Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Tu ti-ai permmis sa afirmi ca politica externa nu-i subiect in campania electorala americana...pentru ca suntem...saraci.
De fapt mot-a mot ai spus asa... am interpretat gresit?

Hmmmm...erau posibile mai multe interpretari. De pilda...saraci cu duhul. Dar sunteti si foarte saraci. O tara care nu isi permite protectie sociala este o tara saraca. Insa recunosc, nu am urmarit campaniile electorale la americani, deci nu stiu cat accent se pune pe politica externa. Nu poate fi totusi un subiect neatins atata timp cat va manaca atata buget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Oare o fi existat vreodata Bin Laden?

Nu! Eu am avut mereu indoieli... Poate ca el exista saracul, dar nu ambalajul care ne-a fost prezentat.

Dar 'moartea' lui spune ca se vrea incheierea unui episod. Va incepe altul, cit de curind...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:

Intrebare obiectiva.

1A Enumerati 20 de elemente pe care se bazeaza rapoartele bilaterale romano-americane.

1B Enuntati 5 elemente care vi se par favorabile si cinci defavorabile.

1C Enuntati elementul care in opinia d-voastra are cel mai favorabil impact asupra .ro si cel care cel mai defavorabil impact asupra .ro.

1D Cum evaluati per ansamblu aceasta relatie?

Un sondaj nu trebuie sa sugereze posibile raspunsuri, nu trebuie sa contina elemente care sa "falsifice" cunostintele despre domeniu ale celui intrebat. Daca nu respecta aceste minime premize rezultatele sondajului nu-s valabile stiintific vorbind.

Ha ha! Stiu ca si tu ai terminat matematica. Eu lucrez pe partea de statistica in cercetare de piata...sa ghicesc ca tu lucrezi in invatamant. Poate ca enuntul intrebarii a fost prea colorat insa variantele de raspuns nu incalca principiile sondarii. In schimb ceea ce propui tu este o 'lucrare de control'.

Tactica cu daca nu poti distruge mesajul, distruge mesagerul e veche si io am cv-ul cel mai tare.

Da, am terminat matematica. Da, sunt o persoana "morala" si-n ultimii cinci ani am crescut copii, lucrat in cercetare si-n public si-n privat industrie si la teme si in gradina chiar si in bucatarie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Simpatia subiectiva pentru Bin Laden a cui?
Am inteles eu bine ca din cauza politicii americane expansioniste (?) lumea ii acorda credit bin-ladenului si implicit, terorismului reprezentat de acesta? Si ca, fara sa vrem, varsam o lacrima de simpatie pentru moartea lui doar pentru ca ii uram pe americani?
Nu stiu, vorbeste concret [...]

Concret. Americanii au o cauza, teroristii au o cauza. Se poate discuta foarte mult despre fiecare cauza in parte. Cauza are greutate aici, nu oamenii care o reprezinta. Cat timp alimentezi cauza ce ii motiveaza pe teroristi degaba omori omul care o reprezinta azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Pisigri,sa stii ca eu nu-s pro SUA!Deloc,absolut deloc!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Wow...sa fii "pro-SUA" e ceva rusinos...cam cum ai declara pe DC ca esti "feminista".

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Phuah...Ocebine!°Se vede ca "nu ma cunosti"!

Nu sunt de acord cu politica SUA si am mai afirmat-o pe forumul asta!

Stiu doar ca impreuna am putea frina/stopa terorismul!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:

Citat:

Intrebare obiectiva.

1A Enumerati 20 de elemente pe care se bazeaza rapoartele bilaterale romano-americane.

1B Enuntati 5 elemente care vi se par favorabile si cinci defavorabile.

1C Enuntati elementul care in opinia d-voastra are cel mai favorabil impact asupra .ro si cel care cel mai defavorabil impact asupra .ro.

1D Cum evaluati per ansamblu aceasta relatie?

Un sondaj nu trebuie sa sugereze posibile raspunsuri, nu trebuie sa contina elemente care sa "falsifice" cunostintele despre domeniu ale celui intrebat. Daca nu respecta aceste minime premize rezultatele sondajului nu-s valabile stiintific vorbind.

