FIV in Ungaria 130

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamys

Fetelor am si eu o intrebare progesteron injectabil se gaseste in farmaciile din Romania ? va rog din suflet sa imi raspundeti toate fetele unguroaice
Doamne-ajuta pe toate familiile care isi doresc prunci

In Romania nu

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

tamys, poate il gasesti la clinicile de Fiv,private,aveau intr-o perioada a Med NewLife, la clinica lui Tutunaru,da un telefon.

Citat:
citat din mesajul lui tamys

Fetelor am si eu o intrebare progesteron injectabil se gaseste in farmaciile din Romania ? va rog din suflet sa imi raspundeti toate fetele unguroaice
Doamne-ajuta pe toate familiile care isi doresc prunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

cybele, bine ai venit
astept mailul tau
in iulie speram sa fim si noi acolo dar nu stiu cand
sami scrieti si mie ce naturiste luati pe timpul tratamentului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna seara!
No, de azi sunt si eu in Budapesta pana maine, ca maine am intalnirea de gradu' zero cu PK .
Fetele, cu cat ati negociat pentru cazare pe mai multe zile la Helios si la Korall?
Eu stau la Dominika.
As vrea ca maine de dimineata sa dau o tura ca sa vad de ceva preturi pe la pensiuni, nu inainte de a intra maine de dimineata sa vad daca gasesc ceva raspunsuri de la voi

Va pupacesc,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

luisianadsd, imi pare rau. Nu iti pierde speranta. Probabil eu sunt urmatoarea la test si sincer, cand ma gandesc la asta, raman fara aer. Ma simt balonata si umflata intr-una, am avut 2 zile in care m-a durut burta de-a binelea si am tot luat no-spa. Acum vad ca numai seara ma doare, cand probabil se aduna mancarea in intestine si ma apasa pe diverse. Dar nu ma plang. Cum a zis si Cybele, e perioada in care sper. Partea dureroasa este ca nu doar eu sper ci si piticii mei. Am incercat sa le tot explic ca deocamdata nu e nimic sigur dar ei in optimismul lor copilaresc o tin pe a lor. Intai imi saluta burta si apoi pe mine. Ioana, eu am avut aceeasi schema ca tine. Si nici eu nu am probleme. AC 21 de zile, 4 zile pauza, apoi 2 menopur/zi. Este posibil sa iti mareasca doza de menopur odata ce incepe sa te monitorizeze si considera ca e nevoie. Mie mi-a marit-o si 2 zile am facut 3 menopur/zi. Am avut 9 zile de stimulare in total.lyly [pup. Multumesc mult pentru incurajari. Si eu la randul meu iti tin pumnii. Curaj cu injectiile! - si eu sunt stresata rau de ele, nici pana la final nu am reusit sa ma obisnuiesc. Simteam cum ma ia cu lesin de fiecare data cand dura prea mult injectarea. Dar le-am facut singura. De fapt astea au fost problemele mele mari: injectiile si foamea. La punctie eu eram cu sandwich-ul in geanta. L-am mancat in drum spre "impinge-tava".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor, merci de raspunsuri. Sunteti minunate! Parca mi-a luat cineva cu mana tot stresul cand am citit raspunsul lui Lyly cum ca "am doza de domnishoara :-)"
eu astept acu sa apara ciclul ca aveam intalnire cu el ieri la ora 3 dar nu s-a prezentat
dar semnele din burta par sa spuna ca vine azi si abia astept sa imi vina ca sa-i scriu lui PK sa programam data exacta de prima ecografie.
Tonirro, inteleg ca ai trecut cam prin aceeasi procedura pe care urmeaza sa o fac si eu. Si ai obtinut suficiente ovule? a functionat bine din prima? PK a zis ca in ziua a 6-a de menopur sa fiu la ecograf si ma intreb daca de atunci trebuie sa fac rezervare pe 10 zile in Budapesta? sau e posibil sa ma trimita acasa si sa trebuiasca sa revin ulterior?....
Merci mult inca o data fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

tonirro- ba eu pun pariu cu tine pe orice ca samira se testeaza saptamana asta , asa pe vineri as paria

asa ca nu cred ca esti urmatoarea la test

oricum abia astept sa curga vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

da, da, si eu zic ca samira e prima la test, dar asteapta pina simbata ca sa iasa mai mult de 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

ioana, aceleasi intrebari ni le-am pus toate la prima procedura, si din fericire fetele mai "vechi" ne-au lamurit mereu. Trebuie sa stii ca dupa prima consultatie e posibil sa te cheme la urmatoarea peste 2 sau peste 3 zile, in functie de raspunsul tau la tratament. Si asa mai departe, in acest ritm. De tine depinde cat si daca vrei sa stai in Budapesta, nu te trimite nimeni acasa .
Deci vei avea mult timp liber la dispozitie, nu prea se poate sa iti spuna de la inceput nici cat va dura stimularea, nici cati foliculi vei obtine. Totusi relax, in cazurile "simple" asa ca al tau (cum ti-au spus si fetele stimularea ta e una usoara) dr nu prea a dat gres, adica de cele mai multe ori a obtinut ovocite multe si frumusele
Pe de alta parte Budapesta e un oras frumos, nu te vei plictisi, primavara si vara e superb si ai ce vizita. O poti face cu masina personala sau cu transportul public, sunt oferte foarte bune de vizitare a orasului de tipul "Sightseeing", daca reusesti sa te detasezi de scopul sederii acolo, poti considera sejurul un adevarat concediu, cel putin pana la punctie.

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110
PK a zis ca in ziua a 6-a de menopur sa fiu la ecograf si ma intreb daca de atunci trebuie sa fac rezervare pe 10 zile in Budapesta? sau e posibil sa ma trimita acasa si sa trebuiasca sa revin ulterior?....
Merci mult inca o data fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Merci mult ADC de toate informatiile. Promit ca voi ajuta si eu la randul meu fetele ce vor urma :0)
eu iubesc Budapesta si o savurez cu aceeasi placere de fiecare data :-)
sper sa ma pot deconecta psihic de la problema si sa fie totul ok
Intre timp mi-a raspuns PK si se pare ca am programare pe 9 iunie la primul ecograf la el, asta daca intre timp, nu apare vre-un chistuletz pe ovare in perioada de anticonceptionale, ceea ce sper sa nu fie cazul

Mergi la inceput