Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Neata!

Strumph, e posibil sa fi avut pofta de dulce sapt asta pt ca ai reinceput alaptatul in forta Si eu ii dau bubulinei pantofiori care subt evident mari de ea

yasmi, Vibrocil sunt picaturi, nu? Ca i-as pune si eu buburuzei, azi e si mai infundata. Cristi pare ca si-a mai revenit dar i-a dat mamei raceala rau. Maine il aduc acasa si sper sa nu luam vre-unul din noi de la el. Iasmi cum se simte? Se mai duce la gradi? E cu febra? pup fata dulce ca sa-i treaca

Si eu sunt de acord sa lasam doar poze cu bebelusi pe picassa, mai ales ca ne-am si mutat.

Sper sa ramanem la fel de unite cum am fost si la odisee, iar bebelusii sa ne lase si noua timp sa pastram prieteniile care s-au format la Odisee.

Anaxena, ce faci?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

bine ar fi... dar eu simt cum timpul nu-mi ajunge...... cum reusiti voi cu doi copii nu stiu

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Bine v-am gasit la scutece!
Despre noi vestile sunt asa: am trecut printr_o mare cumpana. Am fost internate in spital cu febra de peste 39.5 si o stare a copilului f. proasta (gemea intr-una,molesita ). Diagnosticul a fost de pelionefrita acuta, infectie cu E-coli. Nu stiu de unde a luat bacteria, multi zic ca din maternitate, la nastere. Nu stiu...
Acu face saracuta antibiotic injectabil.
Eu is cu moralu la pamant ...As fi dat orice sa sufar numai eu si nu copilul E efectiv ciuruita de cate ori au intepat-o pt recoltare sange, fixare venula etc
Speram sa iasa analizele bine si sa scapam.

DUMNEZEU SA VA AJUTE...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Felicitas vin si eu cu o teorie super-babeasca

Inainte sa nasc bunica tot ma batea la cap ca ea a tinut la imbatranit nu stiu cate gaini sa-mi faca mie supa, ca asa se face la lauze - supa de gaina de casa.

Si mi-a facut si mi-a trimis si eu nu o puteam manca. Daca mancam fie si o farfurie mi se umpleau sanii de trebuia sa ii mulg inainte sa ii dau la cea mica sa suga. Daca nu mancam supa, lactatia era normala.
Cu alte supe/ciorbe/ceaiuri/apa etc nu am avut aceasi reactie!

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ama merci de pont o sa incerc(multe leacuri babesti is mai eficiente ca astea moderne), mai ales ca am gaina de casa in congelator si la sf sap vine soacra si daca merge treaba o rog sa-mi mai aduca 2 gaini.Mai fac si niste taieteii de casa si e super.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetele am avut o clipa de ragaz si m-am uitat la pozicile cu bebei

sunt absolut superbi toti
sa ne traiasca si sa se faca mari!

despre noi ce sa va zic...eu nu am lapte aproape deloc, la inceput sa zic ca aveam putin mai mult, dadeam mai putin supliment, insa acum...traiasca laptele praf

bebelica mea e cuminte, avem cat de cat un program stabilit, mancam 90 ml la o masa, la interval de 3-4 ore, nu am facut icter si momentan nu avem colici , sper sa nici nu facem; se zice ca daca bebe mananca incet nu face colici;iar la noi o masa si un schimbat de scutec dureaza aproape o ora

la voi cat mancau bebeii de 2 saptamani? o fi prea mult 90 ml la o masa?

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Buna fetelor!
Ce frumoasa este noua casuta!
Nu prea am intrat pe aici, pt ca in fiecare vineri plecam la tara la socri. Acolo e aerul mai curat si are cine sa stea cu printesa cand eu mai trag cate un pui de somn!

Noi nu reusim sa dormim prea mult noaptea. Primul somn este ok de 4 ore si apoi e dezastru. Nu plange, dar se foieste in patut si scoate niste zgomote, parca ar ofta, pana ma duc la ea sa-i dau tzitzi.
La voi cum se trezesc bebeii noaptea? Plang? Sau tot asa dau doar niste semne ca se trezesc? Oare sa o las sa ofteze asa pana incepe sa planga, sa se trezeasca bine?
Problema este ca dupa ce o iau din patut, o pun la san si suge vreo 3 min, apoi adoarme. Iar se trezeste in 10 min, suge 2 min si iar adoarme. Toata treaba asta dureaza 1 ora. Apoi adoarme bine, dar iar se trezeste peste 1 h. Si iar incepe rutina 3 min supt, 10 min somn.
E normal asa? Abia a implinit 3 saptamani, hranita exclusiv la san. Sa mai am rabdare? Poate nu are putere sa suga mai mult noaptea...

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor am pus cateva poze de la botez si inainte de baita.
acum vad ca eu nu prea am poze cu bebelina in brate la botez ca nasa asta numai ea vroia s-o tina, a zis ca eu am timp sa o tot tin in brate.
o sa mai primesc si restul pozelor si o sa pun.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

roxy sa va fie de bine! Ce emotiii trebuie sa fi avut...
simonacip ai o mindrete de baiat
strumphy mindra ta e fudula rau, iti vine s-o maninci
ally...ce sa va spun? papa si doarme mindra mea, fara colici..inca, am grija ce si cit maninc....la baita ne place rau de tot...afara ne place sa dormim cel mai mult si bine... in rest, multumesc Domnului este un copil cuminte.

Mergi la inceput

copiloi multa sanatate imi pare rau ca treceti prin asa ceva.

Mergi la inceput

catank da, am avut emotii.... asa frumos a fost
cum a scaldat-o, cum s-a auzit scancetul acela frumos in linistea bisericii... tare frumos, ce sa mai...aveam lacrimi in ochi.

Mergi la inceput