Aspirante optimiste >20 ani (678)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

A fost foarte aiurea, m-a durut, si nu imi intra catenerul(sau cum naiba se cheama batul ala care il baga) si a trebuit sa-mi faca o taietura in col. El mi-a zis ca poate fi si asta, ca era prea mica gaura si de asta nu intra mai nimic inautru.
Am luat 2 nospa inainte cu jumatate de ora si dupa a vrut sa-mi dea valium, dar nu l-am luat, ca nu ma doare prea tare. Mi-a mai dat augmentin pt 3 zile ca sa nu fac infectie.
Si a zic ca pot chiar din seara asta sa ne apucam
Diagnosticul lui e asa: uter antevers si lateralo_deviat sper dreapta. sper ca am tradus bine. In rest opacitatea si permabilitatea trompelor sadisfacatoare.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

bravo Gaby, bine c-ai scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Draguta cred ca ar trebui sa mai prestati pana prin ziua 25 macar, poate o sa ovulezi mai tarziu, eu luna trecuta am avut de 3 ori albus de ou si nu am ovulat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

moni ziua 11-36.2, 12-36.5,13-36.9,14-36.4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor dar aveti idee...la spital de stat oare cat o sa ma coste HSg?
ca urmeaza sa il fac si eu...
cine a mai facut? la giulesti voi merge ca acolo e doctorita mea

Mergi la inceput

multumesc, fetelor
acum sa vad ce zice medicul de pozitia uterului si daca e normal sa fie asa. A mai auzit careva dintre voi asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

buna!

nu,dragele mele,nici nu ma rasfat,nici nu pun la indoiala situatiile voastre,suferinta voastra dar simplu fapt ca am crescut intr-o familie cu 4 copii,fara tata,o casa de 2 camere doar,concubinul mamei care tragea serios la masea,si mama deseori pe lange el,noi in situatia de a se descurca singuri pentru a ne pregati ceva de mancare,eu fiind cea mai mare si cu toti ceilalti in spate mereu,toate astea m-au facut sa ma responsabilizez si sa muncesc ca intai sa ii ofer copilului meu ceva mai bun decat am avut eu!
in ceea ce priveste banii,am trimis in romania pentru a ne termina casa soacra mea asa macar avem unde sa tragem daca aici situatia se strica!ce e atat de gresit in asta?apoi mie imi place sa ajut!daca soacra-mea e bolnava de inima si ne-a cerut niste bani pentru niste analize pentru care ei nu ii ajungeau banii,unde am gresit ca i-am dat?
stau de aseara si ma sochez vazand ca femei in toata firea critica o fapta buna si o alta plina de responsabilitate!iar noi nu suntem genul sa facem credite la banci pentru a face un copil!!!
va rog sa ma scuzati daca am intrecut masura dar nici mie nu imi place "sa ma ascund dupa deget"!!!

monique77am vazut ca ai inteles perfect situatia si tin sa iti multumesc pentru incurajari si cuvintele spuse!te

Mergi la inceput

aaa si stiti cat m-a costat? 34 eur si asta era taxa pt privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

gaby nu stiu ce sa zic, acum doua luni la mine era uter normal, luna trecuta mi-a zis ca e in pozitie intermediara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

fetelor dar aveti idee...la spital de stat oare cat o sa ma coste HSg?
ca urmeaza sa il fac si eu...
cine a mai facut? la giulesti voi merge ca acolo e doctorita mea

cu trimitere nu te costa nimic,doar spaga la dr si la radiolog

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

moni ziua 11-36.2, 12-36.5,13-36.9,14-36.4

ai ovulat in z13,eu asa spun

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput