Ianuarie - Februarie 2011(31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

buna dimineata! haideti la o cafea aburinda, sa ne trezim
LA multe lunite fericite, bebe Tudor de Ariana!
Unde o stergeti de 1 Mai? Sau ploua pe acasa?
O duminca placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!

multumim de cafea Foxy sa ai o zi frumoasa!

eu urasc faza cu gratarele,micii..berea de 1 Mai,la fel si plecatul la mare pentru o zi in aglomeratia aia.
azi avem zi de ceva cumparaturi,apoi avem stabilita o vizita.
deocamdata e soare afara, dar mai tarziu au anuntat ploi. sper sa nu.

sa aveti o zi de 1 Mai asa cum va doriti!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Neata!
Am admirat poze cu bebei frumosi

Eu vreau (ca de obicei) sa va cer parerea. Sa va prezint situatiunea: bebele meu de fel, nu suge la san (ca nu vrea muschiu lui) si eu sunt mulgatoare de soi Ieri la una din mese, l-a apucat foamea si a inceput sa urle pana la sufocare, cum pregatirea biberonului dureaza o vreme, l-am pus la san ca sa nu mai planga si surpriza, a supt bine bine, dar doar dintr-un san. La urmatoarea masa, am repetat figura, si a mers iar! Azi noapte i-am dat numai san doar ca problema mea e urmatoarea: el si-a facut de curand program de noapte cu treziri la 4 ore, acum eu cu sanul il stric, pt ca la 2 ore cere iar.. mi-e mila de el, dar sunt constienta ca daca nu reusesc sa-l fac sa suga la san in curand ori o sa scada productia, ori o sa ma satur eu de muls (deja sunt la limita) si o sa incetez.. Eu cand ma mulg, golesc ambii sani, si strang cam 120-140ml, el accepta doar un san si deci papa cam jumatate, sau este oare posibil sa traga mai mult el decat eu cu pompa? Oare de ce imi refuza al doilea san, ca e clar ca nu e satul??

Ma dor sfarcurile ca in prima saptamana, dar am impresia ca suntem pe drumul cel bun..

O zi buna, sper sa reusesc sa dor un pic acum ca-s frantaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi!
Bine v-am gasit in cea mai frumoasa luna a anului!bine ai venit peste noi draga luna Mai!

Foxy;multumim de cafea

Am tusit toata noaptea ca magarultusa seaca.

Carmen;ma uit acusi la pozele voastre.

Luiza' 100% suge mai mult din tzitzi de cat poti mulge tu!..Eu am incercat cu cantarul..de unde mulg Eu 50 Ea suge 100.Pune-l des la san..sporeste lactatia si veti fi mai fericiti amandoi papand numai san!..nu te mai chinui cu mulsul..iti va fi mai usor in sfarsit.
Aceeasi problema am avut Eu saptamana trecuta..am scris si la fete ca nu cred ca se satura..dar de ce nu vrea si tzatza cealalta?asta-i intrebarea

Cum zice si Simo 1Mai muncitoresc cu gratare si mici nici mie nu-mi place..mai bine m-as duce pe o poienita din padure sa mananc slana,ceapa rosie si branza

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

la multe lunite bb TUDOR!

Carmen;bebe ANDREI e fix ca tine..mumos mumos

Fifi e in patut..discuta cu iepurasii..dar ma strigaai!aiiii!aii aii!si acum aaaiiiii! am fugit!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fete dragi.
Copilul meu iar se cearta cu sanul stang, din cel drept suge in disperare. Tunde poate si buba ta face fite de astea si nu-i place un san.
Foxy, carmen dulci rau puiutii vostri.
Foxy multam de cafeluta.
Laura felicitari pt reusita. Eu cred ca refuza si al 2-lea san deoarece e obosit. Munceste mai mult cand suge la san. Si al meu mananca des, cam din 2 in 2 ore ziua si la 3-4 ore noaptea.

LA MULTI ANI!!!!
Tudor
sa cresti mare si voinic.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
merci de cafeluta
La multe lunite Tudor!
Laura Luiza, felicitari! si eu zic la fel..daca bb nu mai vrea inseamna ca s a saturat
data urmatoare da i din celalalt san, cu un cantar ai putea sa faci proba
Eva a fost agitata zi noapte, nush dc,
e o vreme super naspa, innorat si frig
Madalina distracie placuta
va pup, o duminica frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata
La multe lunite bebe Tudor
Eu de 1 mai plec cu nasa si cu bebe la cumparaturi, trebuie sa imi iau lejerie intima pt ziua nuntii...de fapt pt noaptea nuntii.trebuie sa gasesc un sutien ca lumea sa imi sustina ugerele.
multumim pt complimente !
tunde zici ca seamana cu mine , eh ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la noi

ai mei nu mai vor LM
razvi mai deloc iar Robi mai rarut
deci m am chinuit degeaba, dar macar stiu ca am facut tot ce se putea
asta e
in comparatie cu Vlad care nu a mancat de la san decat fff putin, ei au mancat destul

1 mai.....nik special
stam acasa, spre 3 poate iesim ca ieri in IOR
nu ma dau dupa gratare, bere si aglomeratie
nu mi place

in rest...........nik nou

pupi la bebei frumosi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Salutare de 1 Mai...muncitoresc!

Nici eu cu gratarele si micii...cu iarba verde, da, dar fara afumaturi..
La bt e soare deocamdata, vom vedea mai tarziu. Migdaluta doarme asa ca iestul il lasam mai pe dupa-amiaza.

Bine ai revenit, bebelule!

Tunde, deci ii mai dai suculet la fata...am vazut ca si pireuas i-ai pus pe limba. Mi-a zis si maica-mea sa-i mai dau asa si eu i-am taiat-o scurt...dar i-am dat intr-o zi o lingurita de suc de morcov, i-a placut dar parca mi s-a parut ca nu i-a priit, dar probabil ca mi s-a parut ca tot mi-era frica sa nu-i dauneze...A mea face scaun zilnic si moale si maica-mea zice sa-i pun lapticul cu putina faina de orez.Inca nu am facut...ma mai gandesc. Am mai citit pe net si zice ca nu strica, dar parca as mai astepta pana la 3 luni...

Raportez si eu primul plans cu sughituri si oftaturi si lacrami pana-n barba. E oribil! Ce m-am speriat! Daca nu stiam de la voi ca se poate asa ceva cred ca innebuneam. Nu a tinut decat un sfert de ora dar a fost de ajuns. Eram la socri si iesim pana jos la magazin iar pe ea am lasat-o cu ei. Dupa 5 min m-au sunat sa vin ca plange. Cand am ajuns, soacra-mea era in bucatarie si socru-meu incerca sa linisteasca fata...Fain, nu? Sa ai baza!

Prin cele 8-9 fete cu botezul pe 7 sunt si eu! Abia astept ca-mi sta pe creier. Ma bucur ca va fi cu un pas mai aproape de DD si ca vine frate-meu, dar altfel e o corvoada ptr mine...neamuri, masa, servire, discutii, sfaaatuuuriii...bleahhh... De-ar trece odata sa scap! Totul va fi acasa, maica-mea nu vine...mda...

Oho, Simo, dar Edu e leit maica-sa, cum poti sa te indoiesti?? Rupta bucatica!

A! multumesc de raspunsuri. M-am linistit...

Gata. S-a trezit migdalutza!
O zi mumoasa!!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput