Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Nu iau inca pana nu ma hotarasc daca sa merg luni la celelat dr sau nu.. am aflat ca prg o am la 17 30 , si am facut-o acu 7 sapt.. ar fi pacat sa renunt la ea .. nu? 21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
da , mai poti astepta cu el , ca nu e situatia de asa natura sa l iei musai . din ce ai descris tu , nospa si uscosin e suficient momentan . numai daca nu trec cu astea , e cazul si de el
desigur , eu m as duce negresit luni la dr
flopishtica spune:
doamne-ajuta seidana, sa fie totul bine.
Lore, curaj, ai sa vezi ca va fi totul bine, sunt convinsa.
17+ cu minune de
unboticutz spune:
intru si eu un pic pe fuga sa mai zic ceva de contractii. sarcina trecuta am avut si eu probleme, era sa nasc la 32sapt si cand m-am externat am primit multa vreme nospa si gynipral. mie mi-a zis medicul atunci ca daca cedeaza la nospa contractiile dureroase e ok, daca nu, sa sun. de la gynipral n-am avut efecte adverse deloc.
eu as mai vrea o a doua opinie la morfofetala, oare mai gasesc pe undeva loc? a facut cineva programare recent? presupun ca la albu, herghelegiu etc ma pot programa la morfo pt a treia sarcina multumesc!
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 17+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica Jade la morfologie ma duc la Medlife la dr Steriu Mihaela - la grivita - am noroc ca am card de la sotul de la servici si nu platesc nimic - nici dublu test nu l-am platit. In seara asta ma duc la dr meu ginecolog am programare la 5, sa speram ca o sa fie bine. 17+ cu minune de |
da , am auzit ca i buna madama asta , dar cam nesuferita
bafta la dr , sa fie cum iti doresti
unboticutz spune:
la dr pelinescu e 660ron morfologia
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 17+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
JadeJador spune:
unboticutz eu sunt sigura ca la iosup gasesti un locusor
asistenta e atat de draguta , incat daca ii zici ca e musai sa faci , ca bla bla bla , te baga repede
de ex , eu am facut programare la el si peste 2 sapt si fara sa insist , i am zis ca atunci as vrea si s a rezolvat
daca vrei nr tel sa mi spui
flopishtica spune:
Jade, nu ne neaparat nesuferita, e posomorata asa - dar eu cum sunt o fire f vesela, am facut-o sa rada, deci depinde si de persoanele care se duc.
Plus ca mi-a placut ca a explicat absolut tot, intr-advar parea ca nu are vlaga inea, ...dar a fost chiar ok
17+ cu minune de
seidana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
da , mai poti astepta cu el , ca nu e situatia de asa natura sa l iei musai . din ce ai descris tu , nospa si uscosin e suficient momentan . numai daca nu trec cu astea , e cazul si de el desigur , eu m as duce negresit luni la dr |
Adjudecat .. luni sa fie !!
deocamdata trec de la no spa .. nu dureaza mult linistea dar 1-2 h sunt ok.. acu in patut e bine...
21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica doamne-ajuta seidana, sa fie totul bine. Lore, curaj, ai sa vezi ca va fi totul bine, sunt convinsa. 17+ cu minune de |
Flopi nu te stresa.. totul va fi 100 % bine..de cand nu ai mai fost la dr?
21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !