Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Pe mine reactia americanilor care au iesit in strada m-a mirat foarte mult. As putea spune ca m-a dezamagit. Ce diferenta este intre ei si arabii care au iesit in strada de fericire cand au fost atacate turnurile gemene din NW?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Sorry dar dupa spusele unora...musulmanii aia de i-ai vazut tu(si noi de altfel)erau la nuntanu se bucurau de caderea turnurilor!

Eu sunt in graba si n-am reusit sa citesc nimic insa am in tzeles ca i s-a facut test ADN si intr-adevar e el!

Asa e?

Dana

editez s aspun ca daca aveam si eu in familie mortzi datorita atentatelor nu pot fi sigura ca n-as fi iesit in strada de bucurie!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai n-am vazut sa se bucure americanii de moartea civililor din pakistan sau afganistan; daca s-or fi bucurat, s-or fi bucurat strict pt bin laden.

acu, eu ce sa zic, personal, nu ma bucura moartea lui bin laden, nu ma bucura moartea nimanui, dar pot sa-i inteleg pe aia pe care-i bucura, daca au avut apropiati ce au murit in atentate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Se pare ca ai tradus gresit, Laura :). Poate de aceea si multele intrebari :)).
Funeraliile au respectat traditia islamica (chestie pe care o cred, americanii sunt in stare sa faca catarul asta unui asemenea criminal...), nu faptul ca a fost aruncat in mare.
Aia a fost din alta cauza.
Revin daca e cazul :)).

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Da un telefon la Antena 3...

A, daca e Antena3 e explicabil. Astia-s aia care invata romanu' sa nu puna botu si sa fie vigilent :)).

Dar cum adica a fost omorat "ca un caine"? Crimele pot fi descrise si altfel? Exista omorat ca un frumos print saxon? Omorata ca o principesa in floarea varstei?

Lali, nu stiam ca americanii au iesit in strada. De aia ma intrebai tu... Rusinica, asa sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Lali, nu stiam ca americanii au iesit in strada. De aia ma intrebai tu... Rusinica, asa sa stii!

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

acest razboi - din Irak si Afganistan a costat viata a peste 900,000 oameni (in cuvinte pentru ca cifra este socanta: peste noua sute de mii de oameni) Cifra include si militarii americani - insa e mica in comparatie cu restul. Ganditi-va cati copii au murit, cate femei insarcinate, cati batrani ...

aici datele: http://www.unknownnews.net/casualties.html

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

I-au capturat si doua neveste si patru copii. Ce fac cu ei?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ii integreaza in buna societate americana, care i-a salvat de terorist. Iti dai seama ce recunoscatori le sunt americanilor ca i-a salvat?!

contributia mea la acest subiect este la fel de serioasa ca si gogosile servite de unii pe toate posturile TV cu pretentie de trebi serioase. Nu ma bagati in seama, treceti peste postarile mele

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:

Cer rascumparare cateva sonde de petrol,na.Sa nu plece-acasa cu mana goala dupa ce au jucat paintball de-adevaratelea.Evident,fun-ul a fost simtit doar de americani,ceilalti nu au gustat placerea jocului ca de!sunt inapoiati rau pakistanezii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

acest razboi - din Irak si Afganistan a costat viata a peste 900,000 oameni (in cuvinte pentru ca cifra este socanta: peste noua sute de mii de oameni) Cifra include si militarii americani - insa e mica in comparatie cu restul. Ganditi-va cati copii au murit, cate femei insarcinate, cati batrani ...

aici datele: http://www.unknownnews.net/casualties.html

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Nu intru in polemica despre BinLaden...vreau doar sa mentionez ca sursele si cifrele in siteul presentat de tine sint eronate (metodologia extrem de "fuzzy").

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ii integreaza in buna societate americana, care i-a salvat de terorist. Iti dai seama ce recunoscatori le sunt americanilor ca i-a salvat?!

Tot io .

1. Valeu!! :D

2. Acuma, cand m-am mai copt si io la minte , m-am gandit care sunt defectele pe care as implora-o pe fiica-mea sa nu le ignore la un barbat cu care ar vrea sa se marite.
Asadar, pe langa modul cum se poarta cu matzele si cel in care se comporta in traficul urban si in cel de pe autostrada , i-as recomanda sa fie atenta la antiamericanisme de genul celor ale Laurei :)). Sa se marite totusi cu el daca e antiamerican, dar adept co-sleeping si antipedepse :))))).

Laura, deci au facut rau magarii de americani ca l-au omorat pe Bin Laden.
Poti spune de ce?

Mergi la inceput