Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Iarasi putin praf aruncat in ochii popoarelor.

Sa fim seriosi, politicienii lumii sunt de mult rupti si depasiti de faptul ca 'commoners' s-au mai desteptat putin. Sunt cel putin caraghosi cu declaratiile lor de tip 'victoria democratiilor lumii asupra terorismului'. Sa zambesti, sa ridici spranceana, sa ceri camasa de forta...au atata siguranta in ceea ce spun ca nici nu stii cum sa reactionezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Iarasi putin praf aruncat in ochii popoarelor.

Sa fim seriosi, politicienii lumii sunt de mult rupti si depasiti de faptul ca 'commoners' s-au mai desteptat putin. Sunt cel putin caraghosi cu declaratiile lor de tip 'victoria democratiilor lumii asupra terorismului'. Sa zambesti, sa ridici spranceana, sa ceri camasa de forta...au atata siguranta in ceea ce spun ca nici nu stii cum sa reactionezi.

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Paine si circ . Se poarta din cele mai vechi timpuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Io cred ca se perimase deja baubaul asta numit Bin Laden si trebuiau sa inventeze altul. Ca nu poti sa lupti din pozitia americanilor 10 ani impotriva aceluiasi om si sa nu castigi, devine hilar.

Asa ca la naftalina cu asta (sau la pesti ?) si in cateva luni inventam alt Zmeu al Zmeilor cu care sa ne luptam.

Insa mie mi-e frica de momentul in care urmatorul terorist sef va intra in scena.
Cred ca va fi ceva spectaculos ca sa justifice un alt razbel.

Mergi la inceput

Imi si imaginez cand au facut agenda la Casa Alba...29 Aprilie...nunta regala...ocupat...30 aprilie...beatificarea...ocupat...1 mai...duminica....2 mai...e bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

haha, ce scenarii :)))))). Romanul carcotas si scenarist pune la pamant politicienii lumii :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Cum vine asta, ca i-au aruncat corpul in mare?! Adica s-au chinuit 10 ani in razboi sa il prinda, acu l-au executat scurt si cateva ore mai tarziu il arunca in mare?! wtf!?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

O noua intrebare :)). Bine .
Pai spune tu cum crezi ar fi trebuit procedat cu cadavrul. Si apoi, desigur, pune(-ti) intrebarile in legatura cu fiecare varianta pe care o gasesti.

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

dar l-au pozat inainte?
http://image.stirileprotv.ro/media/images/400x300/May2011/60488603.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mie nu mi se pare nimic neobisnuit ca l-au omorat rapid, fara proces. Cica asa au vrut...dar s-a opus.. Asa ca l-au impuscat in cap.
Nu vedeti o paralela cu moartea lui Ceausescu? Si pe ala l-au halit repede, e drept, l-au judecat, dar tot la repezeala si doar de forma.
BinLaden este valoros mort, in viata era prea periculos, chiar prins. Moartea lui este o lovitura de imagine in lupta contra terorismului, care nu este o inventie, este o realitate.
Si tot de-aia l-au aruncat in mare, sa scape de el for ever. Desigur, puteau sa-l toace si sa-l dea de mancare la porci, dar au preferat rechinii.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Sigur denizel ca adevarul nu il stii nici tu si nu il stiu nici eu, sa observam totusi ca daca inversam ordinea evenimentelor nu iese bine deloc. In situatii de alerta terorista ridicata adunari de mase de oameni cum au avut loc vineri in UK si sambata la Vatican nu ar fi putut fi aprobate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Hihi nici nu mai e nevoie sa ma uit la stiri.
Intru pe generale. Vad Osama bin...ah, nu ma intere. caut nunta...hai sa citesc ce s-a mai scris...revin la generale: ce pana mea se inghesuie toti la sub. Osama bin...aaaa e mort?
la noi pe tv-uri ruleaza minimax si monsters inc. eu pendulez intre copil si DC. Cica ieri a fost cutremur.Odata cu cucosii, in timp ce oranduiam jucariile sau cand am dat o fuga la Real dupa pampersi and co?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu nu cred ca e mort...el era carunt...asta mort..nu ete .. vreo sosie???...vreun truc????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput