citim impreuna "Zgomotul alb"
Raspunsuri - Pagina 2
corap spune:
maria, ia si tu o agatha cristie, ceva, mai schimba :)
(acu mananc niste covrigei amari, ca m-am dat cu oja amara sa nu-mi mai rod unghiile si numai amareli mananc de 3 zile - da macar unghiile sunt intregi )
_
!!!
ce poti spune pe forum fara sa fii avertizat:
"Atentie, caine rau!
sau
Atentie, catea rea!" - capcaunul ref. la avatarul userului accept (deci ne putem lega linistiti de avataruri, nu pare a fi o problema)
"Nush cum dreq nu vi se pare penibil sa propovaduiti atat iubirea si intelegerea fata de copil in timp ce fluturati leuca si practicati datul la gioale. Parca sunteti niste hipiote imbracate in Rambo! " (androix) (deci jignirile adresate mai multor persoane sunt acceptabile, numai cand sunt adresate unuia singur sunt de cartonas)
!!!
maria_alexia spune:
recunosc ca politiste nu citesc. stau si ma gandesc de ce. cred ca mi se par toate la fel . Agatha Cristie mai cu seama - nu pot scapa de imaginile din ecranizari (excelente, nu-i vorba).
dar cand iau o carte noua in mana, prefer sa fie surpriza totala si sa descopar ceva diferit. de asta cred ca ma si las de multe ori pe mana voastra la ales cartile - eu tind sa aleg acelasi si acelasi lucru, asta daca nu cumva ma loveste vreo inspiratie subita.
PS. tot e mai bine acum, cand am prins seria asta post-consumista americana, decat prin primavara cand imi picau in mana numai carti XX .
corap spune:
:) maria, multe din ecranizarile agatei christie (ale cartilor ei - ma rog) propun un alt final decat cartea
iar unele din ele sunt chiar cu elemente originale - poti incerca 10 negri mititei si misterul de la sittaford - poate iti schimba perspectiva