Strugurasi de Sept-Oct 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Eu am multe pagini..vreo doua cu masuratori, pe care oricum nu le inteelg, cat am stat sa gasesc cati cm are acum bebe da rnu mi-am dat seama,ca nu sunt masuratorile alea care sunt la noi pe pagina, la inceput...asa,si alte doua pagini cu niste grafice????habar nu am..

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

si mie imi da grafice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Alea sunt grafice de crestere. Daca va uitati, e un punctulet, si trebuie sa fie o linie continua - media, si doua linii intrerupte - alea sunt limitele. Daca punctul e intre cele doua linii punctate, e normal, daca e inafara lor, ceva nu e ok.

17+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Wow aici zboara cu pasarici cuculeti sau pase cum le numiti voi! Felicitari fetelor! Sa ne tina shalele sa platim sutele de pampersi ce vor uda respectivii

may gargara cu apa cu sare, tine esarfa la gat tot timpul vreo 3-4 zile. La mine mai ajuta si spalaturile cu Listerine.

Cu greturile, nici mie nu mi-au trecut de tot, dar sunt muuult mai suportabile. Cand e mai nasol e NOAPTEA! abia astept sa adorm...ceva de groaza...ma mai trezeste Dani noaptea la 4 si simt cum urca

A-pro-pos...voi aveti insomnii?? ca eu is disperata; daca cumva ma culc inainte de 11, ma trezesc pe la 4 si nu mai dorm pana la 5.30. Ma invart de pe-o parte pe alta, ma foiesc mai mult de-o ora pana sa pot adormii la loc. La Dani am patit, dar doar primele saptamani de sarcina...(Cu Dani am lucrat pana in sapt 37, si picam seara franta de oboseala, nu ma mai trezeam pt nimic in lume...acu fac pisu la 11, apoi la 5 dimineata, apoi la 8 dimineata...si mult, de unde palaria mea atata likid?)

Si am descoperit ca-mi place la nebunie Aquarius de lamaie. Stiti careva daca are vreo contraindicatie in sarcina?

Cred ca raman ultima in aflarea sexului

15+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor eu candidez la postul de prapastioasa grupului, dar nu stiu ce sa fac sunt ingrijorata....... de cateva zile o simt f f f putin pe bebelina. la modul ca o simteam si dimineata si seara si miscari puternice nu joaca. si acum abia de o simt seara putin putin. am acasa mini-doppler si i se aude inimioara insa nu stiu... e normal?! de vineri incoace misca f putin... :(

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Jade, pai..inca nu am ajuns, dar nu din cauza mea, ci doctorul a fost plecat, orcium,mi-au iesit alea doua cu anticorpii..adik nu mai sunt asa d eingrijorata, sapt asta tre sa ajung si acolo sa vedem..de ex, unul dintree anticorpi,inseamna ca exista 1% sanse ca bebe sa iasa cu nu situ ce la inima...dar daca a iesit inima bine?la eco? nu?

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor eu candidez la postul de prapastioasa grupului, dar nu stiu ce sa fac sunt ingrijorata....... de cateva zile o simt f f f putin pe bebelina. la modul ca o simteam si dimineata si seara si miscari puternice nu joaca. si acum abia de o simt seara putin putin. am acasa mini-doppler si i se aude inimioara insa nu stiu... e normal?! de vineri incoace misca f putin... :(

Lori 23+ fericita cu Mara

si al meu copil la fel e
de vreo cateva zile mi a scos peri albi
tre sa fiu super concentrata ca sa l simt , asa de usor misca
sper sa fie el ce simt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Jade, pai..inca nu am ajuns, dar nu din cauza mea, ci doctorul a fost plecat, orcium,mi-au iesit alea doua cu anticorpii..adik nu mai sunt asa d eingrijorata, sapt asta tre sa ajung si acolo sa vedem..de ex, unul dintree anticorpi,inseamna ca exista 1% sanse ca bebe sa iasa cu nu situ ce la inima...dar daca a iesit inima bine?la eco? nu?

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

stai linistita zubi , ca e totul bine
eu te am intrebat din curiozitate daca ai fost , nu ca ar fi o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

In legatura cu miscarile bebelusilor , doctorita mea zicea asa : pana pe la 24-26 de saptamani e normal sa mai fie zile in care poti sa nu simti deloc miscarile copilului sau zile in care sa le simti mai vag . E normal. Dupa 24-26 de saptamani trebuie sa fim atente ca in fiecare zi sa miste bebelusul. Si eu ma sperii cateodata daca nu loveste cum stiu eu ca poate dar imi aduc aminte de ce mi-a zis medicul si ma linistesc.

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salut, ma mai tineti minte? Eu am fost ocupata, acum caut gradinite pt pici.
Buburuza mea se zbate de zor, e incredibil ce forta are deja, se schimba burta. Ieri noapte mi-a tras una la ficat de am sarit din pat.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna ziua gravidutelor prima data am scris dimineata si acum am vazut cat este ceasulCe mult am

lore, fara griji ca si a mea inceput de cateva zile sa bata rar

Camady, felicitari mamica

mioara felicitari pentru putza

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput