Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Ilinca, Vlad se intinde un pic dupa ele, in fata, pica in nas, se enerveaza si maraie... sau daca vede ca nu ajunge, isi ia alta jucarie, sau isi gaseste alta ocupatie (cu mainile , picioarele). Sau maraie de nervi... lenes nevoie mare...
Tina,
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Ooana, nu se vad pozele... abia astept sa-i vad pe Matei si pe Raisa sarbatorind! ![]() ![]() ![]() |
tu, fetelor eu am pus doar 1 poza cu mine si Matei
![](icon_smile_blush.gif)
eu nu stiu cum m-am invartit ca nu am poze cu cei 2 micuti doar eu cu Matei si Marius...dar are Ramona
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Matei - luna a 10-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui rodyka ...Isa a marait la o jumate de ora dupa ce m-am pus in pat, am incercat cu apa dar a inceput sa protesteze, n-aveam nici camera nici telefonul la indemana s-o pot inregistra cum ma certa: ba-ba-buuu-tu-tu-tu-tuuu-tiiiiiiii, imi venea sa ma prapadesc de ras. asta, in traducere libera, insemna ca vrea lapte nu apa!! |
no, asta era traducerea
am luat si pranzul, 2 oua fierte
![](surf.gif)
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui bumblebee Aelita, cum se mai simt piticii tai? Andres a mai racit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina ![]() ![]() LUNA 9 |
Si de la noi cu drag aceleasi urari!
Si Hristos a inviat, ca nu am fost pe DC pana azi, doar pe FB am intrat de cateva ori dupa Paste.
Noi am petrecut Pastele la bunici, la Barlad. A fost frumos, dar cam multa agitatie. Raducu s-a vazut si cu verisoara lui, Fatma, mai mare cu o luna decat el. Nu a fost prea sociabil. Abia cand ne pregateam de plecare se intindea cu manutele la ea. Dar atunci nu a mai vrut fata sa-l bage in seama
![](icon_smile_big.gif)
Fatma e o mancacioasa cum nu am mai vazut si speram ca daca ii pun pe amandoi sa pape fata in fata, se va lua si Raducu dupa ea. Da de unde.... Doar a cascat niste ochi mari cand vedea ct de repede mananca Fatma si...atat. El a ramas la obiceiurile lui. A fost usor impresionat cand ne-am asezat cu totii la masa, el era in capul mesei, in scaunelul lui (l-am carat cu noi, inclusiv patutul
![](alcool.gif)
Cam asta e cu Pastele.
Azi am fost la un dermatolog in care am toata increderea (pt. fetele din Constanta - e vorba de dr. Nocivin Daniel, poate ati auzit de el), sa ne controlam niste alunite (eu si sotul).
Ne-a spus sa nu-l expunem pe bebe la soare deloc, chiar daca e "cremuit" cu factor 50+. Cremele ne protejeaza doar impotriva arsurilor, nu si a cancerului de piele. Mai ales anul asta e foarte periculos din cauza subtierii stratului de ozon. In general, el este impotriva expunerii la soare, cee mai buna protectie este statul la umbra, pielea protejata cu imbracaminte subtire, alba, cu maneci lungi, palarii cu boruri largi, in caz ca suntem nevoiti sa mergem prin soare.
Una peste alta, ne-a interzis si noua sa facem plaja, avem voie pe plaja doar spre apus, dupa ora 7 seara... Asta e...oricum eu nu prea suport soarele si caldura mare. Dar sotul sufera tare pe chestia asta...
Mai vroiam sa mai mai zic ceva dar revin un pic mai tarziu.
![](pupic.gif)
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
![](toba.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coteasca/coteasca.jpg)
coteasca spune:
salutare mamici!
uff, nu am intrat demult pe aici, am de recuperat o gramada, dar il astept pe tati sa vina de la serv sa stea cu tudor ca sa pot citi ca nu ma lasa deloc la calc.
sa va zic noutati despre noi!
ieri am vazut primul dintoc la tudorel si am simtit coltisorul la mana, in sfarsit! nu ne asteptam ca nu daduse semne de iesit dinti, doar ca a avut vreo 2 zile inainte in care nu prea a mancat, eu am zis ca nu-i place mancarica si cand colo se pregatea un coltisor sa iasa
.
azi am facut doua pisuri la olita si un pic de kaka ca pana mi-am dat eu seama ca face, facuse putin in pampers, dar se pare ca se impaca destul de bine cu olita, nu mai plange cand sta pe ea! Am zis ca de azi inainte o sa incep sa-l obijnuiesc pe olita, sper sa si reusesc, mi-am luat termen o luna.
de paste am testatcam tot ce s-a putut: putin drob, putin cozonac facut de mamaia, putina bere, pe limba ca se uita cu foc la noi, putin chec tot de mamaia facut si azi ciorbita de miel cu bors, doar zeama fara carnita! toate au avut succes! Am mers la munte la gratarel, copilul a dormit cuminte intre aroma brazilor si a savurat banana cu iaurtel.
vroiam sa va multumesc pt urarile de sambata cand am implinit 10 lunite si sa le intorc inapoi tuturor delfinasilor scumpi.
sper sa reusesc sa intru mai des, mai ales ca acum s-a stricat si vremea si nu mai petrecem atat de mult timp afara!
va pupacesc
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
puiutz_mic spune:
Pentru mamicile cu bebei mofturosi la mancare:
pediatra ne-a spus sa nu-i dam sa guste din mancarea noastra, ca e posibil sa o refuze pe a lui ulterior.
La noi s-a mai imbunatatit usor treaba cu mancatul, dar tot mai are zile cand mananca f. putin sau refuza total mancarea respectiva dupa cateva lingurite.
Ii place ciorbita (acrita cu bors de casa) si cred ca e singura mancare pe care o accepta fara vesnicul iaurt...
Ce ma aduce la disperare, pe langa ca nu mananca, e faptul ca in timpul mesei isi baga degetul in gurita la supt si daca i-l scot plange de rupe pamantul si nici nu mai vrea sa pape. Asta ce inseamna, ca vrea tzitzi? Ca il dor gingiile? (inca nu avem nici un dintisor)
Ieri am observat si eu pe spatele lui Raducu o mica eczema, o zona aspra si f. putin rosie. L-am dat cu bepanthen si azi nu mai e rosie, dar a ramas asprimea... Fetele cu experienta in DA, sa fie oare si la Raducu DA? Daca ma gandesc bine parca simteam mai demult la spalat zona aceea aspra Sa fie de la alimentatie? Unde am gresit oare?
puiutz_mic spune:
Crispro, vroiam sa-ti spun ca nu stiu cum mai rezisti mami noapte de noapte cu Vladut stand treaz...
Raducu inca se mai trezeste pt. tzitzi (cred) sau o fi din cauza dintilor... in jur de ora 3.30-4, dar adoarme repede, in 10 minute sunt inapoi la somn. Apoi se mai trezeste dimineata la 6-7. Apoi iarasi somn pana la 9-9.30. Asta-noapte nu s-a trezit deloc (dar a adormit la 1...).
Mai are si nopti fara trezire cam 2-3 pe luna. E un inceput... Oricum mai devreme de 23.45 nu vrea sa adoarma. Dar nici nu am reusit sa implementez un ritual de culcare, cum m-au sfatuit fetele
E destul de dificil la noi...din mai multe motive.
As vrea si sa incep un program de genul stins toate luminile la aceeasi ora seara de seara si pus in patut, lasat sa planga pana se obisnuieste...problema este urmatoarea, in afara de faptul ca mi se rupe inima sa-l las sa planga in intuneric: nu avem aparatori la patut decat pe jumatate, ca sa-l pot vedea eu noaptea daca e invelit, in ce pozitie doarme etc. El se va ridica in picioare si sigur va cadea si se va lovi de gratii (am experimentat deja o data si asa s-a intamplat . Deci mi-e groaza de chestia asta...
Asa ca nu prea stiu cum l-as putea face sa se culce la ora x in fiecare seara. Mai aveti ceva idei?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
A mea a inceput sa manance legumele ff bine (azi a mancat 2.5 borcanele, eu ii pun supa in borcenele mici hipp) in schimb nu a vrut deloc fructe!! Nu stiu cum sa o invat cu marul, para etc
O sa ii dau in fiecare zi, si sper sa se obisnuiasca pana la urma.
Coteasca - felicitari pt
bumblebee - azi a plouat si inca ploua.. daca continua asa, ce faci, mai vii?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
In schimb azi am facut pt prima daca biscuiti de casa, nu dupa vreo reteta anume, si au avut succes. Unul i l-am sfaramitat si am lasat-o sa manance asa firmituri, si unul i l-am dat intreg si a ros la el pana l-a subtiat de tot.
Am pus cereale in cea mai mare proportie, 1-2 lg faina alba, ulei masline, apa calduta si unt.
Data viitoare o sa ii fac si cu fructe.
Ce storcator de fructe/ legume aveti/ recomandati?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
tu, fetelor eu am pus doar 1 poza cu mine si Matei ![]() eu nu stiu cum m-am invartit ca nu am poze cu cei 2 micuti doar eu cu Matei si Marius...dar are Ramona ![]() ![]() |
Ramonaaa, vrem pozeee!!
![](pupic.gif)
![](surf.gif)
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni