citim impreuna "Zgomotul alb"

citim impreuna "Zgomotul alb" | Autor: Adela99

Link direct la acest mesaj

si pentru cititorii impatimitzi, care citesc mai repejor
printre care io nu ma numar

citim impreuna Don DeLillo - www.edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=571" target="_blank">Zgomotul alb

premiu: un kg de bomboane suedeze

pentru cine a citit si In America premiu’ e un joc (suedez) de familie, kubb

regulile jocului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

citim, citim

si un micut fragment:
"- o sa ploua la noapte.
- ploua chiar acum, am zis eu.
- la radio au zis ca la noapte.
[...]
-uita-te pe parbriz, am zis eu. e ploaie sau nu?
-ti-am spus doar ce-au zis ei."

Mergi la inceput

uau, am stele bleu

c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

citesc si eu la ea. se vede clar ca a fost scrisa prin 84, e nebunia consumista de atunci.
mi-ar fi placut una actuala, cu organics-mania, politicall-corectness & stuf, m-ar fi amuzat mai mult.

citisem recent cam acelasi lucru, dar intr-o varianta mai condensata si metaforica: John Cheever - Totul pare un paradis.

efect imediat si sigur: vreo 3 zile mi-a fost pur si simplu greata sa mergem la super-market, desi batea vantul prin frigider .

o mai citeste cineva ?

Mergi la inceput

eu .
dar mie imi place la nebunie - am gasit o pagina in care se regasesc 20% din subiectele hot pe DC: "cat lasi copilu' sa planga"; "copil fara centura / pe scaunul soferului"; "doctor sictirit"; "copilul plange. sa-l duc la urgenta?"
si o imagine remarcabila a omului in fata doctorului
"nu stiu ce i-am spus, a zis ea. Nu ma pot controla, nu stiu ce le spun doctorilor si cu atat mai putin ce imi spun ei mie. E o anumita perturbatie in aer."

consumismul e in floare, nu s-a dus absolut deloc. alea cu bio-mania, reciclarea selectiva si politicall-corectness sunt doar praf de acoperit consumismul.

Mergi la inceput

aaa, si-i mai lipseste internetul si socializarea pe net
(in schimb e TV-centrica, a la 80 )

Mergi la inceput

mie mi-a facut maica-mea o freza "din anii aia" - sunt foarte asortata cu cartea . am bucle si par tapat (nu-ntrebati)

Mergi la inceput

I'm back .

si mie imi place, tot citesc la ea caci am lasat-o afara din bagajul de concediu. intr-adevar deranjeaza rau formatul - mi-ar fi placut infinit mai mult daca era mica, grasulie si cu copertile chicios-lucioase .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

m-ati facut sa iau si eu cartea, era chiar si oferta la Corint
deci de diseara ma apuc de ea.

Roxana

Mergi la inceput

aoleu, am uitat ca mai am cateva pagini din ea, bine ca mi-ati adus aminte, cred ca o termin diseara

Mergi la inceput

super, vin forte proaspete din urma!!!

si eu mai am o bucatica . intre timp am mai prins una pe acelasi tipic - a treia in ultimele luni! - micul dejun al campionilor. deja ma plictisesc groaznic , ce-o fi fost in capul meu???

Mergi la inceput