citim impreuna "Zgomotul alb"
si pentru cititorii impatimitzi, care citesc mai repejor
printre care io nu ma numar
citim impreuna Don DeLillo - www.edituracorint.ro/shop/item.asp?itemid=571" target="_blank">Zgomotul alb
premiu: un kg de bomboane suedeze
pentru cine a citit si In America premiu’ e un joc (suedez) de familie, kubb
regulile jocului
Raspunsuri
corap spune:
citim, citim
si un micut fragment:
"- o sa ploua la noapte.
- ploua chiar acum, am zis eu.
- la radio au zis ca la noapte.
[...]
-uita-te pe parbriz, am zis eu. e ploaie sau nu?
-ti-am spus doar ce-au zis ei."
maria_alexia spune:
citesc si eu la ea. se vede clar ca a fost scrisa prin 84, e nebunia consumista de atunci.
mi-ar fi placut una actuala, cu organics-mania, politicall-corectness & stuf, m-ar fi amuzat mai mult.
citisem recent cam acelasi lucru, dar intr-o varianta mai condensata si metaforica: John Cheever - Totul pare un paradis.
efect imediat si sigur: vreo 3 zile mi-a fost pur si simplu greata sa mergem la super-market, desi batea vantul prin frigider .
o mai citeste cineva ?
corap spune:
eu .
dar mie imi place la nebunie - am gasit o pagina in care se regasesc 20% din subiectele hot pe DC: "cat lasi copilu' sa planga"; "copil fara centura / pe scaunul soferului"; "doctor sictirit"; "copilul plange. sa-l duc la urgenta?"
si o imagine remarcabila a omului in fata doctorului
"nu stiu ce i-am spus, a zis ea. Nu ma pot controla, nu stiu ce le spun doctorilor si cu atat mai putin ce imi spun ei mie. E o anumita perturbatie in aer."
consumismul e in floare, nu s-a dus absolut deloc. alea cu bio-mania, reciclarea selectiva si politicall-corectness sunt doar praf de acoperit consumismul.
maria_alexia spune:
aaa, si-i mai lipseste internetul si socializarea pe net
(in schimb e TV-centrica, a la 80 )
corap spune:
mie mi-a facut maica-mea o freza "din anii aia" - sunt foarte asortata cu cartea . am bucle si par tapat (nu-ntrebati)
maria_alexia spune:
I'm back .
si mie imi place, tot citesc la ea caci am lasat-o afara din bagajul de concediu. intr-adevar deranjeaza rau formatul - mi-ar fi placut infinit mai mult daca era mica, grasulie si cu copertile chicios-lucioase .
roxanaz spune:
m-ati facut sa iau si eu cartea, era chiar si oferta la Corint
deci de diseara ma apuc de ea.
Roxana
corap spune:
aoleu, am uitat ca mai am cateva pagini din ea, bine ca mi-ati adus aminte, cred ca o termin diseara
maria_alexia spune:
super, vin forte proaspete din urma!!!
si eu mai am o bucatica . intre timp am mai prins una pe acelasi tipic - a treia in ultimele luni! - micul dejun al campionilor. deja ma plictisesc groaznic , ce-o fi fost in capul meu???