Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Buna fetele, Trebuie sa ma ajutati si pe mine ca altfel eu nu stiu ce sa mai fac: 1) bebe a inceput sa-si suga degetele..le-a descoperit,le cauta,daca nu-l inimereste pe cel mare suge 2 din celelalte,ce naiba sa fac?? Face asta chiar si dupa ce este pus la san,iar manusile nu le tine deloc in maini..O sugestie ar fi sa-i bag suzeta,dar parca nu as vrea asta...Va rog,daca stiti cum sa-l dezvat 2) suge haotic..nu avem nici un program,azi noapte a supt din ora in ora cate 5 minute dupa ce s-a trezit din pauza mai lunga de la baita..Nu pot sa continui asa..Ma gandeam sa-i dau muls cu biberonul noaptea sa vad cat trage caci as vrea si eu sa suga macar din 2 in 2 ore...Cand va aud pe voi de program...si eu am fiecare zi,si fiecare noapte diferita.. ![]() ![]() 3)varsa...Seara de pe la 19.00 pana la baita de la 21.00 are tendita sa ceara numai san si apoi imi varsa tot...Nu stiu cum sa fac sa il refuz,sa nu ii dau titzi..pt ca plange si nimic altceva nu vrea in afara de ea... 4) cat de des se poate aspira nasucul???Eu nu folosesc inca batista sugarului,am un aspirator si trag cu gura..dar mi-a zis cineva sa nu ii trag mucii zilnic ca ii distrug flora..O fi asta o cauza ca el nu suge suficient???Ca este infundat pe nas??Aseara cd a vomat a scos si un muc pe nas ... 5} oare de cate ori pot chema pediatra acasa???La mine a venit in prima saptamana si atat...Eu as vrea sa vina sa vada daca este ok,daca crede ca ia trecut icterul (unii zic ca da,altii ca inca este galbior)...plus ca mai am nevoie si de alte sfaturi... Va rog pe cele care v-ati confruntat cu situatiile de mai sus,sa imi raspundeti si mie...Este tare greu sa fi incepatoare si sa nu stii de unde sa apuci problema... Strumfule..gangurel nu este rau,este chiar un bebe cumintel,numai ca ma omoara statul interminabil la san si noptile ...Ziua doarme,este ok..probabil am si eu mai multa rabdare sa-l tin atarnat la san..dar noaptea este cumplit sa te trezesi chiauna de somn si din ora in ora...Cred ca mama ![]() ![]() Danielle02..zicxeai ceva de regim in perioada de alaptat.Poate ai timp sa-mi spui si mie ce mananci...Ca eu una nici nu mai stiu,si mi s-a luat de carne fiarta si la gratar,sipe si iaurturi..fara fructe,fara altceva..Dulciuri recunoasc ca mananc zilnic,vcaci am o pofta ![]() Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
eu zic sa chemi pediatra sa nu te chinui
![](pupic.gif)
iar cu degetul imi exprim parerea personala... mai bine suzeta... eu am dezvatat-o pe Maria de deget la 6 ani
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bibe.gif)
mami de fete frumoase
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
Si legat de sughit la mine nu tine tehnica pusului la san si lamaie nu vreau sa-i dau...Mai stiti alte tehnici sa calmez sughitul???
Caci are mai multe reprize pe zi..
Am incercat si pusul la piept ,pe piele,dar nu tine....
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui lalely07 Si legat de sughit la mine nu tine tehnica pusului la san si lamaie nu vreau sa-i dau...Mai stiti alte tehnici sa calmez sughitul??? Caci are mai multe reprize pe zi.. Am incercat si pusul la piept ,pe piele,dar nu tine.... Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
rabdare
![](pupic.gif)
sau maseaza-l pe burta in sensul acelor de ceasornic
la spital cand sughitza mi-au zis sa nu ma stresez ca e normal...
mami de fete frumoase
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui lalely07 Si legat de vaccinuri,pe care ati optat sa le faceti,cele de la stat sau cele cu plata??? Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
mie 3 pediatri mi-au recomandat schema clasica. Eu mai fac si Rotarix si Synfloryx in plus.
Legat de chemat pediatrul acasa, la mine a venit de 3 ori si i-am dat cate 30-40 ron de fiecare data, asa ca eu zic sa indraznesti sa-l chemi.
Legat de mucisori si eu ii scoteam cu aspiratorul si mi-a zis medicul sa nu mai fac asta, sa-i pun doar ser deoarece se creaza un cerc vicios si cu cat scoti cu atat se formeaza mai mult, plus ca i se usuca mucoasa...a zis mai tarziu bagam aspiratorul..5-6 luni.Eu ii mai scot cu un colt de servetel 'balaurii'.
Legat de varsat, al meu din fericire n-a varsat/vomat niciodata(atentie ca e diferenta la voma laptele e branzit, deja au actionat subst stomacale asupra lui, la varsat e lapte cu saliva, nedigerat)), cred ca se intampla datorita distantei mici intre alaptari..suprapunere lapte digerat cu lapte proaspat..incearca sa-i dai macar la 2 ore zic eu..
Eu mananc cam toate fructele: mere, portocale, pere, kiwi..bebe meu n-are nimic iar din legume : rosii, castraveti, ceapa, usturoi, salata...In schimb am uitat sa scot intr-o zi frunza de varza de la sarmale si l-a cam durut burta
![](bang.gif)
Eu zic sa incerci cate un fruct, mamanci cate un mar si vezi cum reactioneaza si asa treptat introduci ce accepta el..
ailed_dota spune:
oricum puitul tau e inca mic, nu are cum sa aiba program...
dar incearca sa chemi pediatra.. poate descopera motivul pt care nu doarme..
mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
mie 3 pediatri mi-au recomandat schema clasica. Eu mai fac si roraix si synfloryx in plus. Legat de chemat pediatrul acasa, la mine a venit de 3 ori si i-am dat cate 30-40 ron de fiecare data, asa ca eu zic sa indraznesti sa-l chemi. Legat de mucisori si eu ii scoteam cu aspiratorul si mi-a zis medicul sa nu mai fac asta, sa-i pun doar ser caci se creaza un cerc vicios si cu cat scoti cu atat se formeaza mai mult, plus ca i se usuca mucoasa...a zis mai tarziu bagam aspiratorul..5-6 luni.Eu ii mai scot cu un colt de servetel 'balaurii'. Legat de varsat, al meu din fericire n-a varsat/vomat niciodata(atentie ca e diferenta la voma laptele e branzit, deja au actionat subst stomacale asupra lui, la varsat e lapte cu saliva, nedigerat)), cred ca se intampla datorita distantei mici intre alaptari..suprapunere lapte digerat cu lapte proaspat..incearca sa-i dai macar la 2 ore zic eu.. ------------------------------------------------------------------------------------------ Mami fericita de ![]() Ana-Maria |
eu ii pun dupa baie sterimar si ii scot cu pompitza sau cu un betisor de urechi ce e la vedere
mami de fete frumoase
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ina.click spune:
citat din mesajul lui lalely07 Si legat de vaccinuri,pe care ati optat sa le faceti,cele de la stat sau cele cu plata??? Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
dar mai snt gratuite? eu stiam ca se platesc toate.
Eu voi face infarix hexa + prevenal acum la 2 luni. dupa ce scapam de otita
Cel mai frumos martisor: Alex
![](baietel.gif)
lalely07 spune:
Ailed si Dorinut...multumesc..
Mai astept si alte sfaturi,dar cred ca mamicile nu sunt pe faza la ora asta..
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota Neatza si de la noi ![]() Dodo a mea sta pe genunchii mei cu suzeta in gura ![]() Strumph am bagat saptamana asta dupa Pasti de toate... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simo, rabdare, continua cu regimul, ai ajuns la un prag la care stai o perioada... dar daca insisti treci de el si scazi super dupa ( crede-ma am slabit 20 de kg dupa fiecare sarcina dinainte) Lavi, sanatate multa pt bb! Ally, pup ! Gabi, poate o fi avut si ea o zi mai agitata! A mea inca n-are program , azi s-a trezit la 5( am vazut si eu serialul in reluare ![]() ![]() ![]() ![]() Fetele celelalte puup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase ![]() ![]() |
da, nici eu n-am seara laptic si urla si da afara sanul din gurita ca nu mai pica nici un strop macar..
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
asta e, daca era ea primul copil cred ca ma chinuiam asa cu ea si nu-i bagam ca a luat super bine in greutate zic eu si n-as avea motiov de lp..dar acum alta e situatia..
de ce mi-era frica n-am scapat
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
bine v-am gasit in noua casuta!
multumim mamicilor care s-au implicat in predarea stafetei si mutatul in casuta noua.
eu va citesc, dar inca greu cu scrisul
faptul ca sunt singura cu fata zi de zi ma solicita destul de mult, dar cand se uita la mine trece si oboseala si tot
la multi ani bebeilor sarbatoriti azi
va pup pe toate, ma duc sa pun pitica la ea in pat si sa fac ceva de mancare
o zi frumoasa va doresc!!!
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.