Aspirante optimiste >20 ani (680)
Raspunsuri - Pagina 7
mihacor spune:
diana sincer nici eu nu as opta pentru operatie imediat...dar asta tu decizi...am auzit si eu cazuri ca nu ajuta...
si cu operatia de amigdalite la fel nu sunt de acord...vara-mea a facut-o si acum are mai mari probleme ...mai toto timpul e racita si tuseste...a primit tot felul de spayuri ,o ajuta pe moment...
asta cred eu,dar tu sunt sigura ca ai sa iei decizia cea mai buna pt stefan...
Vreau si eu un ...
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 mihacor, ce cunoscuta imi suna povestea ta si noi am luat bani din banca si nu stiu unde si pe ce s-au dus si acum platim ca nebunii doar ca nici de rate nu ne mai ajung, dar asta-i viata eu am mai iesit putin, am scos capul din butoi, mai e corpul dar il scot si pe ala usor usor poate imi ies intre timp II ca sa vezi ce ma catapultez din butio, automat ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
dar si eu incerc cat pot de mult sa nu ma consum si de fiecare data ma gandesc ca sunt alte persoane care o duc mai greu sau au probleme mai mari decat ale mele...
Vreau si eu un ...
draguta spune:
buna fetele
intru si eu putin in butoi cu voi sa va tin companie
Monique uite eu am niste sani ca piatra si acum 2 zile m-au durut si in somn, nu puteam sa ma intorc de durere si nu sunt mari dar stiu ca nu e nimic, as fi ziua 6 DPO, ne duc anumite semne in eroare si se schimba brusc totul, offf.. ce-om avea de nu se lipeste si la noi
Paula daca nu te-a intepat pana acum o fi semn bun la tine , se zice ca ceva trebuie sa fie diferit cand e sarcina, eu de-aia nu sper ca nu am nimic diferit , Doamne-ajuta
nu va numesc dar va pe toate, suntem asa multe.. dar ma gandesc la fiecare in parte
Lorena, Mihaelafalt aveti ceva vesti??
ancadragoman spune:
hello
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Matzaila_81 spune:
Ramai insarcinata mai greu daca esti stresata.
Vroiam sa va intreb, voi luati acid folic?
Am citit pe internet ca e foarte bine de luat cand planifici bebe, ca te ajuta sa ramai insarcinata si-l ajuta si pe cel mic dupa conceptie.
Eu am vazut ca abia pe 10 incepe perioada mea fertila deci ma gandeam sa jap-jap pe 10-12-14 mai ca sa fiu sigura ca acopar totul. Pe 15 se termina.
De gatit eu am facut aseara peste prajit cu mujdei si mai am si in seara asta iar pentru maine chiftelute si salata. In week-end nu prea stiu ce sa fac. Eventual o supa cu galuste de pui si niste musaca si multa, multa salata verde cu ceapa verde si ridichi si castraveti......
mihacor spune:
eu in weekend cred ca vine soacra la mine...ce placere
asta e ghinion...
Vreau si eu un ....
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
mazare cu carnita de pui...am papat ieri, mai am si azi o portie Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11 samburelul meu |
Cred ca am sa apelez la tine la o portie virtuala , ca m-a terminat serviciul si pe mine si cheful de gateala
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Ramai insarcinata mai greu daca esti stresata. Vroiam sa va intreb, voi luati acid folic? Am citit pe internet ca e foarte bine de luat cand planifici bebe, ca te ajuta sa ramai insarcinata si-l ajuta si pe cel mic dupa conceptie. Eu am vazut ca abia pe 10 incepe perioada mea fertila deci ma gandeam sa jap-jap pe 10-12-14 mai ca sa fiu sigura ca acopar totul. Pe 15 se termina. |
acid folic este recomandat cu minim 3 luni inainte de a ramane insarcinata face parte din complexul de vitamine B, acesta reduce riscul de aparitie de malformatii la viitorul copil, nu ne ajuta sa ramanem mai usor insarcinate, eu una am renuntat de mult sa mai iau acid folic la atata vechime
sper ca nu am spus ceva gresit, daca da va rog sa ma corectati
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC