Aspirante optimiste >20 ani (680)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Luciana eu fac azi pastai cu usturoi si vinete cu maioneza
asta in cazul in care ma pot dezlipi de calculator

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Mirunita suna bine pastaile cu usturoi .Mersi de idee

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Moni bafta la medic

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dim fetelor hop si eu pe aici o cafea TARE vreau ca am dormit prost azi noapte si dim la 7 eram in picoare.
multumesc de incurajari sunt satula de atatea obstacole inainte se faceau copii pe banda rulanta si nu erau atatea probleme acum..
de dim am fost hairnica si mi-am facut programare pt isteroscopie joi pe 12 am programare la 9.mi-a zis ca trebuie facuta maaxim la 12 zile de la CM deci eu declar azi ZIUA 1.e punctual ca un ceas ciclul meu!!!vedem atunci ce o fi..
eu sunt mai bn azi parca..e rau ca nu e sotul acs sa ma plang lui dar ma bucur ca existati voi pupe multe o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata la amiaza!
V-ati revenit din butoi? Sau vin si eu cu la voi?!
Eu sunt pe la munca, am fost cu Stefan la medic, mi-a dat ceva tratament pentru viermisori si musai sa contactez un ORL-ist sa mi-l puna pe picioare si apoi sa il operez de polipi. Ca nu se mai poate.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Fetelor ce mai gatiti?Ca azi am un chef nebun de gatit , sper sa ma tina pana ajung acasa

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

mazare cu carnita de pui...am papat ieri, mai am si azi o portie

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Neata la amiaza!
V-ati revenit din butoi? Sau vin si eu cu la voi?!
Eu sunt pe la munca, am fost cu Stefan la medic, mi-a dat ceva tratament pentru viermisori si musai sa contactez un ORL-ist sa mi-l puna pe picioare si apoi sa il operez de polipi. Ca nu se mai poate.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

diana nu vreau sa te desumflu cu operatia de polipi da eu am facut-o la 14 ani si degeaba...am si acum. si ma operat calumea cu anestezie totala etc. asa ca eu una nu mi-as opera copilu mai ales ca mi-e mi-au crescut la loc si nici dupa ce i-am scos nu am simtit nici o ameliorare
te

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

´neata fetelor....
acum am facut si eu ...si am intrat repede la voi...
hei,iar in butoi?pai cei asta?
ia vedeti ca o luati toate...aseara era numai magda...acum sunteti mai multe...pai haideti sa schimbam titlul..."haideti la butoi"
eu va trimit multi
si haideti capul sus...
sau vreti sa intru si eu in butoi?
lore draga ai timp sa te reprofilezi...eu sunt intre straini si dupa o faculta terminata si dupa un pot de directoare in romania unde castigam aproape cat castig aici,am venit sa lucrez in germania...sa le fac de mancare si sa le curat la astia buzile...asta e viata...am ales asa pentru ca sotul meu ar fi trebuit sa castige de 10 ori mai mult...dar sotul meu nu si-a primiut bani de cateva luni....ca sa venim acasa acum ne este greu...ca am luat credit ca nebuni si nu ne-am ales cu nimic...
si pe deasupra am si ipotecat apartamentul parintilor mei ca sa avem dobanda mai mica...deci am ajuns aici ca sa traim tot din salarul meu...si eu sunt satula de multe ori...
no gata cu aburelile...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,ma inteapa destul de tare in ovarul drept,oare de ce?
am luat un no-spa
nu m-a mai intepat asa de tare niciodata

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

paula si eu am patit la fel luna trecuta si luna asta dar am fost la eco si nu am chist nu e nimic in neregula
chiar nu stiu ce sa-ti zic
si eu am dureri de zici ca-mi sunt sectionate ovarele

dar vezi tu sa nu ovulezi acum sau de doua ori
mi-e dr mea mi-a confirmat ca se poate ovula de doua ori intr-o luna la intervale de timp

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mihacor, ce cunoscuta imi suna povestea ta
si noi am luat bani din banca si nu stiu unde si pe ce s-au dus si acum platim ca nebunii doar ca nici de rate nu ne mai ajung, dar asta-i viata

eu am mai iesit putin, am scos capul din butoi, mai e corpul dar il scot si pe ala usor usor
poate imi ies intre timp II ca sa vezi ce ma catapultez din butio, automat

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput