Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 9
crissy77 spune:
rodyka, la Elise am folosit Oral-B (stadiul I - 6 luni - 2 ani). Fetele mai vb si de Nenedent.
eladea, te inteleg perfect cu sist medical. Povestea e lunga dar era cat pe ce sa ramanem cu aparatele pe post de bibelouri
imaya, raspund la PM indata.
Eu nu ii dau supa. Zeama care ramane de la legume o pun in bibe si o bea ca pe apa (ramane putina, cam 50-80 ml).
michelle, dar fructe de la borcanas papa? Eu asa am inteles (dintr-un mesaj din zilele trecute). Daca e asa, atunci combini borcan cu mar crud (proportie 99-1) si cresti cantitatea de la o zi la alta. Nu stiu daca o sa functioneze, imi amintesc ca ziceai de 2 urzici pe care le-a simtit in piure. Cu fructe mai acre ai incercat? (mar acru) La biscuiti poti pune si un galbenus
crissy77 spune:
bumblebee, spre seara temp creste de obicei. Poate nu o fi nimic
btz, intoarce, mama, dopul ala (deci nu e partea care intra in tub ci partea exterioara, cu aia se masoara). Uite aici.
bumblebee spune:
Eladea, imi pare rau pt problemele astea.. nici macar nu poate sa-si planga suferinta in liniste .
Crisu', ce facusi? Arunca o bucla si la mine.
Coteasca, esti curajoasa! Eu nu fac teste de astea, ca stiu sigur ca ii vor placea toate prostiile pe care le mancam.
Supica, nu ii pot da decat f groasa, ca ajunge 90% prin alte parti, numai in stomacel nu, asa ca i le prepar cu putina apa. De fapt, ell cred ca papa tocanite.
Michelle, incearca sa storci putina lamaie in fructe, sau amesteca-i fructele f dulci cu altele, gen avocado, mai putin dulci, poate dulcele o deranjeaza..
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 bumblebee, spre seara temp creste de obicei. Poate nu o fi nimic btz, intoarce, mama, dopul ala (deci nu e partea care intra in tub ci partea exterioara, cu aia se masoara). Uite aici. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Mersi.Sa inteleg ca nu se da tot tubul ala???Caci eu asa i-am dat lui Paul,am pus granulele direct in lingurita cu putina apa
crissy77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Mersi.Sa inteleg ca nu se da tot tubul ala???Caci eu asa i-am dat lui Paul,am pus granulele direct in lingurita cu putina apa |
Nu stiu ce sa zic. racusor dadea cate un capacel de 3 ori pe zi. Pe prospect scrie ca se da 1 tub.
coteasca spune:
bumbeblee, testez aproape tot ce se poate, ii pun pe limbuta sa guste, sa se obijnuiasca cu toate gusturile. se pare ca ii place si noi mancam cat se poate de sanatos, bine legumele si fructele nu stiu cat de sanatoase sunt in rest carnita, ficatelul, ouale sunt naturale, din curte de la mine.
Crispro, ii place berea tare mult, i-am dat sa scurga o lacrima dintr-o sticla si atat de mult i-a placut de a inceput sa bazaie cand i-am luat-o, se vede ca seamana cu ma-sa
i-am facut acum papanasi si i-am oferit cu iaurtel, nu i-au placut deloc, i-a scuipat, asa ca am trecut la niste cereale pe care le-a papat cu succes.
va poop
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
coteasca spune:
supita eu o fac ca si pt noi, doar ca nu pun sare, iar legumele dupa ce s-au fiert le scot din zeama, le pasez cu furculita si le pun la loc, iar carnita o toc marunt si o pun si pe ea la loc si mai las sa fiarba pana mai scade putin apa, mai adaug si fideluta si gata supita.
POZE
coteasca spune:
Andra Maria de Mycya
Clara Maria de miha13gina
Andre de stefania_97
la multe lunite si din partea noastra, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi dragi delfinasi!
Diana, cum stai cu Lp??? a acceptat eva pana la urma??
POZE
crispro spune:
Bine zici BTZ de sampon pt par incalcit. Eu mi-am mai luat ceva de genu, dar nu profi, plus mult balsam, dar nu am nervi la descalcit. Acuma nu va imaginati tu fete ca arat tare rau, ca am taiat doar vreo 10-15 cm, poate il mai aranjez un pic maine. Cat timp il am in coada in spate si nu il vad, nu ma deranjeaza ca e asa maturoi.
merg la culcat copil... ca de mancat nu vrea!
Diana, cam asa is mesele si la noi:
- 9 juma -10- fructe (ori simple, ori cu branza, ori cu biscuite)
- 13-14- masa de legume cu carne/ou/ficat/vitel
- 17- iaurt/cereale/ mamaliga/gris- nu fructe (doar daca nu am nimic pregatit, sau nu am timp ii dau borcan de orez cu multe fructe)
- 20- LP.
Si mai un Lp noaptea, de regula la 4 juma-5.
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Rodi, si eu nenedent am folosit, acuma s-a terminat primul tub si am luat Weleda
BTZ, nu cred ca are nimic, si pe prospect scrie sa dai un tub de oscillo la copii.
Eladea, of biata cumnata, eu tot zic, in tara asta numai bolnav sa nu fii Doamne ajuta-i sa treaca cu bine peste momentele astea cumplite.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)