Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Salut, ma mai tineti minte? Eu am fost ocupata, acum caut gradinite pt pici.
Buburuza mea se zbate de zor, e incredibil ce forta are deja, se schimba burta. Ieri noapte mi-a tras una la ficat de am sarit din pat.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Bujo, bine ai revenit

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

BUna fetele!!!

Lali, Zubi felicitari pentru carucioare. Ma bucur ca mai avem inca un baietel ca fetele astea ne-au cam asaltat.

Seidana felicitari pentru vestile bune de la dr.

Camady barvo pentru examen.

Sper sa nu fi uitat pe nimeni, eu astazi bolesc acasa - am resuit si eu sa racesc si ma simt de parca ar fi dat ceva peste mine.

Ma ustura tare gatul, stiti ceva ce pot lua - pana acum am luat un oscilococcinum, o vitamina c si ceai.

Va

17+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ola , bujo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

voi mancati sarat? ca eu am o problema cu sarea... sau cel putin mananc mult mai sarat decat inainte de sarcina. nu stiu, imi vine sa imi pun o tona de sare in mancare.... o fi si de la greturile astea?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Posibil sa fie de la greturi, insa ai grija ca e periculoasa sarea in exces. Si asa suntem predispuse la retentie de apa.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Helenutza23 de sarat mananc la fel, in schimb as zi ca am o placere mai mare spre adrei iuti acum - ii mananc cu mare pofta dar nu ceva iesit din comun.
era o emisiune la TV intr-o zi unde zicea ca unele femei poftesc la lucruri neobisnuite precum gheta, pamantul, praful de caramida.... AOLEO ! :)

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Helenutza23 de sarat mananc la fel, in schimb as zi ca am o placere mai mare spre adrei iuti acum - ii mananc cu mare pofta dar nu ceva iesit din comun.
era o emisiune la TV intr-o zi unde zicea ca unele femei poftesc la lucruri neobisnuite precum gheta, pamantul, praful de caramida.... AOLEO ! :)

Lori 23+ fericita cu Mara

Mama mea manca var de pe pereti cand era gravida cu mine.

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Helenutza23

voi mancati sarat? ca eu am o problema cu sarea... sau cel putin mananc mult mai sarat decat inainte de sarcina. nu stiu, imi vine sa imi pun o tona de sare in mancare.... o fi si de la greturile astea?

19+

feb2007

eu mananc suupeer sarat
si greturi n am si n am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Athosik .. cred ca pana la urma nu se poate zice cezariana e mai buna ca natural sau invers..
De ex eu as putea sa nasc in 3 ore sa fie totul pe banda rulanta, tu sa nasti in 24 h dureri, taietura.. deci nici nasterea nu e la fel fie e naturala sau cezariana..
La cezariana iar depinde de fiecare organism cum isi revine, eu dupa operatie de chistectomie am reusit sa stau in fund dupa 3 zile si sa ma ridic dupa 4, alte femei se ridicau a doua zi...
Pana la urma, eu cred ca optiunea tine de fiecare dintre noi, indiferent de cazurile auzite sau citite... inca nu stiu ce sa fac nici eu as vrea cezariana, dar apoi ma gandesc daca nasc in 4 ore fara fire pai nu mi-a parea rau?

Raluca050 5000????? la stat???????? la noi rezerva de 100 lei pe zi , la dr am inteles ca se da 500 -1000 in functrie de nastere, moasa sau anestesit vreo 200 si asistenttele fiecare cum considera..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Nu stiu sumele exacte, asa mi-a comunicat o colega care va naste peste o luna la Municipal in Bucuresti. La doctor da 3000 RON, cezariana, rezerva costa 100 Euro/zi si ce se mai da la asiatente , neonatolog, ......
Si mie mi s-a parut cam mult pentru un spital de stat din aceasta cauza v-am intrebat pe voi cat dati.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Cred ca este exagerat pentru un spital de stat.Si 3000 lei la doctor pentru cezariana???Are gemeni?Probleme ceva?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput