Ianuarie - Februarie 2011(31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

roxx - am fugit repede sa vad cati ani. esti cu 5 ani mai mica decat mine, merge bb2 la tine(parerea mea). eu nu cred ca ma mai incumet.(cand mai muncesc??)
Tunde esti o curajoasa!
ai luat berica?

Mergi la inceput

tunde - iar similar Si eu fac cateodata yoga cu al meu, ma sui peste el, etc....
bebeii nostrii cam seamana. oare o fi pt ca-s mamicile in aceeasi zodie?? (leu)
daaa. mai nou nu se mai multumeste sa maraie, a inceput cu acutele! dar asa de inalte de-mi tiuie urechile. iar el doar isi misca limbuta aia prin gurita, de-i dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

FOX;da...mi-am bagat capul in frigider dar nici urma de berea avut grija tati de asta inainte sa plece.

Yoga la bebe..facem la greu.
Si in seara asta plangea de nu mai putea..i-am dat toate alifiile pt colici..i-am dat tzatza stanga..nuu vroia..suzeta cat nu s-a topit in gura la cum sugea la ea..
Dupa 5 minute dau tzatza dreapta...si suge la maxim!..era rupta de foame(ma-sa ii facea gimnastica sa dea partzuri)..greu te mai intelegi cu Ei

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

daaa. si pe mine ma baga in ceata! acu respinge tzatza, molfaie biberon iar peste 5 min urla ... de foame
te invit eu la o bere
Am mai pus si eu vreo 3 poze (parada modei )
Dulce Sonia ta.
Vas frumusei tare copilutii tai. )))
shines - chiar ca-i altau Edu. Si ce par are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ce colectie de palarii,bascute are Kristian!..dulce tare

Vas;am vazut si Eu puiutii tai..super scumpi.Poate nu erai logata de nu s-a deschis poza cu Sonia.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

madalina petrecere frumoasa maine, asteptam pozeeeee
tunde am citit si eu pe prospect ca ultima s-ar lua la 18 maxim, dar eu am luat-o pe ultima de obicei pe la 21-22.bine...eu ma culc de regula pe la 1-2. pe bebe nu l-a afectat cu nimic pana acum.
sunteti tari mai leoaicelor cu povestirile voastre despre alaptat...marile yoghine ale forumului
foxy mi-a placut parada modei a lu' Kristian...e tare rau cum sta el in poza aia cu mana...zici ca e un rapper...yo man !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deci Edu seamana cu mine ?
pana luna trecuta asa zicea toata lumea..acu zic ca seamana cu tati.

dupa ce toata sapt am mancat spanac si rabdari prajite..acu bag chocolaffa de la milka.
apropo...e cu biscuite si jeleu de zmeura,daca vreti sa incercati..e demential.
asa va fi si fundu meu,demential de mare

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

multumesc fetele
mana aia era asa pt ca isi cam pierdea echilibrul, raperul lu' mama! )))(probabil din cauza bascutei)
dragelor, eu ma preduc la culcus pt ca acus canta cocoselul
Va pupacesc, noapte buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Deci Edu seamana cu mine ?
pana luna trecuta asa zicea toata lumea..acu zic ca seamana cu tati.

dupa ce toata sapt am mancat spanac si rabdari prajite..acu bag chocolaffa de la milka.
apropo...e cu biscuite si jeleu de zmeura,daca vreti sa incercati..e demential.
asa va fi si fundu meu,demential de mare

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

mmmmmmmmmm tu cu ispitele tale...am niste pofte nebuneeee.si doar am zis sa ma abtin si eu de la dulce si prajeli macar pana la nunta.astazi am bagat abdomene si la o ora dupa am bagat juma' de cozonac.ce vrei, daca mi-era pofta ! barbate'miu cica sa am si eu grija putin de silueta mea , sa nu ma las acum ca am copil si ma marit ! la care eu : " da' tu vrei sa pierd laptele mai?!" am terminat si cozonacul, nu mai am nimic dulce in casa si nici nu mai cumpar ca saptamana viitoare merg sa imi stramteze rochia si vreau sa mai aiba ce stramta .

Mergi la inceput

Si de la noi poze recente !

Mergi la inceput