Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cum vine asta, ca i-au aruncat corpul in mare?! Adica s-au chinuit 10 ani in razboi sa il prinda, acu l-au executat scurt si cateva ore mai tarziu il arunca in mare?! wtf!?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Intreb pentru ca nu stiu...Bin Laden a fost vre-o data judecat si condamnat? Chiar si in lipsa...

Pacat de moartea unui om ca de moartea oricarui altul dar si mai mare pacat de ceea ce, in acest caz particular, se ingroapa odata cu acest om. De ce nu si-au permis americanii un proces, o investigatie adevarata a ceea ce s-a intamplat atunci? Nu s-a facut dreptate odata cu moartea acestui om si nici nu mai sunt sanse sa se faca acum ca 'ne-am linistit'. Ciudata atitudinea americanilor de rand care considera ca s-a facut dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Cum vine asta, ca i-au aruncat corpul in mare?! Adica s-au chinuit 10 ani in razboi sa il prinda, acu l-au executat scurt si cateva ore mai tarziu il arunca in mare?! wtf!?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

O noua intrebare :)). Bine .
Pai spune tu cum crezi ar fi trebuit procedat cu cadavrul. Si apoi, desigur, pune(-ti) intrebarile in legatura cu fiecare varianta pe care o gasesti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Filme americane pentru americani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Oare o fi existat vreodata Bin Laden?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Intreb pentru ca nu stiu...Bin Laden a fost vre-o data judecat si condamnat? Chiar si in lipsa...

Pacat de moartea unui om ca de moartea oricarui altul dar si mai mare pacat de ceea ce, in acest caz particular, se ingroapa odata cu acest om. De ce nu si-au permis americanii un proces, o investigatie adevarata a ceea ce s-a intamplat atunci? Nu s-a facut dreptate odata cu moartea acestui om si nici nu mai sunt sanse sa se faca acum ca 'ne-am linistit'. Ciudata atitudinea americanilor de rand care considera ca s-a facut dreptate.

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Acest gen de operatiuni speciale - sunt ... asa cum sunt. Fara tam tam - punct ochit - punct lovit.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Revin,U.S sunt in razboi cu Pakistan-ul?Ca asa pot oricand sa intre in alta tara sub pretext ca-l cauta pe alt Bau Bau!Acum ca Osama e mort, asteptam pacea mondiala si masinile electrice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Revin,U.S sunt in razboi cu Pakistan-ul?Ca asa pot oricand sa intre in alta tara sub pretext ca-l cauta pe alt Bau Bau!

Presedintele Obama a multumit autoritatilor pakistaneze pentru colaborare.

Si...

"Surse ale serviciilor secrete pakistaneze, citate de Geo TV, au indicat ca liderul Al Qaida a fost ucis īn cursul unei operatiuni a fortelor pakistaneze, dupa doborārea unui elicopter pakistanez, īn zona Sikandarabad, la cel putin 50 de kilometri nord de Islamabad, reia Xinhua.

SUA anuntasera ca ben Laden a fost omorāt de un comando american, la resedinta sa de langa Islamabad." (Agerpres)

Deci...deocamdata nu e foarte clar si nici nu cred ca va exista presiune publica pentru stabilirea vre-unui adevar. La final americanii vor inghiti o varianta, pakistanezii alta, jihadistii vor fi convinsi ca inca traieste, romanii se indoiesc ca a existat vre-o data, altii cred ca era mort si congelat de mult...etc. Absolut jenant avand in vedere ca pe 11 sept au murit foarte multi oameni.

Mie imi este clar ca oricare ar fi adevarul, 'moartea lui Bin Laden' este o mutare cam ca la sah. Incerc sa ghicesc ce pregateste de fapt. 'Se pregateste terenul pentru pacea mondiala si masinile electrice'...retin si ideea asta dar ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Buna comedie. Adica aia cu armata cea mai sofisticata din lume se chinuie sa il prinda pe unu care cica statea prin grote, un agarici, 10 ani, sau cat s-au chinuit. Iarasi putin praf aruncat in ochii popoarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Iarasi putin praf aruncat in ochii popoarelor.

Daaa, cre-c-asa-i.
De fapt, mai pregatesc americanii niste atentate in care sa-si arunce in aer sau sa arda de vii propriii cetateni si vor sa aiba pe cine sa dea vina: pe aia care au vrut sa-l razbune pe Bin Laden .

Mergi la inceput