-o intalneala Dr. de fam ne-a zis sa facem ROR la 14 luni ca la 12 luni avem celelalte 2 vaccinuri, dar nu sunt hotarata sa il facem , cu toate ca ma tem de gradi ca nu ne ia avand in vedere ca ne-am inscris la grupa mica din septembrie. Am tare mari emotii cu gradinita daca se vor acomoda , asa ca am zis sa ii duc inainte sa ma intorc la servici sa nu am atunci mari surprize. Dar cred ca va fi f greu caci sunt obisnuiti doar cu noi si cat am fost plecati 10 zile s-au acomodat tare greu si mai ales au fost f nesociabili cu persoanele straine, cand le vorbea cineva urlau ca din gura de sarpe. Ati patit asa ceva ? Tot ce-am patimit cat am fost plecati m-a cam ingrijorat si mi-a dat de gandit ca nu stiu daca mai pot spera la concediu anul asta cu ei , nu credeam sa fie asa de dificil ![]() Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
In jurul virstei de 8 luni imi facea scene din astea - acum hlizeste din nou oricui (aproape oricui) i se adreseaza.
Eu va doresc sa sperati macar la concediu:)!
Mary,
lui
Mateo,
Madamar spune:
Sorana, ma bucur pentru Matei... organizare 0, ai dreptate.
Artu - nu vrei sa ne spui ce faci cartilor, cum le organizezi?
Si Alina - IoanaCT - poate nu imi atrag antipatii, dar zic: oare nu ar fi bine sa regindesti putin abordarea preparatelor de la Mc, in meniul fetelor? Este doar o propunere, tu stii mai bine ce ai de gind sa faci cu copiii tai, de acord... dar gindacelul ala de 1 an cu cartoful de la Mc ... m-a intrigat sa dau grai ...
Acum ies de pe "tura" 0 sigur am vrut sa spun mai multe... dar n ma mai tin ,,"tastele":).
Va pupez.
A, sa ne laudam: cupilu' meu e mindru posesor de Veyron de la Bugatti, evident, de jucarie. Bunicii sunt sponsori, iar copilul e fericit ca are PRIMA LUI MASINA:))... mare distractie pe el, astazi:). Desi initial eu imi doream pt el o astfel de masina, am refuzat ideea, apoi am acceptat-o din nou - sper sa nu avem evenimente nasoale, sau neplaceri... acum pare indragostit, si nu neaparat de statul in masina - ci de surubareala si comandat de la distanta
.
frateste, toate fetele;)
Mary,
lui
Mateo,
arturicii spune:
Maryyyy, ai umplut 2 pagini!!
Am intrat repede ingrijorata ca s-o fi intamplat ceva. Ce bine ca erai tu 
Daca iti zic cum e cu organizarea cartilor dai o fuga sa ne ajuti? 
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Alinutzaa spune:
Neata
Intrasem pregatita sa urez un La multi ani, dar se pare ca nu avem nici un sarbatorit astazi.
cris super Sebi dansator
artu vazut Sabinuta hocheista. Ce dulce e ea cum se lupta cu crosa aia!
Eu va las o
si un articolas mic despre amigdalite pe blogul meu. Acum ma scuzati...fug sa trezesc casa ca sa mergem la un spectacol.
Madamar spune:
citat din mesajul lui arturicii Maryyyy, ai umplut 2 pagini!!![]() Am intrat repede ingrijorata ca s-o fi intamplat ceva. Ce bine ca erai tu ![]() Daca iti zic cum e cu organizarea cartilor dai o fuga sa ne ajuti? ![]() Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
nah, uitasem sa mentionez ca am baut un lapte cu 2 linguri de cafea, de pofta, pe la 8... si-am luptat cu niste fluturi toata noaptea.
ZIua a inceput la 8, iar eu sunt varza.
Nu ma pling, gindindu-ma la tine
.nu vin io - dar trimit ajutoare:D.
Mary,
lui
Mateo,
maribell spune:
SUNT ASA DE EMOTIONATA CAND VAD CUM CRESC FLORICELELE NOASTRE....SI INSTANT LACRIMEZ CAND VAD UN LILIAC INFLORIT.....SI AM ASA DE MULTI PRIN VECINI....![]()

EVA MARIA
IRIS
STEFAN MIHAI
DRAGOS ANDREI
ANTONIA MARIA
MATEI STEFAN
MARIA SOFIA
SONIA ALEXANDRA

LA MULTI ANI MINUNATI !!!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI !!!!
O COPILARIE SUPERBA VA DORESC DIN SUFLET !!!

MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
26 s+ 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
Madamar spune:
Alinutza, multumim pentru informare, o sa mai trec pe la tine;).
Asa e, azi fara sarbatoriti;).
Mary,
lui
Mateo,
maribell spune:
salutare fetele.....
desi va citesc....stau in umbra
pitica mea ma solicita la maxim.....zic maxim pt ca burtoiul e imens si nu mai fac fata ![]()
ne-am luptat cu o tuse...care a trecut cu stodal granule si multi muci.....care inca nu au trecut.i-am dat coryzalia, dar acum nu-i mai dau nimik.
stam foarte mult pe afara....si asa mai scap si eu pt ca prin curte sunt multi care sa stea dupa ea.![]()
merge in picioare foarte bine acum...si face numai prostii ![]()
am mai crescut si noi si ne-am mai ingrasat....asa ca m-am mai linistit, dar cu mancarea tot prost stam.bea lapte cu cereale mai mult, dar papica solida mai putin.mor de nervi cand o vad ca scuipa sau baga manuta dupa ea in gura si apoi si-o intinde pe haine, par , fata.....![]()
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
29 s+ 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
marylenac spune:
Salutare, salutare
Intru si eu sa urez :
LA MULTI ANI!!!!
sarbatorirtilor de ieri.... au fost mai multe floricele , nu mentionez pt a nu uita pe cineva.
Sa ne cresteti mari, sanatosi si frumosi
Am un pic de liber pt ca Tudor doarme iar Matei e plecat cu bunicii la o nunta (l-am gatit, ferchezuit si l-am expediat).
Am vazut filmulete cu SEBI dansatorul, super tare.... si cu SABINA hocheista , foarte dulce....
Mami de Matei
(11.09.2006) si Tudor
(28.05.2010)