Aspirante optimiste >20 ani (680)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

draguta stiu ca e de bine,dar nu-i prea repede?ca sunt 5 zile DPO

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

paula, eu te-am luat, am intrat in luna 5
fetelor, sincer, nu stiu ce se intampla dar ma umflu pe zi ce trece si nu e doar sunca
ma gandeam sa nu am lichid

paula, poate durerile alea au fost confuze si au provenit de la implatare, poate nu ti-ai dat tu seama si te doare pe mijloc

durerea e asa confuza
eu puteam sa jur acum vreo cateva luni ca ma doare o masea de jos si cand am ajuns la stomatologie ma certam cu dr sa-mi lase maseaua de sus ca ce-a de josma doare, dar nu era deloc asa

tinem pumni paula

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

draguta...viata in germania nu e tocmai roz...dar e mai bine decat acasa...
noua la inceput ne-a fost greu...eram obisnuiti sa venim de la munca si sa o taiem in oras sau la prieteni...aici nu am avut prieteni...si nici acum nu ne laudam cu prea multi...
la neamt tre sa lucrezi ...nu sa dormi...si mie la inceput mi-a fost greu pentru ca nu am fost invatata cu munca fizica...dar m-am obisnuit...o parte din familia mea sunt aici...sora si fratele tatalui meu stau in oras cu noi...de fapt matusa-mea ne-a ajutat sa venim aici si am locui la ea 1 an si 4 luni...soacra-mea e si ea la 200 de km de noi...pana acum nu ne vedeam atat de des...acum ne-am luat chirie si presimt ca o sa faca tot posibilul sa vina de 2 ori pe luna...asta e...sper numa sa nu inceapa talentele ca nu il ingrijesc bine pe fiu-sau...ca il trimit la ea de tot...
sotul meu lucreaza cu unchiul meu in constructii,dar prea ia toti bani...o situatie mai complicata care imi mai ia 5 pagini...egal...
eu incerc sa vad partea buna a vietii...la lucru a inceput sa imi placa..lucrez la un restaurant si fac de toate...ca doar romani sunt multifunctionali si nemti profita de asta...ca colegi e fain...m-am integrat repede...
na vezi...mai bine nu ma intrebai...m-am intins de numa...
gata ca v-am plictisit destul...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

fetelor, eu deja o iau pe aratura

am vb cu mama mea si mi-a povestit de o colega de a iei la serviciu ca tot nu ii venea cicul si teste tot negative dar ea era insarcinata si cica abia la 3 luni ia iesit testul pozitiv ca a facut la eco si analize crezand ca bebe nu e ok

si am mai aflat un caz, o fata care desi are trompele sectionate a ramas gravida, ea simtind ca e ceva in neregula a facut teste si erau negative si a merg la eco
acolo a aflat ca e insarcinata in 11 saptamani

nu stiu ce sa mai cred

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Paula nu-i deloc devreme, implantarea poate fi oricand dupa ovulatie , nu e o regula, sanii ce zic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

draguta stiu ca e de bine,dar nu-i prea repede?ca sunt 5 zile DPO

_

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

este mult prea devreme

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

lore poate era pe mijloc,dar eu am simtit in partea dreapta,eu am uter retrovers,oare are ceva de a face cu asta?
asa de tare m-a durut ca m-am dus indoita de spate pana la bucatarie

_

Dr.Seuss

Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor, eu deja o iau pe aratura

am vb cu mama mea si mi-a povestit de o colega de a iei la serviciu ca tot nu ii venea cicul si teste tot negative dar ea era insarcinata si cica abia la 3 luni ia iesit testul pozitiv ca a facut la eco si analize crezand ca bebe nu e ok

si am mai aflat un caz, o fata care desi are trompele sectionate a ramas gravida, ea simtind ca e ceva in neregula a facut teste si erau negative si a merg la eco
acolo a aflat ca e insarcinata in 11 saptamani

nu stiu ce sa mai cred

lore draga dar la testul de sange nu ar trebui sa iti iasa?de ce nu faci?
intreb si eu ...ca de priceput nu ma prea pricep...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

mihacor, declar scurt si concis: SUNT DEPASITA DE SITUATIE
habar nu mai am de nimic
mai fac unul maine sau diseara dar ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

mihacor asa e viata, pentru un trai mai bun incercam orice, e bine ca te-ai obisnuit , conteaza sa fi bine tu cu sotul tau ,cat despre rude

Mergi la inceput