FIV in Ungaria 130
Raspunsuri - Pagina 11
eliana2707 spune:
Draga Ioana3110 si mie mi-a dat acelasi tratament ca al tau, noi vom merge la Budapesta in iulie intre 10-22, deja ne-am facut rezervare la Helios si abia astept sa treaca timpul.
Mai este cineva pt iulie? Mi-ar face mare placere sa ne intalnim cat mai multe acolo
anchusa spune:
Fetelor am si eu o intrebare:
Pe perioada de stimulare am clostylbegit, gonal-f si merional.
clostylbegit am mai luat la IA si endometru era 4-5mm.
Ma gandesc sa iau laptisor de matca si cretisoara, poate si polen.
Si acum intrebarea ...oare sa iau si maca?
anchusa
luisianadsd spune:
Va multumesc mult pt incurajari.
stiti cumva dr PK vorbeste si germana?
1extrauterina
1 fiv "nereusit"MNL
1fiv nereusit szeged
lyly_mar spune:
Anchusa,poti lua laptisor , e bun pt endometru,dar fi atenta ca e extrogen si dc ai vreun fibrom,chist endometriozic (cum am eu), le poate mari.Si eu vreau sa iau,ca oricum e ultimul FIV pe care il fac...si ori la bal ori la spital.Ceaiul de cretisora e bun,dc nu ai vreo mutatie si e bine sa fie luat din timp(eu nu iau, ca am o mutatie).Si macca poti lua dar tb luat cam 6/zi .
Eu am protocol cu suprefact 0,5,gonal 150 si merional 225.Azi incep suprefactul si trag de timp ,ca vreau sa fiu viteaza si sa il fac eu
Si mie mi-a zis ca imi da clostybegit,dar i-am zis ca am avut endometru mic la monitorizari si ca imi e teama sa iau.
Cybella, ,fii optimista -atat cat potisi ai incredere in DD!
ioana,doze mari!!!ai doza de domnisoara! avem noroc ca PK nu da doze de cal,pt ca mie alt dr mi-a zis ca imi da 300 gonal+300 menopur ,posibil sa ajung la 350+350, si nu garanteaza nimeni ca la dozele astea raspunzi mai bine.Eu vreau sa stau la Korall(vezi pe pe pagina 1 sunt detali).Dc totul e ok ,in jur de 1 iunie ar tb sa fiu acolo.
ma duc sa ma pregatesc de gaurit
anchusa spune:
sper sa nu gresesc, din ce am citit pe forum ar sti si germana dar nu prea bine.
Noi ne-am descurcat cu engleza sotului,eu am inteles tot ce a spus dar nu am putut deschide gura in engleza sub nici o forma
anchusa
anchusa spune:
lyly mar ....eu n-am nimica...doar pasarele in cap
Acum serios vorbind, o sa iau si produse naturale pe perioada FIV ,despre maca in FIV nu am gasit aproape nimic si din cauza asta nu-s hotarata.
Acum am alt stres.Pana acum mi-a iesit chlamidia negativ.Medicul mi-a dat sa o repet si a iesit pozitiv(nici macar nu am luat in calcul ca s-ar putea intampla asta-pentru mine era o formalitate inainte de FIV)
Am luat antibiotic si am repetat analiza(la alt laborator)dar imi da rezultatul pe 17 iar pe 19 trebuie sa incep injectiile.Simt ca inebunesc pana atunci(nu-mi place deloc incertitudinea)
anchusa
lyly_mar spune:
Anchusa,eu stiu engleza de shopping,dar am inteles in mare ce mi-a zis dr ,pt ca la cat am bantuit internetul,nu prea mai erau noutati,am vb si io,asa, mai la timpul prezent,dar ne-am inteles
am reusit sa fac suprefactul,singuraaaa!!! l-am facut ca si dipherylinul,am tinut cam la 45 de grade injectia,sper ca e OK!
mie imi zici de incertitudine,la bafta mea ,imi e tare frica sa nu am vreun alt chist inainte de stimulare.
[quote]citat din mesajul lui anchusa
lyly mar ....eu n-am nimica...doar pasarele in cap
Acum serios vorbind, o sa iau si produse naturale pe perioada FIV ,despre maca in FIV nu am gasit aproape nimic si din cauza asta nu-s hotarata.
Acum am alt stres.Pana acum mi-a iesit chlamidia negativ.Medicul mi-a dat sa o repet si a iesit pozitiv(nici macar nu am luat in calcul ca s-ar putea intampla asta-pentru mine era o formalitate inainte de FIV)
Am luat antibiotic si am repetat analiza(la alt laborator)dar imi da rezultatul pe 17 iar pe 19 trebuie sa incep injectiile.Simt ca inebunesc pana atunci(nu-mi place deloc incertitudinea)
tamys spune:
Luisanadsd sunt alaturi de tine si te imbratisez cu drag, sa treci cu bine peste perioada asta grea
cybele felicitari pentru puiutii tai sa ai grija de ei si te asteptam cu vestea cea mare
Fetelor am si eu o intrebare progesteron injectabil se gaseste in farmaciile din Romania ? va rog din suflet sa imi raspundeti toate fetele unguroaice
Doamne-ajuta pe toate familiile care isi doresc prunci
anchusa spune:
Eu am avut in toamna 2 IA cu menopur,cetrotide si ovitrelle.M-am dat rotunda ca imi fac singura injectia(cetrotidele parca) si am stat o juma' de ora cu seringa in mana,dupa care am dat fuguta la asistenta acasa.Acum nici macar nu am mai anuntat-o ca incep o noua stimulare ca sa imi fac curaj.Nu mi-e frica de injectie, stiu ca nu doare dar mie o mila de mineee....
anchusa