Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
oana_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unboticutz oana_s, multumesc mult, sun la albu, nu ma gandeam se mai pot face programari la un doctor asa vestit in diagnosticare prenatala. am vazut la o prietena acu ceva vreme cel mai complet raport ecografic posibil de la albu. avea 4-5 pagini de masuratori . am mai vazut ecografii dar ce am vazut la ea mi s-a parut de departe foarte, foarte minutios. sa nu te astepti sa deschida gura sa zica ceva decat "e bine", la sfarsit. bafta tuturor la ecografii! mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 17+ ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Il stiu pe albu de la biopsia de vilozitati...era monosilabic...asta pana m-am trezit din anestezie parca eram beata si am inceput sa-l intreb eu
"E bine" e tot ce astept de la el
Oana mami de
Mara 11.08.2004 si
14+ cu 
Noi
JadeJador spune:
sa mi bag ceva 
o data cu inceperea nuntii au revenit de la masa si astia cu percutantele lor
o iau razna , va jur
seidana spune:
| citat din mesajul lui JadeJador bai , da toate m.u.i.e.r.i.l.e au palarii da ce palarii |
aha.. or fi la moda...
Si mie imi place mireasa e frumoasa.. nu imi place rochia in partea de jos...
21+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
| citat din mesajul lui JadeJador sa mi bag ceva ![]() o data cu inceperea nuntii au revenit de la masa si astia cu percutantele lor o iau razna , va jur |
MAi au mult?
sanatoasa !
JadeJador spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
MAi au mult? 21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
abia au inceput , de 3 zile
sper ca pana luni sa termine cu partea mea si sa se mute pe alta parte
poate nu mai e asa groaznic
toata lucrarea cica tine 3-4 luni
seidana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
abia au inceput , de 3 zile sper ca pana luni sa termine cu partea mea si sa se mute pe alta parte poate nu mai e asa groaznic toata lucrarea cica tine 3-4 luni ![]() |
ioi... tinem pumnii sa nu fie mai rau..
Partea buna e ca nu o sa te deranjeze upa ce nasti..
sanatoasa !
GORGY spune:
Va pup burticioaselor 
Bine ai revenit Camady 
Seidana, sa stai cumintica in week, sa te odihnesti 
JadaJador, mie imi place rochita ei,dar nu-mi place de el
, cat despre toate alea cu florile in cap...nu le inteleg, dar se vede oribilll 
unboticutz spune:
| citat din mesajul lui JadeJador bai , da toate m.u.i.e.r.i.l.e au palarii da ce palarii |
cica n-au voie fara

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza
17+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
athosik spune:
Ce fain de voi k stati akasa si va uitati la televizor ...
Eu tocmai am papat o halba de fulgi cu laptic ... 
Pusilici
si bafta celor ce merg la ECO!!!Sa reveniti doar cu vesti bune si foarte bune!!!![]()

22+ cu robert-mihai 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

. am mai vazut ecografii dar ce am vazut la ea mi s-a parut de departe foarte, foarte minutios. sa nu te astepti sa deschida gura sa zica ceva decat "e bine", la sfarsit.