Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

raluca , te am intrebat si ieri , cu ce dr nasti la Municipal ?
Si dr cu care a nascut prietena ta , cine e ?
Sa stiu daca fug de el sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am vazut preturi la acelasi medic, la acelasi spital de la 200 euro la 500 euro, 700 euro. e posibil ca medicul sa ceara de la obraz in functie si de pacient, e posibil ca pacientul sa dea cat crede el sau cat il face pe el sa se simta bine dpdv psihic.
deci ce sa zic, nu va speriati pt ca aceste preturi nu sunt batute in cuie. imaginativa ca sunt muuulte femei care nu au acesti bani. alea ce fac? raman cu copilul in burta?
in general, din cate am observat, fiecare da dupa posibilitati.

...si totusi pe mine ma mira pretul rezervei. acest pret e oficial, asta e clar, nu e ca la medic, da fiec cat vrea/poate/are. 100 euro nu e cam mult? nu stiu cat e la alte spitale...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

La Polizu este 80 de euro pe noapte

17+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

raluca , te am intrebat si ieri , cu ce dr nasti la Municipal ?
Si dr cu care a nascut prietena ta , cine e ?
Sa stiu daca fug de el sau nu

Jade scuze ca nu am raspuns,nu am mai avut timp sa intru pe forum.
O sa nasc cu d-na doctor Moarcas Mirela,pentru consultatii merg la dansa la EUROMED dar de nascut o sa nasc cu ea la Municipal.

Sunt convinsa ca fiecare da cat doreste la doctor. Nu stiu daca suma pe care mi-a spuna colega e una reala sau doar o intentie, nu are gemeni.Din cauza asta tot intreb fetele care nasc in Bucresti la stat cam ce preturi se vehiculeaza pentru ca nu ma nici o idee.
In Ploiesti am refuzat sa nasc din motive personale desi poate preturile erau mai mici.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

bineinteles ralu ca fiecare da in functie de posibilitati
dar in mare , cam fiecare dr are stabilit un tarif neoficial
din ce stiu si eu , pe la municipal se vehiculeaza tarifele intre 1000 si 2000 ron pt cezariana

si eu am pe lista municipalul
merg la Badea (ea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

plec acusica spre casa si o sa ma opresc prin piata sa cumpar cele necesare pt o ciorba de vacuta. miam !

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu fac o supa de galusti si piure cu carnita de pui de tara fiarta si prajita.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Si eu ma indrept catre casutza ....
Va pe toate si sa aveti grija de voi!!!
Ce nu imi place vremea asta ... in loc sa vina VARA vine TOAMNA!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

athosik, dar a fost numai toamna.Oare noi o sa mai avem primavara?Sau vara?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Si eu fac o supa de galusti si piure cu carnita de pui de tara fiarta si prajita.

am ajuns deja acasa... si am pus si eu de o supica de galusti , cu pui de tara.. felul doi nu stiu ce sa fac.. as putea sa fac si eu un piure cu carnita...

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput