Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz
eu as mai vrea o a doua opinie la morfofetala, oare mai gasesc pe undeva loc? a facut cineva programare recent? presupun ca la albu, herghelegiu etc ma pot programa la morfo pt a treia sarcina multumesc!

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 17+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Eu m-am programat la albu acum fo 10 zile, pt iunie, cred ca poti incerca.

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 14+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oana_s zubi flopishtica

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

a sosit printesa pt cine nu se uita la tv

Hopa... draguta din cate vad pana acum...

Apropo ce ziceti de laptop si sarcina? influenteaza radiatiile din calculator? mama ma streseaza de nu mai pot ca cica sunt inconstienta ca stau atata langa laptop...

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

jade, multumesc dar cu iosup am o problema personala. nu intru in amanunte dar m-a ranit profund in cel mai urat moment al vietii mele.

oana_s, multumesc mult, sun la albu, nu ma gandeam se mai pot face programari la un doctor asa vestit in diagnosticare prenatala. am vazut la o prietena acu ceva vreme cel mai complet raport ecografic posibil de la albu. avea 4-5 pagini de masuratori . am mai vazut ecografii dar ce am vazut la ea mi s-a parut de departe foarte, foarte minutios. sa nu te astepti sa deschida gura sa zica ceva decat "e bine", la sfarsit.

bafta tuturor la ecografii!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Citat:

jade, multumesc dar cu iosup am o problema personala. nu intru in amanunte dar m-a ranit profund in cel mai urat moment al vietii mele.

oana_s, multumesc mult, sun la albu, nu ma gandeam se mai pot face programari la un doctor asa vestit in diagnosticare prenatala. am vazut la o prietena acu ceva vreme cel mai complet raport ecografic posibil de la albu. avea 4-5 pagini de masuratori . am mai vazut ecografii dar ce am vazut la ea mi s-a parut de departe foarte, foarte minutios. sa nu te astepti sa deschida gura sa zica ceva decat "e bine", la sfarsit.

bafta tuturor la ecografii!

super tare...dr meu de ieri i-a masurat 2 chestii s-a uitat la inima si rinichi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

a sosit printesa pt cine nu se uita la tv

Hopa... draguta din cate vad pana acum...

Apropo ce ziceti de laptop si sarcina? influenteaza radiatiile din calculator? mama ma streseaza de nu mai pot ca cica sunt inconstienta ca stau atata langa laptop...

etee , nu stiu , dar mi as lua campii daca nici cu asta nu as sta
n am de gand sa caut informatii ca intru iar in depresie
eu mi l am pus pe un scaun , care e la nivelul patului si asa butonez la el , cam greu , cu o mana , dar asta e

Mergi la inceput

Nu imi place rochia.. partea de sus e draguta, partea de jos e simpla banala si nu o avantajeaza.. parerea mea.. eu nu am purtat rochie de mireasa asa ca nu ma luati in seama..

Eu stau cu laptopul pe picioare.. au langa mine pe pat..

Mergi la inceput

seidana, fusesi la morfofetala sau eco normala? de obicei la ecografiile de rutina se uita rapid la inimioara, se mai uita mai tarziu la fluxurile uterine si pa! la morfofetala masoara fiecare oscior si analizeaza fiecare organ, de-aia sunt si mai scumpe decat cele normale. dureaza si mai mult, ar trebui sa stea 20-30min sa masoare tot.

Mergi la inceput

Citat:

seidana, fusesi la morfofetala sau eco normala? de obicei la ecografiile de rutina se uita rapid la inimioara, se mai uita mai tarziu la fluxurile uterine si pa! la morfofetala masoara fiecare oscior si analizeaza fiecare organ, de-aia sunt si mai scumpe decat cele normale. dureaza si mai mult, ar trebui sa stea 20-30min sa masoare tot.

data trecuta mi-a zis ca sa merg la 21-22 s sa faca morfofetalla.. dar nu a facut-o..
Oricum pana acum un dr a facut-o sapt trecuta, si luni probabil voi face alta..

Mergi la inceput

mie-mi place mireasa, aduce parca un pic cu Sissi, preferata mea

eu am laptopul mai sus un pic pe un suport, nu sta in dreptul burticii. nu cred ca sutn nocive radiatiile, sigur sunt testate si paratestate iar tehnlogoia a evoluat foarte mult.

Mergi la inceput