Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eladea chiar nu am cuvinte...in tara asta trebuie sa speri ca vei putea merge la un spital privat daca ai nevoie ca atfel esti lasat la voia intamplarii

Denisa am fost la pasapoarte...si ai avut dreptate sunt gata in 14 zile...am intrebat cum de e posibil ca anul trecut ziceau 30 zile lucratoare iar Marius pentru ca a mers inainte cu o luna sa plecam in Egipt a trebuit sa isi faca provizoriu pe 1 an...mi-au spus ca si-au imbunatatit serviciile bla bla bla

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Dupa o absenta de o saptamana in care am fost plecati la munte revenim si noi in delfinariu.
In primul rand vreau sa spun chiar daca cu intarziere LA MULTI ANI BUMBLEBEE ,ITI DORESC O VIATA LUNGA SI FRUMOASA ALATURI DE FAMILIA TA
LMA pentru toti delfinasii aniversati in ultima saptamana.

Revin dupa ce recuperez 2 capitole

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

of doamne, andreea, ce aiurea!!!!! la ce clinica e?

noi seara am facut un mic pact cu sotul-nu stiu cat va tine ( ca el e televizorist la noi in casa)- nu deschidem televizorul decat f putin, dc e si stefan prin preajma. (il atrage f mult pe stefan, see pune pe canapea, baga degetu in gura si se uitaaaa...cred ca si 2 ore ar sta, dc l-am lasa).

vad ca nu se mai crizeaza rau ca vrea desene sau mai stiu eu ce..citim cte 2 povesti de ni se usuca noua gatlejul..el se mai uita pe poze..bine, mai are si cate o repriza de vreo 10 minute asa cd arunca masinile prin toate partile..doamne feri sa ii fii in cale- cica face curse.
sa speram ca rezistam asa, ca e mai bine pt toata lumea.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crissy - pai asta era ca m-am saturat sa ii fac la abur si sa ii dau zilnic din borcanele, cautam o varianta mai putin costisitoare timp/ bani

bumblebee - da, vreau sa incerc cu ceva acru gen portocala, mandarina, saptamana asta introduc, poate chiar maine

Kata - ce frumoase poze am vazut pe FB Aruncati o privire fetelor!!

Cata - cum se simte Anastasia??

Paula, Cris, Diana - sa va fie de bine tunsoarea. Si eu am in plan un tuns.. zilele astea sper.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

puiutz - la noi ritualul incepe in jur de ora 9: baita, masaj, papa si stie ca urmeaza nani.. 100% din cazuri adoarme la san, dar se mai trezeste in max 1 ora sa manance iar

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

ce draguti mi se par copiii astia ce sug si acum, maricei..ditai copiloiu..ca nu iti mai incape in brate..inchide ochisorii, da din cap sa ii dai "somniferul"..hihihi
asa face si mihai seara. desi e satul, ca mananca bine cina, tot mai baga ceva laptic la burtic..

azi am schimbat un pci programul. nu i-am dat sa suga la 5, i-am dat direct cina la 6 jumate si laptic la 9.

dar nu am iesit afara,in restul zilelor, noi dupa ora 5 suntem plecati. cum sa fac sa ii dau cina afara? ia dati-mi idei, mamici care stati cu orele prin parcuri.

Mergi la inceput

puiut si noi la fel cu ritualul de seara. spre ex duminica era mort de oboseala. a adormit in scoica pe masina. ma gandeam ca va dormi muuult..dar nu, maxim 15 min. apoi a tinut-o tot intr-un plans..l-am spalat, l-am bgat in pijama..lapticul de la mami si nani lung. s-a mai trezit pe la 12- ii ia vreo 20 de min. sa il adorm bine bine, sa il pot pune in patut fara sa planga. sta la san in vremea asta :)
deci, ritualul e baza.
cu stefan la fel. face pisu, kk (dc e), dus, dintii..pupicul, nani.( cd dormea singur in camera ii mai citeam in pat ceva carticele micute, acum nu..direct la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Buna!
N-am mai intrat de vineri ca am fost la tara la socri mai ales ca era si ! MAi am zis sa mergem la iarba verde si bine am facut ca acolo a fost soare si cald,am inteles ca in Cta n-a fost asa cald.
Noi cam suntem in plina eruptie dentara ,saptamana trecuta in 3 zile i-au iesit 4 dinti(centralii si lateralii de sus) ,am fost tottusi norocoasa ca doar o noapte a marait mai tare in rest a fost bine.Dupa cum vad eu in cateva zile ii ies sigur si lateralii de jos,dar problema mea cea mare e ca in partea de sus stanga caninul este umflat rau si parca gingia a format asa un colt in jos...sper sa iasa repede si ala si sa nu ma mai chinuie...experienta Denisei cu condusul am trait-o si eu dar m-am tinut tare si nu l-am lasat pe sot sa conduca(am venit pe 1 mai seara acasa) el tinea fata ca plecasem cu masina lui si mai aveam pe cineva la dus si n-am putut sa luam scaunul de masina)...oricum am ajuns terminata acasa ca sambata noapte n-am dormit din cauza dintilor iar duminica noapte pe la 8 am plecat de acolo pt ca nu-i luasem fetei destul Lp si a trebuit sa ajungem mai repede acasa ,incepuse sa maraie,a adormit si asa am ajuns acasa dar de obosita ce era nici n-a manct bine in noaptea aia si s-a trezit mai devreme pt papa.
Mi-a placut ca a stat afara in soare,la aer curat si ei i-a placut tare mult...singurul regret e ca na-m avut aparatul sa fac poze,am pierdut incarcatorul .
revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

michelle - bine, mutumesc de intrebare. Sunt in alerta si cum apare o zgamba sun la pediatru sa i-o descriu :)). Doctorita mea spera totusi sa nu faca nimic, fiind alaptata ar avea anticorpi de la mama pana pe la 10 luni.
In schimb ne luptam cu fructele. Pranzul il mananca bine, seara nelipsitul iaurt dar fructele pot sa mi le introduc unde doresc io.
Nu vrea si pace. I-a trecut si cheful de borcanele.

Mergi la inceput

rubia - ce frumos cred ca a fost la tara, asa si la noi, am stat o zi si tare bine a dormit.. E aer curat, e altfel!!

catalina - identic Bianca mea. Am "stricat" vreo 3 borcanele de la Babynat, incepuse sa mi le refuze si pe astea. Singurele cu care mai merge cat de cat, dar jumate de borcanel doar sunt Hipp piersici si uneori pere.
Acum eu cand aud cat mananca unii copii si eu nici juma de mar nu ii dau

Mergi la inceput