Aspirante optimiste >20 ani (680)
Raspunsuri - Pagina 9
PaulaFrida spune:
draguta stiu ca e de bine,dar nu-i prea repede?ca sunt 5 zile DPO
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lorena_86 spune:
paula, eu te-am luat, am intrat in luna 5
fetelor, sincer, nu stiu ce se intampla dar ma umflu pe zi ce trece si nu e doar sunca
ma gandeam sa nu am lichid
paula, poate durerile alea au fost confuze si au provenit de la implatare, poate nu ti-ai dat tu seama si te doare pe mijloc
durerea e asa confuza
eu puteam sa jur acum vreo cateva luni ca ma doare o masea de jos si cand am ajuns la stomatologie ma certam cu dr sa-mi lase maseaua de sus ca ce-a de josma doare, dar nu era deloc asa
tinem pumni paula
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
mihacor spune:
draguta...viata in germania nu e tocmai roz...dar e mai bine decat acasa...
noua la inceput ne-a fost greu...eram obisnuiti sa venim de la munca si sa o taiem in oras sau la prieteni...aici nu am avut prieteni...si nici acum nu ne laudam cu prea multi...
la neamt tre sa lucrezi ...nu sa dormi...si mie la inceput mi-a fost greu pentru ca nu am fost invatata cu munca fizica...dar m-am obisnuit...o parte din familia mea sunt aici...sora si fratele tatalui meu stau in oras cu noi...de fapt matusa-mea ne-a ajutat sa venim aici si am locui la ea 1 an si 4 luni...soacra-mea e si ea la 200 de km de noi...pana acum nu ne vedeam atat de des...acum ne-am luat chirie si presimt ca o sa faca tot posibilul sa vina de 2 ori pe luna...asta e...sper numa sa nu inceapa talentele ca nu il ingrijesc bine pe fiu-sau...ca il trimit la ea de tot...
sotul meu lucreaza cu unchiul meu in constructii,dar prea ia toti bani...o situatie mai complicata care imi mai ia 5 pagini...egal...
eu incerc sa vad partea buna a vietii...la lucru a inceput sa imi placa..lucrez la un restaurant si fac de toate...ca doar romani sunt multifunctionali si nemti profita de asta...ca colegi e fain...m-am integrat repede...
na vezi...mai bine nu ma intrebai...m-am intins de numa...
gata ca v-am plictisit destul...
Vreau si eu un ...
lorena_86 spune:
fetelor, eu deja o iau pe aratura
am vb cu mama mea si mi-a povestit de o colega de a iei la serviciu ca tot nu ii venea cicul si teste tot negative dar ea era insarcinata si cica abia la 3 luni ia iesit testul pozitiv ca a facut la eco si analize crezand ca bebe nu e ok
si am mai aflat un caz, o fata care desi are trompele sectionate a ramas gravida, ea simtind ca e ceva in neregula a facut teste si erau negative si a merg la eco
acolo a aflat ca e insarcinata in 11 saptamani
nu stiu ce sa mai cred
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
draguta spune:
Paula nu-i deloc devreme, implantarea poate fi oricand dupa ovulatie , nu e o regula, sanii ce zic??
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida draguta stiu ca e de bine,dar nu-i prea repede?ca sunt 5 zile DPO _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
este mult prea devreme
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
PaulaFrida spune:
lore poate era pe mijloc,dar eu am simtit in partea dreapta,eu am uter retrovers,oare are ceva de a face cu asta?
asa de tare m-a durut ca m-am dus indoita de spate pana la bucatarie
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
mihacor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, eu deja o iau pe aratura am vb cu mama mea si mi-a povestit de o colega de a iei la serviciu ca tot nu ii venea cicul si teste tot negative dar ea era insarcinata si cica abia la 3 luni ia iesit testul pozitiv ca a facut la eco si analize crezand ca bebe nu e ok si am mai aflat un caz, o fata care desi are trompele sectionate a ramas gravida, ea simtind ca e ceva in neregula a facut teste si erau negative si a merg la eco acolo a aflat ca e insarcinata in 11 saptamani nu stiu ce sa mai cred ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
intreb si eu ...ca de priceput nu ma prea pricep...
Vreau si eu un ...
lorena_86 spune:
mihacor, declar scurt si concis: SUNT DEPASITA DE SITUATIE
habar nu mai am de nimic
mai fac unul maine sau diseara dar ce sa zic
draguta spune:
mihacor asa e viata, pentru un trai mai bun incercam orice, e bine ca te-ai obisnuit , conteaza sa fi bine tu cu sotul tau ,cat despre rude