Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza burtici
SEIDANA, sa stai linistita mami...nu ma pricep la masuratori, mie la fiecare eco mi-a iesit la fel,adik bebe exact la saptamanile la care trebuia sa fie..si eu nu ma mai opresc ca nebuna acasa, cu o curatenie, mancare, spalat....ieri am spalat la mana o gramda de rufe,m-a certat si sotul, dar eu nu simt ca mi-e greu foarte tare,si d'aia fac, o fi rau?

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore.. am vazut ca pe raportul de masuratori programul zice +-X zile.. insa ma enerveaza dr care mereu tinde sa zica ca ceva e prea mic, mare.... daca femurul e af 21.4 zile, eu ii zic ca am aprox 21.5 , daca potrivit eco anterioara e de 21.5 .. de ce nu imi explica ca e ok.. el repede a modificat DPN cu 5 zile...

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Si a mea doctora imi modifica DPN cand pe 2 sept, ncand pe 29 aug, cand pe 5 sept.

Zubi, mamica sa nu te obosesti prea tare.Mai bine cate putin in fiecare zi, dacat toate odata.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

buna dimineata gravidutelor

Seidana, sa stii ca si fetita mea la eco este mai mica cu 2-3 zile.

Acum as vrea sa va intreb de contractii cum sunt.Se intareste burtica, sunt dureroase, se pot confunda cu miscarile bebelului?

tu seidsana, ne zicei saptamana trecuta ca bebelina loveste intr-una si chiar eu te-am certat.Acele lovituri erau si contractii/?

De ieri si fetita misca intr-una dar nu stiu ce sa mai cred...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria

Rache... nu se pot confunda.. la mine contractiile sunt ca si durerile menstruale insa mult mai puternice,mai acute, si inca parca ma trec transpiratii reci, faza cu abdomenul mai tare nu pot sa zic ca m-am prins de e sau nu mai tare pt ca nu prea imi dau seama,insa de ex ieri am avut cred ca intr-o ora 3-4 episoade din astea de dureri puteau sa tina 30 sec sau 5 min.. a fost cand au coincis cu mom in care misca pitik, insa nu sunt miscarile piticii..

Mergi la inceput

ZUBI.. potoleste-te mai mamica mai.. nu asculti pe nimeni ? ia-le incet , ca ai timp suficient...

Rachel.. si mie cand 28.08 cand 02.09 ( cea mai frecventa), acum ieri a zis 07.09 .. Va multumesc ca existati.. CEL MAI BUN GRUP DE SUSTINERE EVER!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu nu am dureri dar din cand in cand ma mai inteapa ceva prin stanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Eu nu am dureri dar din cand in cand ma mai inteapa ceva prin stanga

Intepaturile din laterale sunt de la ligamente. Si eu am intepaturi zi de zi cand pe o parte cand pe alta. Uneori senzatia de intepatura de e jos alte ori poate urca un pic in sus , in abdomen.

Seidana da-i cu no spa si odihneste-te . Cred ca e cel mai bun tratament pt contractii.

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Oana... dau cu no spa.. am luat primul la ora 8... odijna.. da dupa ce merg acasa.. azi am sa merg mai repede poate pe la 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si eu am bagat dimineata o doza de no spa 80, urmatoarea diseara cu utrogestanul.

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza fetele ....

Incep sa ma sperii ... ce sunt de fapt contractiile astea????Dar mai ales cat sunt de periculoase??? Eu nu stiu dak am simtit sau nu dar intreb asa ....
Imi este frik sa nu le am si sa nu le dau importanta ...
Of ... asa imi este ciuda k ne panicam din orice ... nu putem sa ne bucuram de sarcina in liniste ...k peste vreo 2 luni o sa fim niste mici "balenutze"(sa nu va suparati pe mine )

21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ola

La 8.31 a inceput spectacolul de percutante
O splendoare sa te trezeste in acest sunet mieros

seidana daa, vreau reteta , pliz
saru mana

lore felicitari pt cele 23 sapt

rach contractiile sunt dureroase sau nedureroase .Alea dureroase sunt mai grave
Cum le recunosti ? Sunt intarituri ale burtii , care pot fi totale sau partiale .Adica ti se poate intari toata burta sau numai o parte , in stanga , in dreapta , doar sus sau doar jos .Dupa cum ti am zis , in momentul intariturii poti sa simti durere sau nu
Si la mine , din cauza ca am uter hipercontractil si am contractii la cel mai mic stimul , se intareste burta cand misca bebe
Asta e , m am obisnuit .Eu am contractii non stop , cand ma dau jos din pat , cand ma intorc de pe o parte pe alta , la cel mai mic efort .Dar acum nu le mai am dureroare , multumesc lui Dzeu
Inainte cand mergeam la servici , si eram ba pe scaun , ba in picioare , ba la volan , nu mi dadeam seama ca am contractii , simteam doar durere ca la ciclu si nu le dadeam importanta , credeam ca e normal
Ce trebuie sa retineti , este ca orice intaritura a burtii este contractie .Adica sa nu credeti ca e cumva bb care se cuibareste intr un colt
Daca nu sunt dureroase si sunt rare , 2-4 pe zi , nu e problema
Intepaturile pe langa uter nu sunt contractii , sunt de la intinderea ligamentelor

Mergi la inceput