Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Neatza. Ce fac fetele si buburuzele?
LA MULTI ANI!!!! Carla-Oana.
Irina al meu copil rar mai sta in centrul de joaca si e cu o luna mai mic decat Patrick. Vrea sa stau numai cu el sa ma joc cu el. Stai linistita ca mai sunt si alti copii agitati. Acu sta pe pat langa mine si ma cearta ca nu-l bag in seama.
Pupicei la toata lumea.
Laura de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Asa stiam si eu Lori. Pe cat posibil nu-l las sa se sprijine pe picioare.
Simo fie-ti mila si de fetele mai putin feisbuchiste si incanta-ne si pe noi cu filmuletul pe piccasa.
Si adormim (ziua) pe povesti (de pe calculator)!!! E asa haios cum asculta el - de parca ar intelege exact ce zice ala...
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Neata
La multe lunite Carla de sicuta
madalina,fluturas,wudy felicitari pt bebei crestinati, asteptam pozele
doloress,roxx ,multumim mult pentru info, ma bate gandul sa aplicam si noi autodiversificarea.mie mi-era teama sa nu se inece, dar am citit cateva articolele de la voi si m-am linistit. am vorbit si cu sotul, e incantat si el. m-a zis : " bai femeie, dar tare rau e forumul ala al tau, toate alea le stii !" Pai daca nu era forumul asta multe lucruri nu stiam.
ziki data aviatoare sa nu mai lipsesti atat si bafta la vaccin ! pupa din partea mea pe felix si zi-i sa fie barbat, sa nu panga prea tare !
irinuko si al meu vrea sa stea in fund, daca il tii in brate se zbate de mama focului, zici ca vrea sa o ia din loc.
In dimineata asta iar s-a intors singur pe burtica si tacsu s-a gandit sa ii tina mainile la talpi, sa tina contra asa ca sa se impinga el in palmele lui. i-am zis ca e nebun, cand colo, asta micu se impingea de zor, si ziceai ca se taraste ca o rama .a facut o tura de pat.e frant de oboseala la cat a facut pe rama.
Gata am plecat sa imbrac baiatul ! iesim la cumparaturi !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Neata!
Am supravietuit primei zile full time la cresa. Ieri n-a vrut sa pape la 10 iar la 2 a mancat 140, in conditiile in care el baga de obicei 200 ml la o masa. Cand m-am dus sa-l iau l-am gasit dormind, era alb la fata ca varul iar ochisorii erau rosii si umflati.
Tipa a fost foarte sincera, mi-a aratat biberoanele, mi-a zis ca a plans de dimineata mult dar dupa-masa a fost ceva mai cooperant.
Cand l-am luat in brate a deschis ochisorii si s-a uitat asa, prin mine. Pur si simplu arata...infrant. Ca si cum ar fi fost mult prea obosit sa mai protesteze.
Am plecat cu el inspre casa si m-am pus pe un plans....io, ca el era ok. Cred ca e foarte amuzant sa vezi o mamica impingand carutul si plangand, in conditiile in care bebe doarme linistit.
Io, carierista convinsa, cred ca in clipele alea mi-as fi semnat demisia cu ambele maini.
Acasa a papat 200ml si s-a hlizit de mama focului la tabloul cu negrese. Avem pe perete un tablou cu niste negrese pe plantatie si de cate ori il vede, oricat de suparat ar fi, se lumineaza la fata si face "haaaa". Cu tabloul ala verific io starea lui de bine. Daca se uita la negrese fara sa zambeasca, situatia e foarte grava.
Cand l-am pus pe salteluta lui a inceput sa loveasca cu disperare in toate jucariile alea, era evident super fericit sa-si regaseasca locsorul favorit. Nu m-a bagat in seama nici cand i-am scos mucii cu aspiratorul, nici cand i-am taiat unghiile. N-a plans pana seara cand l-a pocnit o foame teribila.
Ma uitam la el aseara, racit cobza si abia respirand se balacea fericit in cada, facea piruete, radea. I-am pus colacelul in ideea ca aburii de la baie il mai ajuta cu nasucul.
Noaptea a fost in schimb un cosmar. I se usuca nasucul si se infunda, se chinuie saracul sa respire, sforaie, se ineaca. Of, l-am pazit de la 3 la 6 incontinuu. La 6 sforaia cu taica-su de se cutremura patul.
Evident ca doarme la noi in pat de cand e bolnavior. Si evident ca noi nu dormim.
Azi l-am dus la cresa cu salteluta lui de activitati, sa aiba macar ceva care ii aminteste de casa. Ma rog la Dumnezeu sa pape ceva, oricat. Cand l-am lasat la tanti aia in brate s-a pus pe plans si tot intorcea capul dupa noi. Barbatu-miu ramasese blocat in usa, io trageam de el sa iesim sa nu se crizeze asta mic si mai rau, el se tinea de usa si se uita la bubu cu disperare.
E interesant fenomenul, in dramatismul lui. Io sunt ceva mai dura, nu ma las usor impresionata, mi se pare ca unele chestii trebuie facute, oricat de greu ar fi. Sunt si o carierista convinsa, m-am uscat acasa cele 4 luni, imi venea sa zgarii usa ca pisica.
Si cu toate astea sufar acum ca un caine daca il vad nefericit, mai ales ca e si bolnavior. Mi se face rau efectiv si ma lasa picioarele cand ajung la usa cresei. Parca mi-ai scoate inima din piept si ai tavali-o prin tzarana, asa percep despartirea.
Anul trecut pe vremea asta faceam misto de o colega care sunase de 3 ori la cresa in prima zi. Of, cum e soarta asta de ingrata.
Un lucru mi-e foarte clar, numai o mama poate intelege.
Astea fiind zise ne apropiem cu pasi mari de 4 luni si bate diversificarea la usa. Tantile de la cresa au zis ca ele ii dau ce vreu io sa-i dau. Ele pot sa-i faca fructe pasate, da' io as incepe cu legumele. In fine, cred ca de la 4 luni bagam cereale de orez seara si apoi ne mai gandim.
As incerca si eu treaba asta cu autodiversificarea, numai ca bubu papa numai LP.
Doloress, astia pe acilea spun ca scopul mancatului pana la 6,7 luni e de fapt joaca si descoperirea, nu neaparat o problema de nutritie. Adica nu e bine sa-i dai pireuri sau sucuri in bibe, mai bine bucati mai mari si intotdeauna cu lingurita. Ideea e sa descopere gustul, textura, sa se obisnuiasca cu mestecatul, cu lingura. Suna foarte bine, numai ca asa scrie la carte si despre LP si ghici cine il alearga pe bebe toata ziua cu biberonul sa bea aia 200 ml fix. Of, da-mi Doamne intelepciunea de pe urma...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Anka...esti o carierista convinsa sau e ceva nevoie mare de banuti?
E prea dur ce spui tu acolo,pe prea mic sa sufere asa.El nu vrea decat sa te simta aproape.Doamnele de la cresa nu pot nicicand inlocui pe mami lui.
Nu stiu,mi-au dat lacrimile citindu-te,nu stiu cum rezisti traind pe viu asemenea momente.Sincer,as da-o la dracu de cariera,nu pleaca nicaieri pana mai creste cel mic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Of Anka ma cutremur si mi-au dat lacrimile citind cele povestite de tine.
Multa bafta sa treaca mai repede acomodarea asta, bubu sa se obisnuiasca si sa scapati de cosmarul asta.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Anka...esti o carierista convinsa sau e ceva nevoie mare de banuti? E prea dur ce spui tu acolo,pe prea mic sa sufere asa.El nu vrea decat sa te simta aproape.Doamnele de la cresa nu pot nicicand inlocui pe mami lui. Nu stiu,mi-au dat lacrimile citindu-te,nu stiu cum rezisti traind pe viu asemenea momente.Sincer,as da-o la dracu de cariera,nu pleaca nicaieri pana mai creste cel mic. Ana,mami de bebe cel mai frumos |
Ana draga, acum ceva timp as fi jurat ca n-o sa scrii un mesaj de asta, vezi ce te inmoaie un ingeras mic si drag si nevinovat si scumo si iubit si....
(sa nu intelegi gresit ce am scris, dar imi pareai asa mai dura, mai cu reguli
![](icon_smile_big.gif)
Anka of, nu stiu ce sa mai zic...e noutate, io-speachless.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shubulina/shubulina.jpg)
shubulina spune:
Lori,nu stiu de unde ai tras tu concluzia de mai sus.Nici macar nu ne-am vorbit la telefon,sa nu mai vorbesc de vorbit fata in fata.
Mai dura?Cand?Mai cu reguli?Iarasi cand?AM dat vreodata impresia ca nu mi-as iubi copilul?Am zis vreodata ca-l las sa planga pentru ca plange fara motiv?
Tremur cand scriu mesajul,tremur de nervi pentru ca cineva si-a creat vreodata impresia ca n-as fi o mama buna bazandu-se pe niste mesaje.
Si nu,nu e vorba ca am inteles gresit,e vorba ca am citit ce am citit.
N-o fi fost perioada sarcinii cea mai frumoasa pentru mine,dar a trecut.M-am plans,recunosc si sustin sus si tare ca cine zice ca perioada sarcinii e cea mai frumoasa minte.
Faptul ca am zis ca-mi voi relua viata dinainte de a ramane insarcinata nu cred ca e ceva gresit,suntem oameni,avem nevoie sa ne simtim bine noi cu noi si cei din jurul nostru cu noi.Am aproximativ viata dinainte de sarcina,insa asta nu inseamna ca-mi neglijez copilul.Tocmai ce scriam ieri ca n-am pic de ajutor si ma descurc cu toate.Cu treburile casei,cu mers la sport,cu bebe,cu tot.
Nu stiu voua ce impresie va face asta,insa eu sunt MANDRA de mine.De mine si de familia mea,caci intr-adevar am o familie frumoasa si fericita.
Sunt rea,stiu.Asa sunt eu si nu ma voi abtine niciodata sa spun ce gandesc.Unele probabil nu ma vor agreea,altele dimpotriva.
Cu asta inchei si probabil voi incheia si aparitia pe forum,mi-am luat-o de prea multe ori.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Mai, fir-ar sa fie, eram sigura si totusi m-am riscat! Asa e cu exprimarea in scris, lipsesc multe din ce trebuie ca s ate exprimi bine...sau sunt eu varza.
Deci, mai "cu reguli" am zis. Nu am zis ca e rau, nu am zis ca nu iubesti copilul, Doamne cum sa intelegi asa ceva???? Deci, te rog, citeste ce-ti scriu- si eu eram cu tone de reguli cand am ramas gravi - dar mi-am dat seama ca nu-s omul sa le aplic, sunt "moale" cum zice sotul meu. Daca as fi fost mai dura, ce ar fi fost un lucru rau? Adica poate as fi reusit sa-mi culc copilul in propriul pat, nu cu picioarele in capul meu, poate as fi reusit sa-l scap d epampers, sa-l fac mai... nu stiu cum, dar tot ce nu-mi convine la el imi reprosez mie, "moliciunii" mele.
Apoi, citesc mesajul tau in care te-am simtit "moale, cum zic de mine" si normal, m-am emotionat, mi-a placut si am simtit nevoia (sado-maso) sa-ti spun asta. Am gresit, exact cum a fost primul meu instinct.
Nu stiu daca m-am facut intealasa acum, eu nu te judec cum crezi tu, fiecare e altfel si calea ta e a ta, ce daca nu semanam una cu alta? Doamne, dar de la orice diferenta intre noi ...la a presupune ca am zis ca nu-ti iubesti copilul sau ca nu esti o mama nu stiu cum... daca ti-am lasat impresia asta cu adevarat o mie de scuze, nu numai ca n-am facut asta, n-am spus asta, DAR NICI MACAR NU GANDESC ASTA!
Te rog sa-mi spui ca ai inteles ce am vrut sa-mi spui, eu nu vreau sa supar pe cineva, nu de asta suntem aici, suntem mame si ne iubim puii, suferim alaturi de ei, alaturi de celelalte mame, faptul ca avem pareri diferite pe anumite subiecte, nu schimba asta.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
offff mai fetelor
ce naiba
iar se ajung la discutii din astea
hai mai ca doar suntem prietene, macar virtuale, daca pe viu nu se poate.
pupici si mergem inainte in aceeasi formula
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi