Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am fost si eu la coafor. Ce bine e!!
Voi cum le dati supica la delfinasi? Eu nu reusesc nicicum...mananca cu lingurita? Eu nu pot sa-i dau nimic lichid in lingurita , ca da afara. Si cand ii dau homeopate, pun doar putina apa, ca altfel jumatate da afara...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

paula, azi i-am dat supica...de-a noastra...cu taitei...daca pana atunci scuipa din gurita orice lichid, sa vezi cum a inghitit-o pe asta...mamaaaaaaaaaa....a papat o farfuriuta intreaga si cred ca ar mai fi vrut dar nu i-am mai dat...

mai fetelor, eu sunt f furioasa...rau de tot...pe sistemul asta medical romanesc...dar nu cred ca va spun nicio noutate...

cumnata-mea e inca in spital, are hemoragie, inca...de dimineata i-au facut iar analizele pe care le-au trimis la un alborator in oras, dar aia inchid la ora 4 si ea nu priise rezultatele, asa incat medicul nu stie ce trebuie sa-i faca... cum pana mea lasi o pacienta cu sarcina extrauterina, cu hemoragie, internata de vineri si nu faci nimic? paote omul sa moara pana se gandesc ei ce sa-i faca...ufff, ca-mi vine sa-i impusc pe toti iresponsabilii care lucreaza in sistem!!!!!!!!!!!

ca sa nu mai zic ce indolente si nesimtite sunt asistenele de la clinca... vaaaaaaaaaai lumeeeeee...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Coteasca, felicitari pt iepuras!!! Deci il inveti si pe Tudor cu gusturile bune (berea)

Puiut, eu il adorm mereu la ora 8 juma, la 9 doarme. Dar ma asigur ca la 8 si un pic ia ultima masa, nu iesim din camera lui, dupa ce mananca, sa nu mai vada jucarii si altele. Mananca in liniste. Si ma asigur ca inainte de ora asta e treaz de cel putin 3 ore, maxim 4. Eu m-am obisnuit cu trezitul noaptea, pt ca de o vreme se trezeste la 4, 4 juma, eu ma pun cu el in pat, ii dau Lp, si el sta si povesteste, se sucestte, scoate suzeta, mai maraie, mai povesteste, timp de minim o ora, maxim 2 jumate. Dar are si cate 10 min de liniste in care mai motai si eu. M-am obisnuit cu programul asta. Apoi adoarme si pana la 9 nu se mai trezeste (adica vreo 3-4 ore legate, pe care le dorm si eu).

Eladea, ce tampiti mai astia de la spital! of, biata cumnata, dupa ce ca e necajita cu pierderea sarcinii, mai intampina si alte probleme!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am uitat sa va zic ca m-am tuns dimineata, ca m-am spalat pe cap si m-am enervat ca oricat balsam pun imi e greu sa il descalcesc. Eram tunsa cumva in scari... dar am taiat din el alandala, cu foarfeca, si l-am indreptat. Acum e la acelasi nivel tot, parca am o matura in cap. L-am prins in coada, si e ca un maturoi legat. Musai sa ajung la un coafor (nu am mai fost la coafor de vreo 4 ani)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Sa inteleg ca azi a fost ziua " parului"?

Cris cam asa face si a mea dar suge la 2 sau 3 sau 4, adoarme se trezeste la 6 - facem ka, ne jucam cu tati, o pun la san ( nu stiu ce mai gaseste), doarme pana la 8-8.30.
Eu mai nou in dau la 9 - 2 biscuiti cu iaurt si fructe - ii place f mult papa cam 200-250.
Urnatoarea masa e la 12-13 - legume cu carne si indispensabilul iaurt 200-250.
La 17 - branzica/ iaurt cu fructe 200.
La 20 - cereale 200.
San

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, eu cu supa nu ma descurc, oricate lingurite am probat... ei ii place, dar pana ajung la gurita cu o lingura, ori imi cade, ori imi da peste mana, ori curge pe la coltul gurii... apoi plange ca vrea mai multa, deci o pun in biberon din prima (canita nu-i place de nici un fel...)

eladea, imi pare rau pentru cumnata ta si pentru toate cele care sunt in situatia ei, un sistem sanitar de doi bani, de asta putem fi "mandri"...

cris, nu-mi pot imagina cum ti-ai indreptat tu parul , al tau asa natural si inscarit era superb! neaparat sa mergi la un coafor sa-l aranjeze frumos

Isa a dormit aproape 3 ore, s-a trezit vesela tare, i-am pus cateva jucarii in patut si o mai las acolo sa se intinda dupa ele, ca face turul patutului dupa ele... asa fug si eu la o baie fierbinte, in sfarsit au plecat si uratii... si apoi sa pregatesc gratarele de seara.

am tot vrut sa va intreb si am tot uitat: pana la urma de care pasta de dinti folositi pentru copilasi? ca eu tot ce am vazut era pentru copii intre 2-6 ani...

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristinaaaaaaaaaaaaaaaa..ce-ai facut mami cu paru ?aoleo..

pasta nenedent pt piscotei.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am uitat sa va zic ca m-am tuns dimineata, ca m-am spalat pe cap si m-am enervat ca oricat balsam pun imi e greu sa il descalcesc. Eram tunsa cumva in scari... dar am taiat din el alandala, cu foarfeca, si l-am indreptat. Acum e la acelasi nivel tot, parca am o matura in cap. L-am prins in coada, si e ca un maturoi legat. Musai sa ajung la un coafor (nu am mai fost la coafor de vreo 4 ani)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

De ce nu iti iei un sampon profi pt par cret sau incalcit????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, pt mine nu-i pb sa vin, chiar daca ploua, pt voi nu stiu cum e..
Acuma sa vedem, ca puiul meu are 37,5 axilar.. nu prea stiu de ce, i-am dat un capacel de oscillo, desi nu are mucisori, nu tuseste, nimic din spectrul racelilor. Sa fie dintocii, nu vad nimic in gurita.. sa vad cum o fi la noapte. Pana la 38 nu-i dau nimic pt febra.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Michelle, pt mine nu-i pb sa vin, chiar daca ploua, pt voi nu stiu cum e..
Acuma sa vedem, ca puiul meu are 37,5 axilar.. nu prea stiu de ce, i-am dat un capacel de oscillo, desi nu are mucisori, nu tuseste, nimic din spectrul racelilor. Sa fie dintocii, nu vad nimic in gurita.. sa vad cum o fi la noapte. Pana la 38 nu-i dau nimic pt febra.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Multa sanatate lui Victor.

Eu tot nu m-am lamurit cu acest "capacel de oscilo"
EU de fiecare data cand am cumparat,in cutie am gasit 6 tubulete mici cu granule.Cum puneti voi acele granule in capacelele de la tubulete?Caci eu incerc sa-mi imaginez si nu imi dau seama.Sau se gaseste si sub alta forma???

Mergi la inceput