Ha ha! Stiu ca si tu ai terminat matematica. Eu lucrez pe partea de statistica in cercetare de piata...sa ghicesc ca tu lucrezi in invatamant. Poate ca enuntul intrebarii a fost prea colorat insa variantele de raspuns nu incalca principiile sondarii. In schimb ceea ce propui tu este o 'lucrare de control'.

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Daca in asa ceva lucrezi, afla ca o firma precum AC Nielsen te-ar da afara instant daca ai propune un sondaj asa cum ai facut aici.

Da, stiu cum se lucreaza la asemenea firme care fac studii statistice de piata - firme mari din US, evident. Iti pot explica mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Capcaunule nu ma fa sa caut acu pe net, adica nea agarici din grota a lucrat pentru CIA?
Daca e adevarat, astia nu mai au nicio jena, fac curatenie de primavara deja.

Este arhicunoscut ca Bin Laden a fost antrenat si sustinut, impreuna cu restul majahedinilor, pentru razboiul sfant al US impotriva URSS. Dupa ce ursului i-a ramas coada inghetata in baltoaca din Afganistan si a sters putina, CIA l-a radiat de pe statul de plata, ceea ce l-a infuriat peste masura.

Tu esti sigur ca l-aiu radiat de pe statul de plata? Poate ca doar l-au trecut pe unul secret si a fost platit sa joace rolul pe care l-a jucat in ultimii 10 ani! Zic si io... sa nu dati.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Citat:

Tactica cu daca nu poti distruge mesajul, distruge mesagerul e veche si io am cv-ul cel mai tare.

Te-am 'distrus' daca am ghicit ca profesezi? Nu s-a vrut o jignire. Mesajul propus de tine este in stilul lucrare de control. Observatia asta nu-l distruge, asa e el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:

Citat:

Tu ti-ai permmis sa afirmi ca politica externa nu-i subiect in campania electorala americana...pentru ca suntem...saraci.
De fapt mot-a mot ai spus asa... am interpretat gresit?

Hmmmm...erau posibile mai multe interpretari. De pilda...saraci cu duhul. Dar sunteti si foarte saraci. O tara care nu isi permite protectie sociala este o tara saraca. Insa recunosc, nu am urmarit campaniile electorale la americani, deci nu stiu cat accent se pune pe politica externa. Nu poate fi totusi un subiect neatins atata timp cat va manaca atata buget.

Esti fermecatoare... dar ai coborat prea jos nivelul discutiei. A ajuns chiar la piata cea mult cercetata si cautata. Asa saracutza cu duhul cum sunt am suficient bun simt ca sa nu-ti raspund nici macar virtual.

Poti deschide un subiect despre protectia sociala in lume daca chiar crezi ca stii despre ce vorbesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu conteaza cu ce sunt de acord si cu ce nu sunt de acord cetatenii romani in relatie cu politica externa. A avea pretentia ca ai ceva de spus e deluzionala, ceva de genul "piticul megaloman al mapamondului" (Romania in general fiind piticul megaloman--cui ii pasa?).

Romanii sunt contra americanilor pt. ca's ofticosi, doar ne stim cum stam cu invidia, asa ca hai sa fraternizam cu amaratii saracii, ce daca sunt teroristi, aia mai mari sunt aia rai, teroristii sunt mai ca noi, am pune si noi o bombitza dc. ne-ar iesi ceva la faza asta. Dar inca odata, cui ii pasa de ce cred si fac cetatenii romani? Nici bombitza nu putem pune ca n-avem nika de castigat. Dar ce avem de castigat din a ne alia cu pozitia arabilor e imposibil de inteles. Credem ca ne vor apara de americani sau ce? Si ce au luat americanii de la Romania? Nu ca n-ar lua, dar n-au nici un interes. Asta cu ce e drept si ce nu e o prostie cand vine vorba de politica. Exista doar interese, nu cauze drepte si cauze injuste.

Mergi la inceput