Osama Bin Laden e mort!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Daca in asa ceva lucrezi, afla ca o firma precum AC Nielsen te-ar da afara instant daca ai propune un sondaj asa cum ai facut aici.

Plang in pumni.

Eu interpretez date, nu propun sondaje. Iar aici pe DC stau in pijamale.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Nu conteaza cu ce sunt de acord si cu ce nu sunt de acord cetatenii romani in relatie cu politica externa.

Cu politica externa a cui? Eu nu ma refeream la politica externa a lumii. Sugerezi cumva ca la nivel politic ni s-a pus pistolul la tampla sa acceptam aici baze americane?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Asa saracutza cu duhul cum sunt am suficient bun simt ca sa nu-ti raspund nici macar virtual.

Discutam despre americani. Era o posibila interpretare la care nu te-ai gandit. Exista un folclor despre ignoranta americanilor pe care nu l-am alimentat eu. L-am integrat doar. De ce te simti atacata personal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:

Nu conteaza cu ce sunt de acord si cu ce nu sunt de acord cetatenii romani in relatie cu politica externa.

Cu politica externa a cui? Eu nu ma refeream la politica externa a lumii. Sugerezi cumva ca la nivel politic ni s-a pus pistolul la tampla sa acceptam aici baze americane?

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

La politica externa a Romaniei. Sunt interese, nu sentimente. Cui dracu ii pasa ce crezi tu si idioata de vecina-ta de la 4, care arunca un ochi la TV in timp ce mesteca in ciorba? Deasemenea, ce crezi ca intelegi tu din pijamaua in care te alfi, despre ce e in interesul Romaniei? Habar n-ai.

Mergi la inceput

Citat:

Deasemenea, ce crezi ca intelegi tu din pijamaua in care te alfi, despre ce e in interesul Romaniei? Habar n-ai.

Dar daca eu plus 50% dintre cetatenii romani habar n-avem de interesele Romaniei, atunci nu meritam sa profitam de beneficiile acestei aliante de zile mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:

Deasemenea, ce crezi ca intelegi tu din pijamaua in care te alfi, despre ce e in interesul Romaniei? Habar n-ai.

Dar daca eu plus 50% dintre cetatenii romani habar n-avem de interesele Romaniei, atunci nu meritam sa profitam de beneficiile acestei aliante de zile mari.

Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh

Ai idee despre ce vorbesti? Inchide dictionarul ala si opreste-te din "discutat" politica de pe marginea bucatariei cu un ochi la 0TV si cu unul pe Pro(st)TV. Care 50% din romani? Te referi la cei care muncesc pe branci fara sa aiba timp de politica si incercand sa supravietuiasca in tara aia sau la cei care fura, pitziponcesc si manelesc valorile reale romanesti? Hai ca sunt curioasa.
Cand am citit de ingrijorarile tale legate de asistenta sociala din alte tari zau ca m-a bufnit rasul. O fi asistenta sociala in Romania si n-am aflat-o eu cum trebuie, te pomenesti.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Accept92, ti-am raspuns la sondaj (desi il consider tendentios formulat).

Sint cetatean roman, traitor in Romania, am foarte multe nemultumiri legate de directiile dezastruoase urmate de Romania dupa '89, ma consider extrem de prost reprezentata de politica actuala, dar, daca e ceva ce consider ca ne-a iesit, si la care au contribuit toate culorile politice care s-au succedat la conducerea tarii incepind cu Constantinescu (e singurul domeniu, cred, in care cei care au alternat la putere si-au predat practic stafeta si au avut grija sa nu strice ce-a facut ala dinainte si sa continue demersul), asta a fost. Integrarea in UE si, on-topic, in NATO, cu drepturile si obligatiile ce survin.

Asa ca am raspuns "da".

Sigur ca-s simpatice teoriile conspiratiei, Zeitgeist-urile si alte otevisme, da' aici deja e treaba serioasa.
Si, cita vreme nu-ti poti lua tara in spate si sa te ascunzi cu ea in munti, retragindu-te din istorie, asta e, trebuie sa optezi, vrei-nu vrei, concret, cu care tabara esti, in contextul mondial actual.
Mie mi se pare ok optiunea actuala.
Ce alternativa mai fericita am fi avut?

