Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta fetele Sarah nu a trecut prin ce am trecut noi, ea nu stie ce inseamna sa astepti ani de zile sa ramai gravi, cat stres, cati bani cheltuiti, cata tristete |
nici nu ii doresc sa treaca vreodata ca atunci nu te mai bucura nicio casa de pe lumea asta.
Nu vreau sa se supere pe mine,nu o judec,pentru ca stiu ca ptr ea sa nu aiba bani la varsta ei este ingrozitor insa cred ca nu isi dorea f tare un bb ci doar se rasfata

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui draguta buna luci ![]() in zilele cu albus am facut si teste, negative iar graficul nu mi-a confirmat ovulatia, niste temoeraturi aiurea |
Da dar ai avut albus , asa ca sanse sunt

Nu te descuraja

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
gabyv spune:
Buna fetele 
M-am intors de la tortura ![]()
ufff
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ancadragoman spune:
Cum a fost?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui draguta Moni dar nu mi-a confirmat nici graficul,nici testele, ce sa mai cred, albusul s-a dus demult, off asa ce ma bucuram ca ovulez... |
ADICA N-A CRESCUT TEMPERATURA?
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui draguta fetele Sarah nu a trecut prin ce am trecut noi, ea nu stie ce inseamna sa astepti ani de zile sa ramai gravi, cat stres, cati bani cheltuiti, cata tristete |
Sunt de acord
tocmai pentru asta trebuie sa o iertam
e si foarte tinerica
gabyv spune:
A fost foarte aiurea, m-a durut, si nu imi intra catenerul(sau cum naiba se cheama batul ala care il baga) si a trebuit sa-mi faca o taietura in col. El mi-a zis ca poate fi si asta, ca era prea mica gaura si de asta nu intra mai nimic inautru.
Am luat 2 nospa inainte cu jumatate de ora si dupa a vrut sa-mi dea valium, dar nu l-am luat, ca nu ma doare prea tare. Mi-a mai dat augmentin pt 3 zile ca sa nu fac infectie.
Si a zic ca pot chiar din seara asta sa ne apucam 
Diagnosticul lui e asa: uter antevers si lateralo_deviat sper dreapta.
sper ca am tradus bine. In rest opacitatea si permabilitatea trompelor sadisfacatoare.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

sau