Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
oanaiasi spune:
Mi-a venit rezultatul la toxo ! E negativ 

Oana
18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
flopishtica spune:
Seidana, acum 2 saptamani am fost - acum ma duc sa luam decizia de cum va fi nasterea - eu am probleme cu spatele am 2 hernii, plsu o operatie abdominala, e mai complicat.
Sper sa fie ok si sa vedem cum e mai bine si pentru bebe si pentru mine.
17+ cu minune de 
racheel spune:
Jade pe mine doctora nu m-a pus sa-mi determin anticorpii.si nici de vaccin nu mi-a zis nimic.Este avedarat ca nu am avut nici-o sarcina pana acum, oare de asta nu m-a [pus?O s-o interb eu data viitoare.
Mai mie imi place rochia jos si nu sus
.Ce tam-tam s-a mai facut pe aceasta tema.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
21+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
zubi spune:
Bravo OANAIASI..
Mie imi place rochia, si ea imi place,e ff finutza, oricum sunt fascinata de nunta asta, si de Printesa Di, deoarece ii port numele![]()
Zubi, mami
21+
minunea mea
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Mi-a venit rezultatul la toxo ! E negativ ![]() ![]() ![]() Oana 18+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Felicitari! 
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Mi-a venit rezultatul la toxo ! E negativ ![]() ![]() ![]() Oana 18+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
bravo fetita..cand trebuie sa o mai repeti?
21+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
JadeJador spune:
rach , tu ai rh neg si sotul pozitiv?
daca da , eu stiu ca anticorpii se determina infiferent daca mai ai copii sau nu
vb cu dr , poate a uitat sa ti dea sa faci
vaccinul se face la nastere daca bb are rh pozitiv , adica al tatalui
zubi spune:
Eu cred ca sunt meteosensibila...azi , de cand m-am trezit, ma sint asa aiurea, cu ochii umflati..cu o ceatza asa, nici nu situ cum sa zic..si e vremea aia mohorata, inainte de ploaie, cu presiune...da' n-am stare nici sa stau in pat
Zubi, mami
21+
minunea mea