Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)
Raspunsuri - Pagina 5
florintunde spune:
Lori; noi nu stam pe slateluta si tot dormim de azi dimineata...o fi de la vreme?
Dragi mamici cu cupil crestinat!cand v-a facut molifta?inainte de botez?la noi cica nu e voie pt Mama la biserica numai dupa molifta
Eu nu stiu ... la catolici nu exista asa ceva..
Mada;felicitari!sa fie de bine crestinarea la buburuza
Mirela ;va ceda pan ala urma...stiu ca e greu..dar tot i se face foame intr-un final...m-am uitat si la filmulet..motanei mari
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
mirela2 spune:
aaaaa
si tre neaparat sa mai cumpar un patut
nu mai au loc
doamne ce urla............cat mai pot urla??????????
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
abramburika spune:
Neata!!
Ce sa fac, nostalgiile ma napadesc si azi e musai sa imi aduc aminte de odiseea noastra.
La cat mai multe lunite buburuzelor care astazi se sarbatoresc (de zumzu, rox si blue night)!!!
tunde - mie mi-a facut molifta inainte (si de 8 si de 40 de zile) si am participat fara nici o problema la botez. Ortodox. Si nici nu as fi conceput sa nu particip, iote asa, ma razvrateam . La catolici, nici vorba de astfel de reguli.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
florintunde spune:
Abramburika;.. aceea de 8 zile l-am facut..
La noi Mario si tati sunt ortodocsi.. o vreau si pe fifi in gasca lor..
Eu am botezat fetita la o prietena de a mea anul trecut si mama la fata nu a intrat in biserica...era destul de aiurea
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
zumzu spune:
tunde, mie mi-a citit-o inainte de botez
in apa noi am mai pus:miere, mac, fulg,petale trandafir..si nu mai stiu
anka-maria spune:
Ma tem ca nici asta n-o sa fie un post insorit.
Bubu s-a imbolnavit, banuiala mea fiind ca a luat ceva de sapt. trecuta de cand a fost de proba la gradi. Ii curge nasul, tuseste, se ineaca cu mucii dar nu are temperatura si e vesel. Se aude ca o haraiala in gatulet si e ragusit. Azi-noapte a fost cosmar, s-a sculat din ora in ora din cauza ca se ineca. L-am culcat cu noi in pat ca era tare infundat si nefericit. Bagam ser si tragem cu aspiratorul, in rest nu stiu ce sa-i fac. Are sens sa-i dau paracetamol daca n-are febra?
Astea fiind zise azi l-am dus la cresa pt. intreaga zi. Acum am sunat si mi-au zis ca n-a mancat. Au tot incercat vreo 40 de minute in diferite pozitii si tot n-a vrut. Acum nu stiu daca e suparat sau nu poate manca din cauza de nas infundat. Sau poate a plans rau si-l doare in gat, habar n-am. Mi-au spus ca a dormit putin de dimineata si acum dormea iar.
E foarte greu sa descriu ce simt. Imi vine sa sar in autobuz sa ma duc sa-l iau. Si dupa aia? nu stiu...
Imi mai vine si sa plang cu lacrimi de crocodil, dar nici asta nu ajuta la nimic. Of, macar sa nu fi fost bolnav.
La 4 jumate ma duc sa-l iau, cred ca pana atunci o sa ma dezintegrez in mii de bucatele si o sa ma imprastii in toate colturile universului.
abramburika spune:
fetele
tunde - da, ti-am zis mi se parea aiurea sa nu particip la botezul copilului meu. Nu ma intreseaza de regulile bisericesti. Pt. ca nu tine de religie, credinta, parerea mea.
Deci tu fata o botezi ortodox? Si tu esti catolica?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika fetele tunde - da, ti-am zis mi se parea aiurea sa nu particip la botezul copilului meu. Nu ma intreseaza de regulile bisericesti. Pt. ca nu tine de religie, credinta, parerea mea. Deci tu fata o botezi ortodox? Si tu esti catolica? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
da...daca fra-su e deja botezat ortodox..
neamurile,prietenii..toti sunt ortodocsi.
--------------------------------------------
Anka;..imi aduc aminte cum stateam in poarta la gradinita pana l-am obisnuit pe Mario si plangeam si ma tavaleam pe jos de mila lui...
Piciul tau e puternic..se obisnuieste..
Eu i-am dat eferalgan la Sonia,niste oscillococcinum si mult ser...inca are nasucul infundat. O tin in brate cand alaptez sa nu se inece
multa sanatate
Tunde
loutzy spune:
Hello fetele.
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani
cine sa traiasca, cine sa traiasca, sarbatoritii de azi.
Mirelush si piciul meu are chef de urlete de dimineata cum plec din aria lui vizuala cum urla. Nu stiu cu sa ii mai intru in voie ca m-am saturat sa-l tin si in wrap si in brate.
Anka nici nu imi pot inchipui prin ce treci.
Faza cu intratul mamei in biserica cred ca depinde si de preot. Anu trecut cand am botezat mama la bebe a stat in pronaos si a vazut totul de acolo. Nu puteau sa ii faca molifta ca avea doar 2 sapt de cand nascuse. Deci intr-un fel se poate, dar depinde si de preot.
Pupicei.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)