Aspirante optimiste >20 ani (680)
Raspunsuri - Pagina 8
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihacor diana sincer nici eu nu as opta pentru operatie imediat...dar asta tu decizi...am auzit si eu cazuri ca nu ajuta... si cu operatia de amigdalite la fel nu sunt de acord...vara-mea a facut-o si acum are mai mari probleme ...mai toto timpul e racita si tuseste...a primit tot felul de spayuri ,o ajuta pe moment... asta cred eu,dar tu sunt sigura ca ai sa iei decizia cea mai buna pt stefan... Vreau si eu un ... |
Sotul meu a fost operat pentru polipi de vreo 3 ori cand era mic , dar de fiecare data au revenit , si acum are
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui mihacor eu in weekend cred ca vine soacra la mine...ce placere asta e ghinion... Vreau si eu un .... |
Cu sinceritate iti spun ca imi pare rau
Noi stam la distanta de 15 minute , dar ne vizitam rarrrrrrrr(acum ca au vazut care le e locul)
lucianamoga spune:
Despre acid folic doctorita imi spunea la ultimul control ca nu e neaparat sa-l iei inainte de conceptie.La inceput mi l-a recomandat , dar apoi a fost la un seminar la Londra si li s-a spus ca atata timp cat femeia are un trai de viata sanatos nu e nevoie de el pana la conceptie si cu atat mai putin te ajuta sa ramai insarcinata.Dupa conceptie e intr-adevar recomanadat pt ca previne aparitia unor eventuale malformatii.
camcris spune:
citat din mesajul lui draguta fetele care mai stiti ceva de DIDI? |
am vorbit eu ieri cu ea, are foarte multa treaba la servici, acum sunt deocamdata in pauza, cautare de informatii si eventual un alt dr.
in reste este sanatoasa si ii este dor de voi
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
Gata,nu ma mai inteapa la ovar
M-a intepat de vreo 5 ori f.tare si acuma m-a lasat
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lorena_86 spune:
dar de walkiria cine mai stie?
nu a mai intrat
sper ca e bine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
nici la odisee nu a mai intrat walkira, cred ca e prinsa cu treaba la scarbici
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
draguta spune:
camcris sa-i transmiti toate gandurile bune, ne e dor de ea si cand e pregatita o asteptam cu mare drag
PaulaFrida spune:
Asa de umflata sunt la burta de zici ca sunt de 4 luni
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)