Aspirante optimiste >20 ani (678)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Neata fetelor!
Miha si Matzaila pana nu apar uratii mai e o sansa!poate ati ovulat mai tarziu..
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Am vazut rosu de dimineata la 4.30 cand mi-a ajuns sotul acasa dupa un chef cu colegii.

Aaaaaaaaoleuuu

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor, ajutati-ma si pe mine, va rooooogg

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!
vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu am o stare de bucurie profunda dar nu stiu de ce. Zici ca mi-au iesit trei liniute nu una.
O sa fim mamici fetelor, abia astept sa avem burticile mari.

L-am lasat in pace pe sot. Se duce maxim de doua ori pe an cu colegii si acum au avut ceva de sarbatorit. M-am enervat insa ca am adormit pe canapea asteptandu-l si el a venit fresh ca o floare iar pe mine ma dureau toate cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Elenusht, o sa vezi, o sa apara bebe cand te astepti mai putin.
Vin concediile acum, relaxativa si jap-jap si vinuc si reluati din nou miscarea si pana la sfarsitul verii o sa fim mai toate la odisee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetelor!
care-i treaba?

eu m-am intors de la o intalnire si beau cafea....rece ca s-a racit

buna si asa

Mergi la inceput

Fetelor,
in ce o priveste pe Sarah....

fiecare si le stie pe ale lui...
nu judecati...

deciziile se iau in functie de aspecte diverse, de factori ce influenteaza mult situatiile respective....

fiecare actioneaza dupa cum considera ca e mai bine

sincer, daca cineva din familie ar avea probleme...si oricum am intrat in bani....nu as ezita sa ajut

copil poti face si fara nunta

si oricum...fiecare incearca sa faca un copil atunci cand se simte confortabil, in siguranta, fiecare isi cunoaste propriul sistem de a se simti in siguranta si pregatit

si....precum ati vazut, in viata nu faci numai cum vrei si cand vrei....trebuie sa mai faci si compromisuri

sustin toate astea asa cum sustin (dar nu aprob actul) ca nu poti judeca niciodata un sinucigaj necunoscandu-i trairile interioare, gradul de disperare la care a ajuns, lipsa de ajutor de care avea nevoie si nu a stiu sa il ceara, minutul negru si picatura care a umplut paharul.....

repet nu aprob dar nici nu judec

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Sarah sa sti ca te inteleg perfect eu cind am venit in franta dupa nunta am venit cu o valiza sti vorba aia "ce-i pe mine si-n dulap doamne fereste de-un foc" ,am reusit sa ne facem de toate si ii multumesc la DD pentru asta ,dupa ce am avut de toate mam lasat de lucru si am incept muncile iata ca au trecut 2 ani si nimic;da eu sper sa vinaaaaaaaaaaaaaa oricum nu sint chiar asa batrana 28 de ani ;tu ai abia 21 de anisori mamaaaaa esti tanara
noi iti putem spune experientele noastre dar decizia tu o iei eu zic sa faci ce e mai bine pentru tine si incearca sa nu te lasi influentata de socri iti vreau binele ca sint parinti dar cum ti-l vrei tu nu ti-l vrea nimeni ;
poate puteti face macar starea civila;eu nu stiu daca aveam curajul sa investesc atitia bani fara sa fiu casatorita
te ai grija de tine

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

exact!
e tanara si are timp

asa de sfaturi suntem cu totii buni ca asa e omul
si mie si voua ne e tuturor mult mai usor sa dam sfaturi dar...ajunsi in situatii similare putem constata ca nu e atat de usor sa alegi pur si simplu sa faci celalalt lucru....

so, 21 ani!
fa ce stii tu ca e mai bine pentru voi toti, chiar daca acum faci un compromis

fa in asa fel incat mai tarziu sa nu iti para rau ca nu ai ales cealalta varianta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mie mi s-a parut ca ea a cam exagerat cu dramatismul situatiei ,eu una nu vad motiv sa renunte la bb si la nunta(eu una nu as fii facut asta)...pare mai mult un moft de copil alintat tinand cont ca alti fac credit sa poata face un copil.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Mie mi s-a parut ca ea a cam exagerat cu dramatismul situatiei ,eu una nu vad motiv sa renunte la bb si la nunta(eu una nu as fii facut asta)...pare mai mult un moft de copil alintat tinand cont ca alti fac credit sa poata face un copil.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Iti sustin parerea
Eu sincer dupa ce ne-a anuntat vestea "cea rea"(pentru ca reusi sa faci o casa in zilele noastre chiar nu o vad ca o veste rea) chiar ma gandeam ca are un motiv sa renunte la nunta si la bebe.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput