Ianuarie - Februarie 2011(31)
Raspunsuri - Pagina 12
Shines spune:
Buna fetele!
Carmen,noi mergem de fiecare data www.casatolstoi.ro/cazare-pensiune-bran-casa-tolstoi.php" target="_blank">aici.
pensiunea este super,camerele,preturile,peisajul este minunat...dimineata iti pregatesc ei ce mic-dejun vrei iar in cursul zilei ai la dispozitie bucataria sa pregatesti papa.
in curte ai gratar.
administratorul sta pe acolo in caz ca ai nevoie de ceva,seara iti da cheia si pleaca,este fff de treaba,poti cere orice.
am fost deja de vreo 5 ori acolo,ori singuri ori in grupuri de cate 10-20 pers..de fiecare data am plecat super multumiti.
recomand cu multa incredere.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
Simo' e superba pensiunea aceea..cred ca mi-ar sta bine si mie
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
vas spune:
pupam si noi dulce toate buburuzele.
Suntem bine, ne/am vaccinat, iar saptamana viitoare facem baita in apa sfintita.
Andrei e la fel de cumintel cum il stiti, ne rade, e vesel si are 5300kg si 57 cm, la fix 2 luni.
Inca o data multi pupici!
Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Simo' e superba pensiunea aceea..cred ca mi-ar sta bien si mie ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
pai hai..facem un plan la iarna cand sunt bebeii mai mari
florintunde spune:
buba de azi
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
Lorich spune:
Hello...
Foxy Alina e prietena de-a mea din galati, de aia eram curioasa de legaturi...
Frumoase pensiuni...mi-a placut mult aia, casuta din povesti...noi cam asta vrem la vara, ceva sa ne gestionam singuri cu masa, o curte mare si INGRADITA unde sa zburde un ied liiber si altul sa doarma la umbra si aer curat...ce viseee...
Tunde ce face Buba? ca nu-s logata....Ce ma bucur ca e ok si nu a fost nevoie de rahatul de antibiotic.
La multi ani sarbatoritilor zilei: Natalia,, Tudor si Kevin Claudiu
Vas pupicei la familie frumoasa si fericita!!!Asteptam poze cu botezul! Sa iasa minunat!
Azi fac asta bun
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
citat din mesajul lui florintunde buba de azi ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
ce mare si ce dulce e
fata..cum faci tu sa semene copii cu tine ?
eu am doi..da nici unul nu e al meu,nu ma crede nimeni
shubulina spune:
fata..cum faci tu sa semene copii cu tine ? eu am doi..da nici unul nu e al meu,nu ma crede nimeni |
Acest secret as vrea si eu sa-l stiu .Pe zi ce trece se mareste si seamana mai mult cu tac-su.Ma oftic,recunosc
florintunde spune:
citat din mesajul lui Simo ce mare si ce dulce e fata..cum faci tu sa semene copii cu tine ? eu am doi..da nici unul nu e al meu,nu ma crede nimeni Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
am o reteta buna care imi reuseste de fiecare data
Edy e leit Simo..uite-te un pic mai bine la el
Tunde
vas spune:
asadar, am fost putin pe afara iar acum incepe sa ploua si cam astea au fost clipele de aer pe ziua de azi.
Tunde, cum vad poza? Hai ca mi/am iesit din mana si nu ma mai descurc deloc. Un PM cu parola ca am uitat/o, please.
A, vorbiti de copii care nu seamana cu voi. Si eu am doi. Nici unul nu/i al nostru . Amandoi ochi albastri, unul blond si unul brunet.Da sa fie ei sanatosi ca asta conteaza cel mai mult.
Lorich, multumim mult.
niste poze noi daca vreti sa ne vedeti.
https://picasaweb.google.com/andreeabutan/30042011?authkey=Gv1sRgCJjvnUs5rksQE#
Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 http://picasaweb.google.com/andreeabutan/ItaliaCONCEDIUUUUUUUUUUUUUU#" target="_blank">poze2