Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza, madutza , iony (ca la voi am vazut poze asa) voi tineti bebelinele imbracate in rochitele si papucei in casa? eu nu o tin asa in casa, doar cand iesim o imbrac asa. in casa stam cat mai lejer in salopetici.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Buna fetelor!
Ce frumoasa este noua casuta!
Nu prea am intrat pe aici, pt ca in fiecare vineri plecam la tara la socri. Acolo e aerul mai curat si are cine sa stea cu printesa cand eu mai trag cate un pui de somn!

Noi nu reusim sa dormim prea mult noaptea. Primul somn este ok de 4 ore si apoi e dezastru. Nu plange, dar se foieste in patut si scoate niste zgomote, parca ar ofta, pana ma duc la ea sa-i dau tzitzi.
La voi cum se trezesc bebeii noaptea? Plang? Sau tot asa dau doar niste semne ca se trezesc? Oare sa o las sa ofteze asa pana incepe sa planga, sa se trezeasca bine?
Problema este ca dupa ce o iau din patut, o pun la san si suge vreo 3 min, apoi adoarme. Iar se trezeste in 10 min, suge 2 min si iar adoarme. Toata treaba asta dureaza 1 ora. Apoi adoarme bine, dar iar se trezeste peste 1 h. Si iar incepe rutina 3 min supt, 10 min somn.
E normal asa? Abia a implinit 3 saptamani, hranita exclusiv la san. Sa mai am rabdare? Poate nu are putere sa suga mai mult noaptea...

mami fericita de Daria (8.04.2011)

a mea tipa..cred ca oftturile nu le aud
cred ca e prea mica de aceeeea suge des..mai asteapta si incearca sa o faci sa manance mai mult stimuland-o..un gadilat in obrajos ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

Buna fetelor!
Nu prea am intrat pe aici, pt ca in fiecare vineri plecam la tara la socri. Acolo e aerul mai curat si are cine sa stea cu printesa cand eu mai trag cate un pui de somn!

Noi nu reusim sa dormim prea mult noaptea. Primul somn este ok de 4 ore si apoi e dezastru. Nu plange, dar se foieste in patut si scoate niste zgomote, parca ar ofta, pana ma duc la ea sa-i dau tzitzi.
La voi cum se trezesc bebeii noaptea? Plang? Sau tot asa dau doar niste semne ca se trezesc? Oare sa o las sa ofteze asa pana incepe sa planga, sa se trezeasca bine?
Problema este ca dupa ce o iau din patut, o pun la san si suge vreo 3 min, apoi adoarme. Iar se trezeste in 10 min, suge 2 min si iar adoarme. Toata treaba asta dureaza 1 ora. Apoi adoarme bine, dar iar se trezeste peste 1 h. Si iar incepe rutina 3 min supt, 10 min somn.
E normal asa? Abia a implinit 3 saptamani, hranita exclusiv la san. Sa mai am rabdare? Poate nu are putere sa suga mai mult noaptea...

cred ca e prea mica de aceeeea suge des..mai asteapta si incearca sa o faci sa manance mai mult stimuland-o..un gadilat in obrajos ceva..

mami de 2 prichindei

Al meu bombane / maraie

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

ama, o dau si eu pe supa de pui..
ina, infarixul daca il vrei trebuie sa-l cumperi pt ca nu e gratuit..insa, poti merge pe schema gratuita care se face de catre pediatra bebelusului, acolo unde l-ai inscris tu, si vaccinurile sunt acelasi lucru insa facute de alta firma producatoare- pasteur parca..sunt la fel de bune ca infarixul care e facut de glaxo..singura diferenta intre ele e ca la 2 si la 6 luni sunt 2 intepaturi in loc de una..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Citat:

Citat:

Buna fetelor!

mami de 2 prichindei

Irinuca eu inaintea fiecarui alaptat ii schimb scutecul. Si atunci, chiar daca e mai adormita din patut, apuca sa se dezmeticeasca si adoarme mai greu. Eu nu o las sa adoarma numai dupa putin supt ptr ca vreau sa doarma ceva mai mult si sa nu ma trezeasca peste o ora.
Eu iti recomand sa nu astepti pana incepe sa urle, ca poti risca sa devina prea infometata/furioasa pana atunci.

desi, vorba lui Mikisi eu ajung de multe ori sa ma trezesc doar cand urla, gangurelile nu le mai aud :))

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:

ama, o dau si eu pe supa de pui..
ina, infarixul daca il vrei trebuie sa-l cumperi pt ca nu e gratuit..insa, poti merge pe schema gratuita care se face de catre pediatra bebelusului, acolo unde l-ai inscris tu, si vaccinurile sunt acelasi lucru insa facute de alta firma producatoare- pasteur parca..sunt la fel de bune ca infarixul care e facut de glaxo..singura diferenta intre ele e ca la 2 si la 6 luni sunt 2 intepaturi in loc de una..

mami de 2 prichindei

Multumim frumos asa ne-am hotarat si noi pana la urma, pe schema de la stat.
Pediatra mi-a propus Prevenar, dar pediatra unei prietene ii spusese ca vaccinul e prea puternic pt a fi facut mai devreme de 2 luni..plus ca am cautat acum pe internet, nu prea imi place ce gasesc despre vaccinul asta..voi ce spuneti?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Irinuca avem fete cam de aceasi varsta. Pana acum am reusit sa diferentiez foarte bine ziua de noapte. Ziua ma joc cu ea, povestim, si un alaptat dureaza de ma urasc eu ptr ca ea gangureste, scuipa sanul, il ia din noua, se prosteste o gramada.
Noaptea o schimb doar la becul de veche (orbecai eu putin), nu scot un sunet si o pun la san. Ea suge bine, neintrerupt, cu ochii inchisi cam 15-20 de minute. Adoarme si ii pica sfarcul din gura si asa o pun la loc in patul ei si doarme 3-4 ore.

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

irinuca patul ei e langa al meu
dar eu o iau doar cand da un planset nu la fiecare marait foit...
se foiesc si ei ca si noi in somn...., iar la 5-6 o pun in pat , ta'su doarme in pat si nu o aude si eu ma duc la baie... si cand vin doarme dusa...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Irinuca avem fete cam de aceasi varsta. Pana acum am reusit sa diferentiez foarte bine ziua de noapte. Ziua ma joc cu ea, povestim, si un alaptat dureaza de ma urasc eu ptr ca ea gangureste, scuipa sanul, il ia din noua, se prosteste o gramada.
Noaptea o schimb doar la becul de veche (orbecai eu putin), nu scot un sunet si o pun la san. Ea suge bine, neintrerupt, cu ochii inchisi cam 15-20 de minute. Adoarme si ii pica sfarcul din gura si asa o pun la loc in patul ei si doarme 3-4 ore.

Vreau si eu asa
Si eu ii schimb scutecul inainte si vorbesc cu ea doar in soapta, ca ea are patutul in camera cu noi si sa nu deranjez sotul care doarme. In ultimul timp am inceput sa o iau in sufragerie si acolo incepe ritualul de alaptat care dureaza 1 ora. Dar daca adoarme la san, vreo 10 min nu se trezeste, orice i-as face. Voi incerca sa aprind o lumina mai difuza. Eu folosesc acum o veioza.
Si acum sunt moarta de somn. De la ora 5 dimineata adoarme cate 10 min si apoi incep oftaturile. Apoi mananca si iar atipeste si iar oftaturi.
Totusi cred ca s-a invatat in brate. Ca daca o tin in brate ii trece tot oftatul si icnitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Vreau si eu asa
Si eu ii schimb scutecul inainte si vorbesc cu ea doar in soapta, ca ea are patutul in camera cu noi si sa nu deranjez sotul care doarme. In ultimul timp am inceput sa o iau in sufragerie si acolo incepe ritualul de alaptat care dureaza 1 ora. Dar daca adoarme la san, vreo 10 min nu se trezeste, orice i-as face. Voi incerca sa aprind o lumina mai difuza. Eu folosesc acum o veioza.
Si acum sunt moarta de somn. De la ora 5 dimineata adoarme cate 10 min si apoi incep oftaturile. Apoi mananca si iar atipeste si iar oftaturi.
Totusi cred ca s-a invatat in brate. Ca daca o tin in brate ii trece tot oftatul si icnitul

ia las-o sa ofteze si sa icneasca si pleaca din camera sa vezi ca tace...
a mea ieri am fost la cumparaturi si dormea... o lasasem cu mama...
cans am venit era in camera cu ochii deschisi si se uita pe pereti.. cum am inceput sa vorbesc a inceput sa planga
trage si tu concluzia...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput