FIV in Ungaria 130

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

ioana-bafta!!!!- ai intrat in linie dreapta!

georgiana, te asteptam cu vesti si iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai fetelor,nu mai pariati pe mine...ca m-a parasit curajul...nu ma mai recunosc....eu care sunt de obicei dura si "smardoaica" acu' ma comport ca o gaina lovita de tren.
nu fac niciun Beta...imi vine sa nu-l fac nici pe 16 si niciodata...imi vine sa nu ma opresc din administrat Progesteroane doar sa nu mai vad rosu-n chiloti.

luisiana,imi pare rau.
e crunt ce simti acum,stiu...pot sa-ti spun insa ca trece intr-o zi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Samira,
O sa-l faci, mai repede de 16... candva cand vei simti ca "acum e momentul", chiar daca cu 10 minute inainte credeai exact contrariul.
Nu are de a face cu lipsa de curajul ce spui tu... e mult mult mai adanc. Din punctul meu de vedere esti foarte curajoasa.

Mergi la inceput

adc,ok,sa vedem
in momentul asta as putea aproape sa jur ca nu-l fac vreodata...dar asa cum bine spuneai....sentimentrele si starile se schimba de la un minut la altul.
cu Dumnezeu inainte si faca-se voia lui!!!
daca imi va aduce Beta negativ cu siguranta imi va da si puterea sa merg mai departe.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Subscriu la ce a zis adc; si eu tot momentul ala de curaj il astept; oricum dupa 16 mai, nu mai devreme

Mie personal mi-e ffff bine asa cum sunt acum, in starea asta in care imi fac vise si planuri de bebeluseala.

Sincer va spun ca nici nu vreau sa ma gandesc ca as lua-o de la capat, pur si simplu nu ma simt pregatita, e normal intrucatva dupa toata luna de stres. Asa ca nici nu ma gandesc.

Mergi la inceput

cybele,draga mea,mi se pare firesc sa nu te poti gandi mai departe.
asa cred ca suntem toate la primul FIV.
iti doresc din suflet sa te opresti aici,sa nu cunosti disperarea,dezamagirea si suferinta esecului.

eu insa mai uit si mai departe de data testului si incerc sa ma "acomodez" si cu varianta neplacuta a aceste proceduri.
experienta m-a invatat ca e mai bine asa.
nu sunt negativista insa accept ca treaba asta se poate termina in 2 feluri.
la primul Fiv nici prin cap nu-mi trecea ca nu voi reusi...evident ca urma sa nasc baiat si fata...in cele 2 saptamani de asteptare am "organizat" botezul in amanunt...stiam unde urma sa-l fac,cati invitati o sa avem,cum o sa fie decorat,cum o sa fie imbracati copiii...etc etc...adica stiam si ce culoare o sa aibe fata de masa din coltu' X al restaurantului.
si cand Beta a fost negativ am luat o tranta naspa rau de pe cel mai inalt norisor pe care ma catarasem eu.
asta a fost experienta mea si nu inseamna ca e musai sa se intample si altora.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Buna Unguroaicelor,

Sper ca v-ati saturat de Gulas si alte bunatati ,le am gustat pe toate , si sper sa mai mergeti doar in vizita cu copilasii pe la Szeged & Budapesta etc.

Samira ma bucur ca nu vrei sa faci testul , si sper sa o tii pina in 16 tot asa pozitiva .si sa ti dea Domnul sa ti vezi cu ochii visul de la primul FIV "cu restaurantul si invitatii"!Asa ma visam si eu la primul FIV aici in Londra si se uitau chioris la mine asistentele cind le spuneam Sorry in 2 saptamani astept o fetita si baiat ok.Pregatiti un booking pt.cina cu Regina!
so fii gindit bloody emigrant ce viseaza!

Vreau sa cred ca exista si pozitive in luna asta , please ,ca a inceput Luisand cu negativ , eu am maine Beta dar am fost foarte desteapta si ieri dimi am facut un test acasa si a iesit o mindrete de negativ , deja cu experienta mea de 3 negative , ma cufund in multe intrebari dar fara raspunsuri mai am putere pina maine si doar vineri o sa primesc rezultatul.
Deja norisorul meu a cam disparut simt ca am sa cad intr o prapastie dar ma ridic ca nu ma las asa usor , si am deja un plan B .

Cu D-zeu inainte, si mult noroc , caut soarele pe strada mea dar de fapt ploua , off.

Miha3 -te rog macar tu vino cu un raspuns pozitiv ca ma arunc dupa tren!

Glumesc dar e de la utrogestan de abia l am luat si cam ametesc!

Va doresc tot ce mi doersc mie si la incepatoare si la veterane! un mare BFP result

Va pupic ,
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Sorry e din cauza utrogestanului, am uitat sa va spun ,am avut transferul in ziua 4 ,doua morule si un best embrio cu assisted hatching, deci 3 la numar , nu e o problema ca as impusca 3 iepuri de odata dar vad ca iepuri mei sunt cam salbatici si nu stiu daca le place la Londra asta ploioasa .

Scuzati ma dar abia astazi mi am dat drumul la scris bineinteles dupa ce am citit in fiecare zi si acu ca am vazut messajul lui Samira .

Mergi la inceput

Samira, m-ai impresionat tare cu ce ai scris. Asa este exact cum zici... Si iti doresc sa fii rasplatita pe masura suferintelor prin care ai trecut pana acum. DD are un plan pt fiecare, ai sa vezi.

Daniela, da ce zi era de ai facut pipitest? daca abia maine ai zi de beta ma gandesc ca e mult prea devreme: hai inima sus ca tre sa fie bine. Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Samira,esti una din putinele fete de treaba pe care le-am intalnit.Esti extraordinar de puternica,iar de data asta draga mea va fi bine.
Te pup.

12+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput