Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

dorinutz, si al meu molfaia la inceput...acum insa face altfel, e nervos si daca prinde mana mea si pe aia vrea sa o roada . daca e la fel de "rapid" ca si surioara lui inseamna ca se pregatesc dintisorii...
cat despre cute..am cam uitat de la I dar era o anumita p[erioada cand se verificau. si nu mai stiu daca cumva nu era doar la fetite.

mamica implinita de fetita si baietel

Si al meu la fel cu rosul mainii mele, chiar rad cu sotul ca face ca Mucea si Flocea de la Bendeac..daca nu-mi dai 3 lei te ling, noi parafrazam si zicem daca nu-mi dai titi..te ling

Legat de cute zici ca teoretic se aplica doar la fetite? Ma pun sa vad ce mai gasesc pe net..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

mai fetelor sunt tare nervoasa pe birocratia din tara asta

eu tre sa ma duc azi sa platesc la taxe si impozite pentru cumnatul meu...el e cetatean strain si a cumparat pe o firma pe care a infintat-o aici cateva terenuri si pe numele lui niste apartamente...
mi-a trimis bani sa ii platesc impozitele si nu stiu ce sa fac...pt ca nu am o lista cu toate proprietatile iar cumnata-miu...nici el nu le stie prea bine
am incercat sa sun la taxe sa imi zica daca pot sa vin , sa spun numele firmei sau numele lui..si sa imi zica ei ce si cum am de platit..dar nimeni nu imi da informatii pe unde sun...raspund niste doamne plictisite care nu au chef sa imi raspunda la intrebari iar la alte numre...bineitneles ca nu raspunde nimeni...aveti vreo idee? tre sa ma duc cu adresele proprietatilor sau e suficient numele?> or avea si ei o baza de date in calculator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Va doresc un capitol plin cu impliniri, copii frumosi, sanatosi si cu multe, multe impliniri.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Multumim din suflet..... tuturor care s-au implicat ptr aceasta casuta noua... Multe flori ptr voi...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Sa fie intr- un ceas bun!

Ieri ne- am crestinat si noi. A fost frumos tare.
Promit ca pun poze de luni.
Va pe toate.

Mamica de Andrei si Maria

sa fa fie de bine.... Doamne ajuta....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Azi implineste 2 luni bebele meu, Alex, alaturi de:

Miriam!(Felicitas)si
Sofia!(MsBB)

Implinesc 3 luni:

Alexandru!(Alina.N)
David Alexandru !(gimihaela)

Implinesc 1 luna:

Ioana!(Catank)
Simone!(cris85)

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Multam.... am fata mare, ce mai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gabi, chiar nu am idee...!

Catank, sa ne mai sp cate ceva despre printesica ta.
Roxy, te asteptam cu poze ...Cum a fost???

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am sters cele doua filmulete
Astazi am fost la pediatru, am avut surpriza (placuta!) sa dam peste o doamna simpatica, blanda si tanara. Ne-a felicitat pt "meniul" deloc variat, adica 100% lapte matern si pt sling . Fontanelele sunt f ok, ca greutate avem 5.700. Cica sa nu-l mai zgandar nici la buric si sa-i las si nasucul in pace,; doar daca nu poate dormi / manca sa folosim iar sprayul nazal etc, dar in rest un muc acolo cica e ok.

Vroiam sa facem infarix hexa + prevenal dar am aflat ca ...inca mai are otita. Desi la exterior nu mai maniifesta dureri la palpare si nici scurgeri, cad l-a examinat in ureche a observat ca inca are probleme.

Deci am trecut pt 10 zile pe tratament medicamentos:( Augmentin si Panadol.

Mama ei de otita.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmi am infasato vreo luna de aia este legata in poze

_
MAMI DE DARIA ANA-NARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

Trebuie sa ma ajutati si pe mine ca altfel eu nu stiu ce sa mai fac:
1) bebe a inceput sa-si suga degetele..le-a descoperit,le cauta,daca nu-l inimereste pe cel mare suge 2 din celelalte,ce naiba sa fac??
Face asta chiar si dupa ce este pus la san,iar manusile nu le tine deloc in maini..O sugestie ar fi sa-i bag suzeta,dar parca nu as vrea asta...Va rog,daca stiti cum sa-l dezvat

2) suge haotic..nu avem nici un program,azi noapte a supt din ora in ora cate 5 minute dupa ce s-a trezit din pauza mai lunga de la baita..Nu pot sa continui asa..Ma gandeam sa-i dau muls cu biberonul noaptea sa vad cat trage caci as vrea si eu sa suga macar din 2 in 2 ore...Cand va aud pe voi de program...si eu am fiecare zi,si fiecare noapte diferita..

3)varsa...Seara de pe la 19.00 pana la baita de la 21.00 are tendita sa ceara numai san si apoi imi varsa tot...Nu stiu cum sa fac sa il refuz,sa nu ii dau titzi..pt ca plange si nimic altceva nu vrea in afara de ea...

4) cat de des se poate aspira nasucul???Eu nu folosesc inca batista sugarului,am un aspirator si trag cu gura..dar mi-a zis cineva sa nu ii trag mucii zilnic ca ii distrug flora..O fi asta o cauza ca el nu suge suficient???Ca este infundat pe nas??Aseara cd a vomat a scos si un muc pe nas ...

5} oare de cate ori pot chema pediatra acasa???La mine a venit in prima saptamana si atat...Eu as vrea sa vina sa vada daca este ok,daca crede ca ia trecut icterul (unii zic ca da,altii ca inca este galbior)...plus ca mai am nevoie si de alte sfaturi...

Va rog pe cele care v-ati confruntat cu situatiile de mai sus,sa imi raspundeti si mie...Este tare greu sa fi incepatoare si sa nu stii de unde sa apuci problema...

Strumfule..gangurel nu este rau,este chiar un bebe cumintel,numai ca ma omoara statul interminabil la san si noptile ...Ziua doarme,este ok..probabil am si eu mai multa rabdare sa-l tin atarnat la san..dar noaptea este cumplit sa te trezesi chiauna de somn si din ora in ora...Cred ca mama este cea defecta

Danielle02..zicxeai ceva de regim in perioada de alaptat.Poate ai timp sa-mi spui si mie ce mananci...Ca eu una nici nu mai stiu,si mi s-a luat de carne fiarta si la gratar,sipe si iaurturi..fara fructe,fara altceva..Dulciuri recunoasc ca mananc zilnic,vcaci am o pofta ceva de neimaginat...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si legat de vaccinuri,pe care ati optat sa le faceti,cele de la stat sau cele cu plata???

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput