Ianuarie - Februarie 2011(31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui missmj

tunde al meu e tare fericit in carucior, doarme cel mai bine. la noi nu sunt inca strazile facute, e mai mult pietris d'ala...si adora sa fie zgaltait...adoarme imediat. in parc e mai greu sa il adorm ca sunt aleile line.
nush ce sa zic...daca tu esti nasa celei mici,automat si fifi a ta e nasa ei...cum mai poate ea sa fie fina finei ? ma facui inteleasa?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

deloc

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

stiam eu
ok, pe scurt...nu cred ca poti

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen ai zis ff bn

voi stiti ca zilele astea se va deschide odiseea ian-feb 2012???

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello fetele. Am intrat repede sa va salut.Maine e botezul. Am emotii mari. Sunt manichiurizata, pedichiurizata, tunsa, coafata - sper sa ma tina pana maine. Sunt franta de oboseala si cand ma gandesc ca trebuie sa calc hainele pt maine imi vine sa plang. Piciu mi-a tras o portie incredibila de plans afara. Nu a mai facut asa niciodata. Nu reuseam sa il linistesc nicicum in carut urla de se uita tot parcul, in brate urla mai incet, se uita doar juma de parc. Il durea burtica ca a tras o ragaitura plina cu lapte de m-a umplut toata de sus pana jos. Noroc ca imi dadusem geaca jos. L-am sunat pe ta-su sa vina sa ne ia din parc ca nu puteam cu bebe urlacios si care se contorsiiona in brate sa imping si carutul. Ceea ce a fost si mai frustrant a fost faptul ca in secunda in care l-a luat ta-su de la mine din brate a adormit. Asta e, bine ca i-a trecut. Acum l-am culcat ( mai devreme ca de obicei) ca sa mai fac si eu ultimele pregatiri si sa ma culc ca nu mai pot!!! Va pupicesc si ne 'auzim' dupa ziua de maine.
Noapte buna!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Madalina,distractie placuta maine,bebele sa fie cumintel..sa iasa cum v-ati dorit voi. sunt convinsa ca va fi minunat

mai..eu stiu cazuri din astea cand si-au botezat copii unii la altii,am doua perechi de prieteni care au facut asta,chiar si la al treilea copil..de asta am zis ca poate acu nu stiu daca i-a intrebat careva care cum s-au botezat.
acu cand ziceti voi..are sens..cu fina finului lu finuta..mda

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

acu cand ziceti voi..are sens..cu fina finului lu finuta..mda

..asta cum se traduce pe romaneste?

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Am fost doua ore la plimbare..
Copiii vostri mai stau cuminti in carucior?.Sonia doarme ce doarme si dupa aceea da-i la plans nu-i place deloc..
Cat tine suzeta in gura..nu prea mult- .e liniste..in rest zbiara..

Tunde

[;-)))] noup! astazi chiar de aia m-a enervat! poate il deranja vantul, stiu eu, pt ca atunci cand i-am inchis de tot cutiuta, a tacut.
si voi ati mai vazut bebelusi calarind carutul pe burta? daca nu, va pun eu poze . ( macar asa era multumit)Eu car si hamul cu mine si cand se satura de carut il car in ham. uite asa. .... Bebelusi zbanghii )))
Mada - botez frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, sa iasa totul super maine! Asteptam impresii si pozici!

VAS, m-am indragostit de copiii tai! Sunt superbi! Clar vrem si noi bebe 2:)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Carmnen;iei si seara spirulina?Eu as lua dar cred ca o agita pe buba..scrie p prospect sa fie luat inainte de ora 18..mai bine bag o bere aci singurica?cu paracetamol bineinteles

Tunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Tunde - ghici ce fac eu?? bag o berica cu putin alcool. (2,8) S-a terminat ceaiul azi, ce sa fac si spirulina vine sapt viitoare...

Mergi la inceput

Foxy;baietelul la o prietena de a mea ,sta pe burta in carucior...Mari dictatori bebii astia..cateodata ma gandesc in timp ce alaptez si ea are fitze in capdaca m-ar vedea cineva in ce pozitie stau..numai ca sa manance...nici nu-i bine de pomenit..e sport extrem

Mada;poate ai transmis niste oboseala si emotii la pici+avea si niste colici..bine ca i-a trecut.Sa aveti botez frumos frumos..chef la maxim..bebe cuminte..etc

Tunde

Mergi la inceput