Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 4
lucianamoga spune:
In alta ordine de idei , Sarah sa dea Dumnezeu sa fie cum vrei tu , ca primul test de sarcina care il vei face sa fie pozitiv , dar daca erai un pic atenta la tot ce povestim noi pe aici ...
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
draguta spune:
buna fetele
eu sunt ziua 14 si nici urma de ovulatie, albusul din zilele 8,9,10,11 m-a dus in eroare
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta buna fetele eu sunt ziua 14 si nici urma de ovulatie, albusul din zilele 8,9,10,11 m-a dus in eroare ![]() |
Buna draguta
Nu se poate sa fi ovulat in una din zilele cu albus?
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
draguta spune:
buna luci
in zilele cu albus am facut si teste, negative iar graficul nu mi-a confirmat ovulatia, niste temoeraturi aiurea
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianamoga
Buna draguta Nu se poate sa fi ovulat in una din zilele cu albus? Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
SI EU ZIC CA A OVULAT
draguta spune:
Moni dar nu mi-a confirmat nici graficul,nici testele, ce sa mai cred, albusul s-a dus demult, off asa ce ma bucuram ca ovulez...
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Mie mi s-a parut ca ea a cam exagerat cu dramatismul situatiei ,eu una nu vad motiv sa renunte la bb si la nunta(eu una nu as fii facut asta)...pare mai mult un moft de copil alintat tinand cont ca alti fac credit sa poata face un copil. ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Foarte bine zis anca, pe mine sincer m-a deranjat ca doar eu intru aici sa imi zic problemele de ce nu pot avea copii si sa imbunatatesc ceva daca se poate nu sa astept, sa iau anticonceptionale si sa intru la aspirante optimiste sa zic ca imi doresc enorm un copil dar totusi iau anti ca nu am bani pentru a creste un copil dar am bani de casa si tratament pentru soacra, sa nu se inteleaga ca sunt invidioasa ca doar sunt banii si viata ei, poate de multe ori as vrea sa ma duc sa fac analize si nu am bani sau sa imi iau medicamente dar nu renunt la
. Am spus ce gandesc fara sa ma ascund dupa deget, daca vreti sa ma criticati nu imi pasa ca eu oricum nu am voie sa ma stresez si mi-am propus sa nu ma mai doara nimic din ce nu imi convine.
draguta spune:
fetele Sarah nu a trecut prin ce am trecut noi, ea nu stie ce inseamna sa astepti ani de zile sa ramai gravi, cat stres, cati bani cheltuiti, cata tristete
Mihaelafalt spune:
Am terminat de aranjat masa acum astept musafirii, lore ce faci ati reusit sa faceti rost de bani pentru masina?
Eu azi noapte am visat ca aveam in mana 2 teste pozitive, un copil frumos in brate de vreun an, si in burtica unul cand am vazut testele pozitive a inceput sa ma bata cu piciorusele, am o imaginatie, nu am dormit toata noapte si dimineata m-am dus pe furis la baie si am facut testul cand sotul dormea ca vroiam sa il trezesc eu cu o veste buna dar cand s-a trezit m-a gasit un pic suparata si si-a dat seama ca e negativ, oricum inca sper ca nu au trecut 14 zile de la ovulatie, azi i-am zis ca ii dau lui testele sa mi le ascunda si sa imi dea unul pe miercuri ca sa nu ma mai dezamagesc.

Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui draguta fetele Sarah nu a trecut prin ce am trecut noi, ea nu stie ce inseamna sa astepti ani de zile sa ramai gravi, cat stres, cati bani cheltuiti, cata tristete |
Da draguta sa ii dea DD nici sa nu treaca, dar eu credeam ca chiar s-a intamplat ceva grav, un deces, o boala ceva.

de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)