Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
seidana spune:
In pana mea... rezerva e cat camera la un hotel de 4 stele.. si la hotel nu platesi menajera cum platesti infirmierele...
Oricum mi-i se par preturi exorbitante.. desi imi vine sa xcred ca sunt mai mult povesti din popor.. adik eu sa ma laud zic ca am dat 1000 lei, alta zice 1500 , alta 2000..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
JadeJador spune:
seidana , crede ma , ca tarifele 1000-2000 ron nu s vorbe din popor si nici minciuni
asta e realitatea
bineinles ca depinde de rangul doctorului
vb de tarife la cezariana
racheel spune:
Eu sunt pe invers
mananc acum piure-ul cu carnita si apoi fac supa si o manans deseara ![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JadeJador seidana , crede ma , ca tarifele 1000-2000 ron nu s vorbe din popor si nici minciuni asta e realitatea bineinles ca depinde de rangul doctorului vb de tarife la cezariana |
Nu sunt de acord, nu, nu si nu

Daca lucreaza la stat ar trebui sa nu ne ia bani dupa ce le dam acum vor si 2000-3000 lei 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camady spune:
Fetelor ce bine de voi ca v-ati scurtat programul sau stati acasa.
Eu mi-as dori sa stau macar 2 sapt.Am stat la baiat aproape toata sarcina si usor nu mi-a fost.Plus 2 ani concediul...............dupa 3 ani de stat acasa parca eram picata in freza.
21+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JadeJador seidana , crede ma , ca tarifele 1000-2000 ron nu s vorbe din popor si nici minciuni asta e realitatea bineinles ca depinde de rangul doctorului vb de tarife la cezariana |
1000 hai si 2000 la o cezariana nu mi-i se par extrem de exagerate dar 3000-5000 ...
Eu creeam ca trebuie sa m apregatesccu vreo 3000 pt nastere pana o colega mi-a zis ca ea in febr a dat la dr ,cu renume, 600 lei, a nascut natural cu moasa si dr a ajuns numai u 5 min inainte de expulzie...
Oricum sa nu fie 600 sa fie pe acolo .. dar oricum ..
In tara asta am ajuns sa ni-i se para ciudat si jignitor cand doctorul refuza banii...
sanatoasa !
seidana spune:
Fac casuta proaspata ca si o zi de primavara da?
sanatoasa !
JadeJador spune:
dupa cum am zis , tarifele sunt in functie de dr
cand alegi un dr , il alegi si in functie de celebritate
asa ca daca nu ti permiti sa mergi la el , renunti din start
cauti altul mai putin celebru
nenascuta nu ramane nimeni , asta e clar
ca dai mult , ca dai putin , tot il scoate pe undeva
JadeJador spune:
3000 - 5000 intradevar este mai mult decat enorm
sincer , eu n am auzit pe nimeni sa dea atat