Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

haha, ce scenarii :)))))). Romanul carcotas si scenarist pune la pamant politicienii lumii :)).

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Hai mai Denizel sa nu-mi spui ca daca erai in SUA ieseai la manifestatiile de bucurie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Cum vine asta, ca i-au aruncat corpul in mare?! Adica s-au chinuit 10 ani in razboi sa il prinda, acu l-au executat scurt si cateva ore mai tarziu il arunca in mare?! wtf!?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Am aflat raspunsul corect la aceasta intrebare !!

"Trupul a fost aruncat in mare in spiritul traditiei musulmane" (a declarat un oficial american). ... Of course, my horse Horse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Se pare ca ai tradus gresit, Laura :). Poate de aceea si multele intrebari :)).
Funeraliile au respectat traditia islamica (chestie pe care o cred, americanii sunt in stare sa faca catarul asta unui asemenea criminal...), nu faptul ca a fost aruncat in mare.
Aia a fost din alta cauza.
Revin daca e cazul :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Funeraliile au respectat traditia islamica (chestie pe care o cred, americanii sunt in stare sa faca catarul asta unui asemenea criminal...), nu faptul ca a fost aruncat in mare.

Nu e cazul. Asa este.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Daca stirea e pe bune si nu-i praf in ochii fraierilor, este explicabil de ce nu i-au facut proces. Ar fi dat apa la moara fundamentalistilor, care i-ar fi facut statuie in fata inchisorii, l-ar fi martirizat, ba te pomeni ca bonus mai aruncau cateva bombe prin lume, ca sa ii dea drumul marelui lider si sa nu-l judece pe nedrept.

Asa ca probabil au preferat sa-l lichideze rapid, fara tam tam...sa nu se lase cu martiraj si beatificare musulmana
Si daca il judecau..banuiesc ca tot pe lumea cealalta ajungea, la cate crime i-ar fi pus in carca pe drept de altfel. Asa...au facut economie de timp si bani.

Noua de ce ne-ar pasa daca lui Osama i s-a facut proces au ba, cand individul era un ucigas de cea mai joasa speta? Ne face sa ne simtim mai bine..mai politically corect? Eu zic ca nu merita osteneala...da' ma rog, pot sa inteleg si alte puncte de vedere..it's just me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu nu cred ca e mort...el era carunt...asta mort..nu ete .. vreo sosie???...vreun truc????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

O fi vrut sa-si mai ia o nevasta. S-o fi vopsit sa para mai tanar. Da ce sa vezi, acum e in sanul celor 72 de fecioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Pe mine reactia americanilor care au iesit in strada m-a mirat foarte mult. As putea spune ca m-a dezamagit. Ce diferenta este intre ei si arabii care au iesit in strada de fericire cand au fost atacate turnurile gemene din NW?

Eu nu cred ca moartea lui BL (in acest fel) va aduce pace Americii. Au distrus 2 tari, Irakul si Afganistanul si acum au iesit in strada cand acest idiot, BL a fost omorat ca un caine si aruncat in mare.

Parca ma asteptam la altceva de aici: poate un proces, de exemplu.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Da un telefon la Antena 3 si zi-le ca au gresit traducerea, eu am pescuit spusele de la ei, in fuga telecomenzii. Si zicearea ta ca "Funeraliile au respectat traditia islamica (chestie pe care o cred, americanii sunt in stare sa faca catarul asta unui asemenea criminal...)" ma face sa rad tare. Siiiigur, ii si vad pe bravii soldati americani asigurandu-se ca toate traditiile au fost respectate.

Ca "aia e din alta cauza" imi era mai mult decat clar de prima data. Mi s-a parut doar f. amuzata explicatia, asa ca pt cei ce pun botul la tot ce aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Pe mine reactia americanilor care au iesit in strada m-a mirat foarte mult. As putea spune ca m-a dezamagit. Ce diferenta este intre ei si arabii care au iesit in strada de fericire cand au fost atacate turnurile gemene din NW?

as zice asa, la prima vedere, ca e diferenta intre unul care e banuit/dovedit de numeroase atentate teroriste si unii (ff multi!!) care au murit nevinovati la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Buli, nu neg mortii, nu neg durerea, vorbesc strict de reactii versus grad de cultura.
Si, sa nu uitam cati civili nevinovati au murit in acei 11 ani de razboi. Parca totusi mai multi decat cei din turnuri.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput