Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
oanaiasi spune:
Athosik...eu la toata lumea zic ca o sa fiu cat o balerca. Sanatosi sa fim si noi si cei mici ca asta chiar nu mai conteaza.
Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
racheel spune:
eu deja sunt o balenuta, am 9+.
jade azi mi s-a intarit burtica.Mai jos de buric in partea dreapta era ca o minge mica.Am luat un no-spa.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
athosik din cate stiu eu exista si contractii benefice care se produc in mod natural pt a pregati "sistemul" pt nastere. nu stiu insa sa iti spun care este diferenta intre cele benefice si cele ingrijoratoare.
Lori 23+ fericita cu Mara
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel eu deja sunt o balenuta, am 9+. jade azi mi s-a intarit burtica.Mai jos de buric in partea dreapta era ca o minge mica.Am luat un no-spa. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
da , aia era contractie
athosik spune:
Multumesc ... si mie mi se intareste burtik ... dar nu ma doare ...nu stiu ce sa zic ...Suntetzi THE BEST EVER
21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar athosik din cate stiu eu exista si contractii benefice care se produc in mod natural pt a pregati "sistemul" pt nastere. nu stiu insa sa iti spun care este diferenta intre cele benefice si cele ingrijoratoare. Lori 23+ fericita cu Mara |
da , este vb despre contractiile Braxton Hicks
Acestea sunt nedureroase si de regula apar cam in trim III
JadeJador spune:
dupa cum am zis ,daca nu va doare si nu sunt dese , nu e problema
ORICUM , vb cu dr despre asta cand mergeti la control
seidana spune:
Jade.. ce bine ai descris contractiile.. de stia insa mai devreme.. eu nu le am non stop dar de 3-4 pe ora clar ca sunt.. offffff
Rachel si eu ma astept pe la +9 kg.. maine ma cantaresc
Nu va panicati oricum pt orice intaritura a burtii..mai bine vb cu un dr , el vede daca sunt sau nu contractii.. nu de alta dar nici un stres degeaba nu e f benefic...
JADE... prajiturica caut-o pe net ca si cuburi de lapte... vezi daca seamana cu ce stii tu, daca nu te descurci o scriu eu aici
21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Nu am rezistat fara voi,asa ca am facut rost de net si am intrat sa va citesc, sa va salut si sa va pup.
+ 19