Cit despre astea cu "simpatia subiectiva pentru Osama" si "romanii sint antiamericani in proportie de peste 50%", deh, aberatii in pijama. Nu stiu de unde le-ati scos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Pe cand un film cu aceasta tema? Ca la cate scenarii sunt... Arnold lipseste.

Tisina

Arnold e bagat in politica, nu merge ... Pe Bruce Willis daca il baga iar nu e bun ca ala ii salveaza pe toti si film fara un american mort nu da bine (tre' sa aiba pe cine plange la sfarsit). Cred ca Stalone ar fi mai potrivit, in colaborare cu 'trillerul politist" Jean-Claude Van Damme (ca sa ilustreze colaborarea multinationala din cadrul NATO)

Oricum, la modul cel mai serios, sunt convinsa ca Hollywoodul nu rateaza un asa subiect.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

nah, eu il vad mai degraba pe mat damon in rolul de salvator sau, ce spun eu, George Clooney. Sper sa fie el. Ambii au mai jucat in astfel de filme. De fapt am citit ca exista un fost membru al echipei Seal care e iesit la pensie (are 47 ani) si e consultant pt filmele de actiune ale hollywoodului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaP

Nu am mai ras de mult atata cand am citit stirea! Au confundat 2 Mai cu 1 Aprilie!

Azi am luat a 2-a portie de ras, pai are Osama certificat de nastere, buletin si alte alea? Acu si Trump e pus pe sotii, vrea certificat din SUA? Cumva va trebui sa fie certificat de deces de terorist?

Astept mai departe numerologii sa comenteze asupra semnificatiei 05 02 2011 ca aia de la 911 a fost simpla, a citit-o toata lumea. Dar cum sunt nerabdatoare, hai sa incerc eu una: 5+2+2 11 => alta forma de 911, da' adicaltea acu au demontat mitul!

Asta inseamna ca razboiul contra terorii nu mai exista, trupele se intorc acasa. Oare in somajul si situatia economica pe care o au ce o sa faca cu respectivii soldati care se intorc acasa? Oare soldatii aia o sa stea linistiti primind probabil o suma modica, daca o vor primi si pe aia? Sau te pomenesti ca i ivor trimite pe diverse fronturi minore de genul Egipt, Libia samd?

Dat fiind ca bugetul SUA e varza, datoria publica la fel, ratingul de tara al SUA a fost scazut, eu cred ca ni se pregateste ceva maret !

Vin extraterestii!

Oh da, oana, numerologii nu s-au lasat asteptati. De pilda s-a spus ca binladen a fost omorit in aceeasi data dar la 66 ani diferenta fata de Hitler. Si ca totusi SUA i-a acordat un trtament postum mai bun decit lui Hitler. Hitler a fost incinerat partial insa rusii i-au luat craniul, o mandibula si dintii nu stiu din ce cauza. Apoi u n genral rus i-a dezgropat cenusa si ramasitele 9ca deh, nu a fost incinerat complet) si le-a ingropat intr-un loc secret din acelasi motiv, sa nu devina loc de cult pt neo-nazisti.

http://www.nydailynews.com/news/world/2011/05/01/2011-05-01_osama_bin_laden_adolf_hitler_both_declared_dead_on_may_1.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Da, "se pun" si restul atacurilor teroriste. Dar nu pot sa nu ma mir ca niste oameni care au pus la cale macelul WTC nu au mai "indeplinit" si alte misiuni de aceeasi amploare.

Incercari au mai fost dar au fost oprite, nu va amintiti? Chiar anul trecut, la metrou plus tipul care s-a urcat in avion cu explozibil in izmene, ca doar de acolo ni se trage ideea de a avea masini care sa expuna corpul nud si polemicile pe care le-au stirnit...

Mergi la inceput